magda222 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zapraszam na bazarek z przepięknymi pracami Jaszy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231092-Ptasie-akwarelki-Kot-i-kropki-Dla-Rockiego-Do-03-wrze%C5%9Bnia-do-20-00#post19567804 Dochód przeznaczony jest na tyszaka Rockiego. Quote
zuzlikowa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 SYTUACJA ALARMOWA... Pod Dąbrową Górniczą z dwoma jamnikami utknęły dziewczyny przewożące dwa jamniki... nie mają szansy dalej jechać i nie wiedzą co zrobić z psiakami! Pilnie potrzebna mozliwość chwilowego przetrzymania tych dwóch jamników... same nie mają możliwości ich nigdzie dowieźć. Czy ktoś z okolicy Dąbrowy Górniczej może im pomóc: podjechac po psiaki i przenocować? Telefon do nich: 696996722 [SIZE=2]Jeśli same nie możecie pomóc, a macie sugestię do kogo się zwrócić... napiszcie do mnie na pw lub zadzwońcie - 506479242... dziewczyny nie mają oczywiście teraz dostępu do neta... Quote
jofracy Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Witam! Czy jest tu ktoś kogo mogę poprosić o zrobienie zdjęć jamniczce staruszce ze schroniska w Tychach? Proszę o kontakt pod adresem: poczta@jamnikiniczyje.pl Quote
JOMA Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Będzie ciężko bo w tyskim schronisku nie ma wolontariatu i ciężko sobie tak wejść i popstrykać zdjęcia. Ale może ktoś się odezwie. Quote
jofracy Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mam zgodę kierowniczki. Pozwoli wejść i zabrać sunię na spacer, mam tylko zadzwonić. Teraz "tylko" potrzebuję tej osoby, która by poszła... Quote
edytka850 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 podpisuję się pod moja poprzedniczką - pilnie potrzebne zdjęcia starej suni z e schroniska ... Może ktoś pomóc ??? Quote
magda222 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 jofracy napisał(a):Mam zgodę kierowniczki. Pozwoli wejść i zabrać sunię na spacer, mam tylko zadzwonić. Teraz "tylko" potrzebuję tej osoby, która by poszła... Postaram się to załatwić. Quote
jofracy Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 super. Daj znać kiedy będziesz jechać. Zadzwonię i uprzedzę o Twojej wizycie. Ta sunia jest jak się wchodzi przez bramkę w boksach po prawej stronie (chyba trzeci) Quote
vega17 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hej pilnie potrzebuje kogoś do wizyty w Wodzisławiu śląskim czy możecie mi pomóc? dom dla szczeniaka owczarka niemieckiego. Quote
black_dorian Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Cześć, od nas to spory kawałek, ale napisz może do Grosziwo lub mineralna_ , oni są z Wodzisławia. Quote
Agucha Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kochani! WYRZUCONA NA ULICĘ... porzucona w chorobie kotka Adelka, która trafiła do mnie na tymczas - zakwalifikowała się do konkursu!!! Walczymy o m.in. o 10 kg karmy i kontenerek, które bardzo przydadzą się Adeli przede wszystkim do częstych wizyt u weta... BARDZO POTRZEBUJEMY WASZYCH GŁOSÓW! Poświęcicie minutkę? Wystarczy wejść pod podany niżej link i logując się z Facebooka - kliknąć pod zdjęciem Adelsona :-) Uprzedzam pytania o aplikację - jest to tylko zgoda na zamieszczenie na stronie konkursowej postów z waszego konta na FB. Można to po głosowaniu prosto usunąć - wchodząc na ustawienia aplikacji na waszych profilach! Będziemy wdzięczni jeżeli przekażesz naszą prośbę dalej ♥ ============================================== ~~~ LINK DO KONKURSU! ~~~ http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=761 ============================================== ~~ LINK DO WYDARZENIA ADELI ~~ http://www.facebook.com/events/496209410390372/ Quote
Miła od Gucia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 a my ślemy pozdrowienia "Wasz bassecik" ma się dobrze pamiętamy, ze od Was do nas trafił i zawsze będziemy pamiętać ą i fotki :lol: dziś Ula przysłała wraz z pozdrowieniami Leon wypiękniał nie ma się co dziwić w towarzystwie dwóch cudnych suczek przebywa :lol: Quote
kasiaprodex Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='grazyna9915']Zapraszam na wątek tyszaka i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229586-10-o-letni-staruszek-Potrzebny-dom-lub-osoba-do-wyprowadzania-Tychy-ul-Dąbrowskiego Grażynko sunia biała w łatki jest za Tęczowym Mostem natomiast z czarną jest wszystko ok. Quote
kiyoshi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kochane cioteczki z Tychów... Mam Pana chętnego na adopcje starszej suni z naszego schronsika (Katowice).. ale chciałabym Pana sprawdzić.. czy ktoś z tu obecnych mieszka w okolicach ulicy Żorskiej?????chodzi o niskie bloki tam... może ktoś z Was byłby tak uprzejmy by zaglądnąć tam jutro lub w piątek???? bardzo bym prosiła!! mam teraz bardzo ograniczony dosęp do internetu, ale w razie czego- mój numer 605886434 wystarczy posłać smsa- oddzwonie Quote
agumka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Sunia ma 2 latka, jest zdrowa, wysterylizowana, zadbana, ale niestety nieufna i niechipowana. Marcysia obecnie może być wszędzie. Sunia zaginęła w Gminie Pilchowice, ale była widziana również na trasie Gliwice - Rybnik, więc generalnie CAŁY ŚLĄSK z naciskiem na południowo-zachodnią część... [B]Właściciele postanowili nagrodzić osobę, która znajdzie i odda im Marcysię[/B] [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Jeśli ktokolwiek widział Marcysię, kontakt: 784-076-005 [/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][IMG]http://przeklej.net/uploads/image/1352844717p1040498.jpg[/IMG] Quote
Kirke69 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='kiyoshi']Kochane cioteczki z Tychów... Mam Pana chętnego na adopcje starszej suni z naszego schronsika (Katowice).. ale chciałabym Pana sprawdzić.. czy ktoś z tu obecnych mieszka w okolicach ulicy Żorskiej?????chodzi o niskie bloki tam... może ktoś z Was byłby tak uprzejmy by zaglądnąć tam jutro lub w piątek???? bardzo bym prosiła!! mam teraz bardzo ograniczony dosęp do internetu, ale w razie czego- mój numer 605886434 wystarczy posłać smsa- oddzwonie[/QUOTE] Mogę tam podejść i pogadać :lol: Tylko o jakieś szczegóły proszę Quote
agumka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [FONT=lucida grande]ŚLĄSK | zaginęła sunia Owczarek Niemiecki.[/FONT] [FONT=lucida grande]Z niedzieli na poniedziałek zaginął pies mojej znajomej. suczka, ON, wabi się Aza, nie jest chipowana, w dniu zaginięcia miała na sobie brązową skórzaną obrożę, jest bardzo przyjazna i kontaktowa szczególnie do dzieci.[/FONT] [FONT=lucida grande]Ma charakterystyczną bliznę na brzuchu po niedawnej operacji.[/FONT] [FONT=lucida grande]Zaginęła w okolicach Przyszowic, Gierałtowic, Paniówek.[/FONT] [FONT=lucida grande]Telefon: 605 124 040 lub 511 510 111 [/FONT] Quote
ania91sc Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 04-01-2013 r. koło godziny 19.00 z domu stałego w okolicach Tarnowskich Gór uciekła Fanta (ze schroniska w Katowicach) - [SIZE=3]prawdopodobnie wystraszyła się [SIZE=3]wystrzału petardy :( Fanta ma około 10-13 lat, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi. Gdyby jakimś cudem u Was się znalazła bardzo proszę o informację!!! Quote
Zuzka2 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Szukam osoby do wizyty PA w miejscowości Wyry koło Tychów-dla foksterierki. Czy może ktoś polecić osoby z tych okolic? Proszę o pw lub tel/sms: 531 042 244 Quote
Zuzka2 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Poszukuję osoby do wizyty PA dla psa - w Tychach. Proszę o pw lub tel./sms: 668 718 974. Quote
Crys Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Po sąsiedzku zapraszam na wątek Sosnowieckiego schroniska :) Reaktywuje temat :D http://www.dogomania.com/forum/topic/145835-schronisko-sosnowiec-nowy-wątek/page-2 Quote
Recommended Posts