Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SYTUACJA ALARMOWA...

Pod Dąbrową Górniczą z dwoma jamnikami utknęły dziewczyny przewożące dwa jamniki... nie mają szansy dalej jechać i nie wiedzą co zrobić z psiakami!
Pilnie potrzebna mozliwość chwilowego przetrzymania tych dwóch jamników... same nie mają możliwości ich nigdzie dowieźć.

Czy ktoś z okolicy Dąbrowy Górniczej może im pomóc: podjechac po psiaki i przenocować?

Telefon do nich: 696996722

[SIZE=2]Jeśli same nie możecie pomóc, a macie sugestię do kogo się zwrócić... napiszcie do mnie na pw lub zadzwońcie - 506479242... dziewczyny nie mają oczywiście teraz dostępu do neta...

• 2 weeks later...
Posted

jofracy napisał(a):
Mam zgodę kierowniczki. Pozwoli wejść i zabrać sunię na spacer, mam tylko zadzwonić. Teraz "tylko" potrzebuję tej osoby, która by poszła...

Postaram się to załatwić.

• 3 weeks later...
Posted

Kochani!
WYRZUCONA NA ULICĘ... porzucona w chorobie kotka Adelka, która trafiła do mnie na tymczas - zakwalifikowała się do konkursu!!!

Walczymy o m.in. o 10 kg karmy i kontenerek, które bardzo przydadzą się Adeli przede wszystkim do częstych wizyt u weta...

BARDZO POTRZEBUJEMY WASZYCH GŁOSÓW!
Poświęcicie minutkę?

Wystarczy wejść pod podany niżej link i logując się z Facebooka - kliknąć pod zdjęciem Adelsona :-)

Uprzedzam pytania o aplikację - jest to tylko zgoda na zamieszczenie na stronie konkursowej postów z waszego konta na FB.
Można to po głosowaniu prosto usunąć - wchodząc na ustawienia aplikacji na waszych profilach!

Będziemy wdzięczni jeżeli przekażesz naszą prośbę dalej ♥

==============================================
~~~ LINK DO KONKURSU! ~~~
http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=761

==============================================
~~ LINK DO WYDARZENIA ADELI ~~
http://www.facebook.com/events/496209410390372/

Posted

a my ślemy pozdrowienia
"Wasz bassecik" ma się dobrze
pamiętamy, ze od Was do nas trafił i zawsze będziemy pamiętać
ą i fotki :lol:
dziś Ula przysłała
wraz z pozdrowieniami
Leon wypiękniał
nie ma się co dziwić w towarzystwie dwóch cudnych suczek przebywa :lol:

Posted

Kochane cioteczki z Tychów...
Mam Pana chętnego na adopcje starszej suni z naszego schronsika (Katowice)..
ale chciałabym Pana sprawdzić..
czy ktoś z tu obecnych mieszka w okolicach ulicy Żorskiej?????chodzi o niskie bloki tam...
może ktoś z Was byłby tak uprzejmy by zaglądnąć tam jutro lub w piątek????
bardzo bym prosiła!!

mam teraz bardzo ograniczony dosęp do internetu, ale w razie czego- mój numer 605886434 wystarczy posłać smsa- oddzwonie

• 1 month later...
Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Sunia ma 2 latka, jest zdrowa, wysterylizowana, zadbana, ale niestety nieufna i niechipowana.

Marcysia obecnie może być wszędzie. Sunia zaginęła w Gminie Pilchowice, ale była widziana również na trasie Gliwice - Rybnik, więc generalnie CAŁY ŚLĄSK z naciskiem na południowo-zachodnią część...
[B]Właściciele postanowili nagrodzić osobę, która znajdzie i odda im Marcysię[/B]
[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Jeśli ktokolwiek widział Marcysię, kontakt: 784-076-005

[/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][IMG]http://przeklej.net/uploads/image/1352844717p1040498.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='kiyoshi']Kochane cioteczki z Tychów...
Mam Pana chętnego na adopcje starszej suni z naszego schronsika (Katowice)..
ale chciałabym Pana sprawdzić..
czy ktoś z tu obecnych mieszka w okolicach ulicy Żorskiej?????chodzi o niskie bloki tam...
może ktoś z Was byłby tak uprzejmy by zaglądnąć tam jutro lub w piątek????
bardzo bym prosiła!!

mam teraz bardzo ograniczony dosęp do internetu, ale w razie czego- mój numer 605886434 wystarczy posłać smsa- oddzwonie[/QUOTE]

Mogę tam podejść i pogadać :lol:
Tylko o jakieś szczegóły proszę

• 1 month later...
Posted

[FONT=lucida grande]ŚLĄSK | zaginęła sunia Owczarek Niemiecki.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Z niedzieli na poniedziałek zaginął pies mojej znajomej. suczka, ON, wabi się Aza, nie jest chipowana, w dniu zaginięcia miała na sobie brązową skórzaną obrożę, jest bardzo przyjazna i kontaktowa szczególnie do dzieci.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ma charakterystyczną bliznę na brzuchu po niedawnej operacji.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Zaginęła w okolicach Przyszowic, Gierałtowic, Paniówek.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Telefon: 605 124 040 lub 511 510 111

[/FONT]

Posted

04-01-2013 r. koło godziny 19.00 z domu stałego w okolicach Tarnowskich Gór uciekła Fanta (ze schroniska w Katowicach) - [SIZE=3]prawdopodobnie wystraszyła się [SIZE=3]wystrzału petardy :( Fanta ma około 10-13 lat, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi. Gdyby jakimś cudem u Was się znalazła bardzo proszę o informację!!!

• 8 months later...
  • 1 year later...
  • 4 months later...
  • 6 months later...