KamaG Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 MŁODY, piękny, całe życie przed nim. Hugo chce to życie spędzić u boku kochającego człowieka. Może to Ty? Hugo jest ok. rocznym, dużym samcem. Doskonale sprawdzi się jako stróż domowy(łańcuch wykluczony), jest czujny ale nie agresywny, c.1zł. STARACHOWICE t.0660-440-525, e-mail: kamkam01@wp.pl tak się promuje w anonsach święt. i radoms. na pięć numerów od 9.10 do 23.10, tak sobie pisżę żebym miała jak ogarnąć te ogłoszenia :), bo się pogubiłak który gdzie i na kiedy;) Quote
seti25 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wstawiłam Huga na alegratke ale nie umie ściągnąć z z tego watku jego zdjęć do siebie na kompa to jest jego kruciutkie ogłoszenie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/680331_mlody_piekny_hugo_szuka_kochajacego_domu.html Quote
seti25 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Sory Kamila że użyłam twojego tekstu w ogłoszeniach ale nie miałam dziś czasu siąść na długo. dodałam też na eofery i adcetral. Zaczne znów działać dopiero pojutrze bo jutro wieczorem jadę po tom sunie co ci pisałam Quote
KamaG Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='seti25']Sory Kamila że użyłam twojego tekstu w ogłoszeniach ale nie miałam dziś czasu siąść na długo. dodałam też na eofery i adcetral. Zaczne znów działać dopiero pojutrze bo jutro wieczorem jadę po tom sunie co ci pisałam[/quote] Seti25 ja wychodzę z założenia, że teksty dla psiaków stają się tekstami tych psiaków więc jeśli Ci tylko pasuje to kopiuj ile wlezie, tylko że te moje nie zawsze udane są:oops:, w każdym razie nie roszczę sobie do nich praw autorskich ;) Quote
kaLOlina Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja mialam 1zapytanie ale sensowne= Majaa masz je na pw z adresem mailowym do pana...dalej wystawiam psiaka na allegro... Quote
Majaa Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='kaLOlina']ja mialam 1zapytanie ale sensowne= Majaa masz je na pw z adresem mailowym do pana...dalej wystawiam psiaka na allegro...[/quote] Własnie odebrałam PW i smsa Jutro skontaktuję się z Panem ... Ciekawa propozycja :cool3: Quote
klusek04 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No to czekamy z niecierpliwością na efekt ... Quote
mrs.ka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ja go miałam okazje widzieć LIVE, dziwie się że jeszcze nie ustawiła się po niego kolejka! Ja bym go normalnie dała na plakat wyborczy zamiast ....... Quote
kaLOlina Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 i co tam?? jak ten b.zdecydowany facet?? Quote
KamaG Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Maja wczoraj powiedziała, że cyt. "Hugo jest teoretycznie zarezerwowany" przez tego pana, na szczegóły trzeba zaczekać na Maję. -ma kłopoty z netem. Quote
kaLOlina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 tak bardzo bardzo czekamy...to napisze moze tylko to co wiem z maili od tego pana- jest milosnikiem psow, ma sznaucera, dom z ogrodem...marzy mu sie Hugo i chcial od razu po niego jechac...pies nie mial mieszkac w budzie tylko w domu...to wime- niewiele, nigdy z nim nie rozmawialam, nie mialam okazji go blizej poznac... ale Majaa podejmie dobra decyzje dot adopcji... Quote
Majaa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Mniej więcej wiem tyle co Kalolina o nowym domku! Przydałaby się kontrola przedadopcyjna ! To są okolice Kołobrzegu ! Człowiek wydaje mi się być poważny i zainteresowany Hugo bardzo! Rzeczywiście chciał przyjechać po psiaka od razu, ale tym razem to mój rozsądek zwyciężył (czasami go jeszcze mam:cool3:) Wytłumaczyłam człowiekowi, że planowany jest transport kilku koni z wykupu ze stajni "przejściowej" do docelowego miejsca ich pobytu czyli schroniska "Fallada" Pro Animale i jeśli może się wstrzymać kilka dni, to lepiej żeby wpłacił pieniądze, które ma przeznaczyć na przejechanie samochodem prawie 900 km na bezdomne psy, a my przy okazji będziemy mogli zawieźć psa i ktoś z Pro Animale zrobi, przy okazji, kontrolę Pan dzwonił do mnie przedwczoraj. Mówił, że kończy ogrodzenie i będzie cierpliwie czekał na Hugo! Wydaje mi się być wyjątkowo poważny i odpowiedzialny, ale jeżeli ktoś jest z tamtych okolic (Połczyn - Zdrój) i ma odrobinę czasu, to polecamy się z kontrolą przedadopcyjną ! Zła wiadomość - na razie nie możemy się doczekać decyzji o transporcie koni (przybliżonym terminie:-() Wiadomo jednak, że pod koniec października Nadja będzie jechać do Niemiec przez Poznań, więc ewentualnie umawiać się będę z Panem na odbiór Huga w Poznaniu ..... ....choc teraz tak myślę, że to taka trasa, którą mrs.ka może zorganizować co niedzielę .... poczekamy do czwartku - moze coś się wyjaśni z transportem koni, a potem jak w dym do TZ mrs.ki ;) Quote
maryd Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Trzymam kciuki, oby Hugus tarfił na swój wymarzony dom. Quote
klusek04 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Oby czym prędzej. Hugonie domek nadchodzi. Quote
kaLOlina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 jak Poznan to ja pisze sie na pomoc!!!!! a z Kolobrzegu-poszukam popytam Quote
Recommended Posts