Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MŁODY, piękny, całe życie przed nim. Hugo chce to życie spędzić u boku kochającego człowieka. Może to Ty? Hugo jest ok. rocznym, dużym samcem. Doskonale sprawdzi się jako stróż domowy(łańcuch wykluczony), jest czujny ale nie agresywny, c.1zł. STARACHOWICE t.0660-440-525, e-mail: kamkam01@wp.pl
tak się promuje w anonsach święt. i radoms. na pięć numerów od 9.10 do 23.10, tak sobie pisżę żebym miała jak ogarnąć te ogłoszenia :), bo się pogubiłak który gdzie i na kiedy;)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sory Kamila że użyłam twojego tekstu w ogłoszeniach ale nie miałam dziś czasu siąść na długo. dodałam też na eofery i adcetral. Zaczne znów działać dopiero pojutrze bo jutro wieczorem jadę po tom sunie co ci pisałam

Posted

[quote name='seti25']Sory Kamila że użyłam twojego tekstu w ogłoszeniach ale nie miałam dziś czasu siąść na długo. dodałam też na eofery i adcetral. Zaczne znów działać dopiero pojutrze bo jutro wieczorem jadę po tom sunie co ci pisałam[/quote]
Seti25 ja wychodzę z założenia, że teksty dla psiaków stają się tekstami tych psiaków więc jeśli Ci tylko pasuje to kopiuj ile wlezie, tylko że te moje nie zawsze udane są:oops:, w każdym razie nie roszczę sobie do nich praw autorskich ;)

Posted

[quote name='kaLOlina']ja mialam 1zapytanie ale sensowne= Majaa masz je na pw z adresem mailowym do pana...dalej wystawiam psiaka na allegro...[/quote]
Własnie odebrałam PW i smsa
Jutro skontaktuję się z Panem ... Ciekawa propozycja :cool3:

Posted

Maja wczoraj powiedziała, że cyt. "Hugo jest teoretycznie zarezerwowany" przez tego pana, na szczegóły trzeba zaczekać na Maję. -ma kłopoty z netem.

Posted

tak bardzo bardzo czekamy...to napisze moze tylko to co wiem z maili od tego pana- jest milosnikiem psow, ma sznaucera, dom z ogrodem...marzy mu sie Hugo i chcial od razu po niego jechac...pies nie mial mieszkac w budzie tylko w domu...to wime- niewiele, nigdy z nim nie rozmawialam, nie mialam okazji go blizej poznac... ale Majaa podejmie dobra decyzje dot adopcji...

Posted

Mniej więcej wiem tyle co Kalolina o nowym domku! Przydałaby się kontrola przedadopcyjna ! To są okolice Kołobrzegu !
Człowiek wydaje mi się być poważny i zainteresowany Hugo bardzo!
Rzeczywiście chciał przyjechać po psiaka od razu, ale tym razem to mój rozsądek zwyciężył (czasami go jeszcze mam:cool3:)
Wytłumaczyłam człowiekowi, że planowany jest transport kilku koni z wykupu ze stajni "przejściowej" do docelowego miejsca ich pobytu czyli schroniska "Fallada" Pro Animale i jeśli może się wstrzymać kilka dni, to lepiej żeby wpłacił pieniądze, które ma przeznaczyć na przejechanie samochodem prawie 900 km na bezdomne psy, a my przy okazji będziemy mogli zawieźć psa i ktoś z Pro Animale zrobi, przy okazji, kontrolę
Pan dzwonił do mnie przedwczoraj. Mówił, że kończy ogrodzenie i będzie cierpliwie czekał na Hugo!
Wydaje mi się być wyjątkowo poważny i odpowiedzialny, ale jeżeli ktoś jest z tamtych okolic (Połczyn - Zdrój) i ma odrobinę czasu, to polecamy się z kontrolą przedadopcyjną !

Zła wiadomość - na razie nie możemy się doczekać decyzji o transporcie koni (przybliżonym terminie:-() Wiadomo jednak, że pod koniec października Nadja będzie jechać do Niemiec przez Poznań, więc ewentualnie umawiać się będę z Panem na odbiór Huga w Poznaniu .....
....choc teraz tak myślę, że to taka trasa, którą mrs.ka może zorganizować co niedzielę .... poczekamy do czwartku - moze coś się wyjaśni z transportem koni, a potem jak w dym do TZ mrs.ki ;)