KamaG Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 są jakieś decyzje w sprawie Hugo? bo jest szansa na transport, ja jadę do Tomaszowa jutro rano Quote
KamaG Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 rozumiem, że Hugo musi trochę poczekać, na ustabilizowanie sytuacji z połamaną suńką , ale mam nadzieję, że wciąż ma u Ciebie szansę na domek KaLolina? Quote
kaLOlina Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 kamkam napisalam do Ciebie maila... przepraszam za wczoraj przepraszam za brak odzewu... posypalo sie...wszystko...ale nic mojej ciszy nie usprawiedliwia... majaa - wiem rozumiem-rozmawialysmy o tym jak wyglada twoja syt-trzymaj sie dzielnie... Quote
aagaaciaa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A co w końxu z Hugiem? Bo się troszkę zgubiłam :oops: . Wędruje do kaLOliny? Quote
yewcia1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Co tak pusto u ślicznego psiaka?:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Majaa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 BożenaG napisał(a):Hugo czeka na domek Czeka czeka i to bardzo ! Quote
kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hugo hopaj kochanie...:(:(:( przepraszam cie piesku... Quote
Majaa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 kaLOlina napisał(a):hugo hopaj kochanie...:(:(:( przepraszam cie piesku... kaLOlina Nie przepraszaj ... tak bywa .... Szukamy intensywnie domów dla Hugo i reszty starachowckiej sforki! Quote
BożenaG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hugo bądz cierpliwy.Znajdziemy ci domek(mam nadzieje):-( Quote
yewcia1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wszyscy zapomnieli o szczylku?????????????:-( Quote
klusek04 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Nie zapomnieli. Takie cudo nie tak łatwo zapomnieć. Quote
Majaa Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Nikt o Hugo nie zapomniał! On i tak nie daje o sobie zapomnieć :evil_lol: Z Hugo jest jeden poważny problem ..... Zaczął walczyć o przywództwo ! Jak dalej potoczy sie jego rozwój to albo musi w miarę szybko trafić do domu, gdzie będzie jedynym psim obrońcą ludzkiej rodziny (bo ludzi uwielbia, ale tylko tych, których zna) i wówczas sprawdzi się rewelacyjnie, albo będzie musiał być wykastrowany ....... Chłopak po prostu szaleje ostatnio ! Przyjechał do "jego"!! domu tymczasowego ostatnio samiec (już wyadoptowany) i Hugo nawet się przez sekundę nie zastanowił (chyba nawet nie był w statnie określić w tym czasie czy to pies czy suka) i z zębami poleciał Dorośleje nam Hugo, a my musimy rozwiązać problem ! Quote
yewcia1 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Idealny obrońca szuka domu do pilnowania, a człowieka do kochania.[/FONT] Quote
Majaa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 I niewykluczone, że znalazł ..... Nie zapeszam...... jutro się wyjaśni ! Quote
andzia69 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no to czekamy z niecierpliwoscia - to taki piękny psiak!:loveu: Quote
Recommended Posts