Majaa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Temat zmodyfikowany, bo czas płynie .... niestety bardzo szybko ! :placz: Piękny młodziutki pies pojawił się kilka tygodni na granicy Starachowic i Wąchocka! Na początku był strasznie wystraszony. Biegał ciągle wzdłuż torów kolejowych. Wielokrotnie próbowaliśmy go złapać, ale zaczął się oswajać z osobami, u których obecnie na DT są trzy nasze psiaki! Od kilkunastu dni Hugo postanowił spędzać popołudnia na Ich podwórku. Dzisiaj mieliśmy okazję się poznać, już bez takiego strachu z jego strony, jak dotychczas. Psiak jest przecudowny! Miły, sympatyczny i strasznie rozbawiony. Zaufał raz jeszcze ludziom! Całe szczęście! Obecnie wygląda już dużo lepiej Przynajmniej żeberka już nie takie sterczące ! No i ta niezapomniana iskierka w oku!!! PS. Tak całkiem prywatnie dopiszę, bo nie mogę się pozbyć tego wrażenia: wyżłowaty to on jest na 1000%, ale dlaczego mnie ciągle kołacze się po głowie, że to nie mix? ;) Wg mnie to pointer, choć nie do końca zgodny z opisem rasy, ale wiadomo jak jest w czasach pseudohodowli (tatuażu nie ma), no i nie bardzo jestem pewna jak to jest z umaszczeniem u pointerów – czy aż tak jasne jest dopuszczalne .... Kontakt w sprawie psiaka: 0660440525 lub mada-1000@wp.pl Quote
klusek04 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 To cudo jest nie psiak. Hopaj śliczny na pierwszą po domek. Quote
Majaa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Czy jest jakieś forum "wyżlowe"? Czy ktoś mógłby pokazać tam psiaka, prosimy :oops: Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Piękny psiak - tylko dlaczego kolejny bezdomniak:-( Quote
Gamba Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I ja dopiero go zobaczyłem,kurczę jaki on jest piękny,aż nie mogę się napatrzeć na niego!:loveu: :loveu: Quote
Majaa Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Gamba napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I ja dopiero go zobaczyłem,kurczę jaki on jest piękny,aż nie mogę się napatrzeć na niego!:loveu: :loveu: Gamba Tu się prosiemy wykazać z błękitną krwią ! :evil_lol: Bo ja do końca nie mogę psiaka umiejscowić tam gdzie powinnien być bo jakoś nie chce mi się w głowie zmieścić że to mix (chyba że mix tylko wyżłowatych) Ale umaszczenie takie .... litości .... niech ktoś powie, czy pointery mogą mieć takie jasne umaszczenie! Quote
klusek04 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Taki cudny i szczylek jeszcze ijest bezdomny. Pomóżcie. Quote
KamaG Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Przepraszam, że u Bossa na wątku, ale prośbę wielką mam: Gamba bardzo, bardzo proszę jeśli znajdziesz chwilę to czy mógłbyś napisać tekst dla Gadżeta? ta sprawa pilna, nie chciałabym narobić koleżance problemów to może jeszcze kiedyś by pomogła, a Twoje teksty są powalające... To wątek Gadżeta, zajrzysz Gamba? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58922 Quote
Gamba Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Kamkam']Przepraszam, że u Bossa na wątku, ale prośbę wielką mam: Gamba bardzo, bardzo proszę jeśli znajdziesz chwilę to czy mógłbyś napisać tekst dla Gadżeta? ta sprawa pilna, nie chciałabym narobić koleżance problemów to może jeszcze kiedyś by pomogła, a Twoje teksty są powalające... To wątek Gadżeta, zajrzysz Gamba? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58922 Zobaczone i zrobione ;) ;) A przy okazji podniosę psiaka z błekitną krwią ;) ;) Quote
Majaa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 yewcia1 napisał(a):Po allegro musi być odzew - czekamy na domek. Na razie jedno pytanie było ..... Ale czy to ten domek własnie - nie wiem Quote
Recommended Posts