Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Temat zmodyfikowany, bo czas płynie .... niestety bardzo szybko ! :placz:

Piękny młodziutki pies pojawił się kilka tygodni na granicy Starachowic i Wąchocka! Na początku był strasznie wystraszony. Biegał ciągle wzdłuż torów kolejowych. Wielokrotnie próbowaliśmy go złapać, ale zaczął się oswajać z osobami, u których obecnie na DT są trzy nasze psiaki!
Od kilkunastu dni Hugo postanowił spędzać popołudnia na Ich podwórku. Dzisiaj mieliśmy okazję się poznać, już bez takiego strachu z jego strony, jak dotychczas.
Psiak jest przecudowny! Miły, sympatyczny i strasznie rozbawiony. Zaufał raz jeszcze ludziom! Całe szczęście!
Obecnie wygląda już dużo lepiej Przynajmniej żeberka już nie takie sterczące ! No i ta niezapomniana iskierka w oku!!!

PS. Tak całkiem prywatnie dopiszę, bo nie mogę się pozbyć tego wrażenia: wyżłowaty to on jest na 1000%, ale dlaczego mnie ciągle kołacze się po głowie, że to nie mix? ;)
Wg mnie to pointer, choć nie do końca zgodny z opisem rasy, ale wiadomo jak jest w czasach pseudohodowli (tatuażu nie ma), no i nie bardzo jestem pewna jak to jest z umaszczeniem u pointerów – czy aż tak jasne jest dopuszczalne ....

Kontakt w sprawie psiaka: 0660440525 lub mada-1000@wp.pl

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
I ja dopiero go zobaczyłem,kurczę jaki on jest piękny,aż nie mogę się napatrzeć na niego!:loveu: :loveu:

Posted

Gamba napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
I ja dopiero go zobaczyłem,kurczę jaki on jest piękny,aż nie mogę się napatrzeć na niego!:loveu: :loveu:

Gamba Tu się prosiemy wykazać z błękitną krwią ! :evil_lol: Bo ja do końca nie mogę psiaka umiejscowić tam gdzie powinnien być bo jakoś nie chce mi się w głowie zmieścić że to mix (chyba że mix tylko wyżłowatych) Ale umaszczenie takie .... litości .... niech ktoś powie, czy pointery mogą mieć takie jasne umaszczenie!

Posted

[quote name='Kamkam']Przepraszam, że u Bossa na wątku, ale prośbę wielką mam: Gamba bardzo, bardzo proszę jeśli znajdziesz chwilę to czy mógłbyś napisać tekst dla Gadżeta? ta sprawa pilna, nie chciałabym narobić koleżance problemów to może jeszcze kiedyś by pomogła, a Twoje teksty są powalające... To wątek Gadżeta, zajrzysz Gamba?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58922

Zobaczone i zrobione ;) ;)
A przy okazji podniosę psiaka z błekitną krwią ;) ;)

Posted

yewcia1 napisał(a):
Po allegro musi być odzew - czekamy na domek.

Na razie jedno pytanie było ..... Ale czy to ten domek własnie - nie wiem