Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje, ze Panciowie Bianci wybacza jej wpadki w pierwszych dniach. Trzymajmy wszyscy mocne kciuki, ze sie udalo, szczegolnie z ttymi schodami :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mam nadzieje, ze Panciowie Bianci wybacza jej wpadki w pierwszych dniach. Trzymajmy wszyscy mocne kciuki, ze sie udalo, szczegolnie z ttymi schodami :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Aga z jakimi schodami .....bo ja coś mam ciężkie myslenie dzisiaj :eviltong: ?

Posted

Biania ma lek przed schodami, bo sie po nich wchodzic :roll: strasznie sie martwie, zeby sie wszystko ulozylo, zeby wlasciciele mieli do niej cierpliwosc :roll: To takie dobre, kochane suczydlo :loveu:

Posted

Co tam schody, zawsze można sunię wnieść :diabloti: :diabloti: .
ALDKA
[*] bała sie wchodzić do klatki schodowej i do mieszkania, więc była po prostu wnoszona z dworu na górę :roll: . Jak księżniczka :loveu: :loveu: .

Bianka da radę. Ja w to wierzę :p !!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Reno, Bianca jest taka z 5 razy jak Aldunia ;) nie wiem czy bys ja dala rade udzwignac :eviltong: ale wierze w to, ze sie jednak nauczy :kciuki:

UPS, no to faktycznie nieco zmienia postać rzeczy...:oops: !

Mimo to wierzę w sunie i jej opiekunów.

OFF TOP:
Moja nowa sunia waży prawie 20 kg. Raz już ja nosiłam :eviltong: !

Posted

Malgosia napisala mi sms, bo sie martwilam i ja meczylam co z Bianca :oops:

"Spoko, to bardzo cierpliwa dziewczyna po operacji nerki. Przyjela Biance bardzo dobrze, nie martw sie, byle gdzie bysmy nie dali."

Malgosia tez sie zakochala w Biance, stad jej poszukiwania domu dla suczydelka.

Posted

ewatr napisał(a):
Troche mi ulżyło ...............bo szczerze mówiąc trzydziesto-paro kilowy pies nie wchodzący po schodach to jest problem :oops:

Powiem wam dziewczyny, że robicie świetne zdjęcia wyszczuplające :diabloti: -nigdy bym nie powiedziała patrząc na nie, że Bianka jest taka duża :crazyeye: !

Posted

Ulka18 napisał(a):
Malgosia napisala mi taki sms : "Bianca zostala zaakceptowana bezwarunkowo.Taki jest stan dzis".

normalnie ryczeć mi się chce
/a ja twarda kobieta jestem -przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: /

ze szczęscia oczywiście :laola:

• 4 weeks later...
Posted

Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega:
"Bianca jest bardzo kochana, chodzi na spacery i nawet schudla. Gocha 2 moja kolezanka mieszka dwa bloki dalej od Bianki i wciaz mi donosi, ze psina trafila bardzo dobrze."

Posted

[quote name='Ulka18']Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega:
"Bianca jest bardzo kochana, chodzi na spacery i nawet schudla. Gocha 2 moja kolezanka mieszka dwa bloki dalej od Bianki i wciaz mi donosi, ze psina trafila bardzo dobrze."

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: az sobie poskacze do góry z radosci co mi tam ;)

Posted

[quote name='Ulka18']Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega:

Ale wieści:Cool!: :Cool!::Cool!: :Cool!: