Ulka18 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mam nadzieje, ze Panciowie Bianci wybacza jej wpadki w pierwszych dniach. Trzymajmy wszyscy mocne kciuki, ze sie udalo, szczegolnie z ttymi schodami :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
ewatr Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze Panciowie Bianci wybacza jej wpadki w pierwszych dniach. Trzymajmy wszyscy mocne kciuki, ze sie udalo, szczegolnie z ttymi schodami :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Aga z jakimi schodami .....bo ja coś mam ciężkie myslenie dzisiaj :eviltong: ? Quote
Ulka18 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Biania ma lek przed schodami, bo sie po nich wchodzic :roll: strasznie sie martwie, zeby sie wszystko ulozylo, zeby wlasciciele mieli do niej cierpliwosc :roll: To takie dobre, kochane suczydlo :loveu: Quote
ewatr Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Biania :loveu: trzymaj sie suniu żeby przez głupie schody :mad: domek się nie zniechęcił bo juz tyle czekałaś !!! Quote
Reno2001 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Co tam schody, zawsze można sunię wnieść :diabloti: :diabloti: . ALDKA [*] bała sie wchodzić do klatki schodowej i do mieszkania, więc była po prostu wnoszona z dworu na górę :roll: . Jak księżniczka :loveu: :loveu: . Bianka da radę. Ja w to wierzę :p !! Quote
Ulka18 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Reno, Bianca jest taka z 5 razy jak Aldunia ;) nie wiem czy bys ja dala rade udzwignac :eviltong: ale wierze w to, ze sie jednak nauczy :kciuki: Quote
Reno2001 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ulka18 napisał(a):Reno, Bianca jest taka z 5 razy jak Aldunia ;) nie wiem czy bys ja dala rade udzwignac :eviltong: ale wierze w to, ze sie jednak nauczy :kciuki: UPS, no to faktycznie nieco zmienia postać rzeczy...:oops: ! Mimo to wierzę w sunie i jej opiekunów. OFF TOP: Moja nowa sunia waży prawie 20 kg. Raz już ja nosiłam :eviltong: ! Quote
Ulka18 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Malgosia napisala mi sms, bo sie martwilam i ja meczylam co z Bianca :oops: "Spoko, to bardzo cierpliwa dziewczyna po operacji nerki. Przyjela Biance bardzo dobrze, nie martw sie, byle gdzie bysmy nie dali." Malgosia tez sie zakochala w Biance, stad jej poszukiwania domu dla suczydelka. Quote
ewatr Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Troche mi ulżyło ...............bo szczerze mówiąc trzydziesto-paro kilowy pies nie wchodzący po schodach to jest problem :oops: Quote
Reno2001 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ewatr napisał(a):Troche mi ulżyło ...............bo szczerze mówiąc trzydziesto-paro kilowy pies nie wchodzący po schodach to jest problem :oops: Powiem wam dziewczyny, że robicie świetne zdjęcia wyszczuplające :diabloti: -nigdy bym nie powiedziała patrząc na nie, że Bianka jest taka duża :crazyeye: ! Quote
Ulka18 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Malgosia napisala mi taki sms : "Bianca zostala zaakceptowana bezwarunkowo.Taki jest stan dzis". Quote
ewatr Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ulka18 napisał(a):Malgosia napisala mi taki sms : "Bianca zostala zaakceptowana bezwarunkowo.Taki jest stan dzis". normalnie ryczeć mi się chce /a ja twarda kobieta jestem -przynajmniej tak mi sie wydaje :evil_lol: / ze szczęscia oczywiście :laola: Quote
Ulka18 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na wszelki wypadek potrzymajmy jeszcze chwile kciuki :kciuki: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega: "Bianca jest bardzo kochana, chodzi na spacery i nawet schudla. Gocha 2 moja kolezanka mieszka dwa bloki dalej od Bianki i wciaz mi donosi, ze psina trafila bardzo dobrze." Quote
ewatr Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Ulka18']Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega: "Bianca jest bardzo kochana, chodzi na spacery i nawet schudla. Gocha 2 moja kolezanka mieszka dwa bloki dalej od Bianki i wciaz mi donosi, ze psina trafila bardzo dobrze." :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: az sobie poskacze do góry z radosci co mi tam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Ulka18']Dostalam sms od Gosi z Tarnobrzega: "Bianca jest bardzo kochana, chodzi na spacery i nawet schudla. Gocha 2 moja kolezanka mieszka dwa bloki dalej od Bianki i wciaz mi donosi, ze psina trafila bardzo dobrze." Ale wieści:Cool!: :Cool!::Cool!: :Cool!: Quote
Recommended Posts