ewatr Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Zaden inny tytuł mi do głowy nie przyszedł jak właśnie ten no bo co można napisać widząc przepiękna suczkę o wyglądzie arystokratki - siedząca juz 3 rok w ciasnym bosie :-( razem z innymi towarzyszami niedoli ............ pomimo warunków schroniskowych sunia jest czysciusienka , spokojna, dystyngowana i bardzo grzeczna !!! Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec Quote
Ulka18 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ewa, dzieki za pokazanie swiatu kochanej Bianci...to jest naprawde niezwykla sunia, mila, grzeczna, nienarzucajaca sie. Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 nienarzucająca się :hmmmm: mówisz ? no własnie i pewnie mamy powód dlaczego nikt jej jeszcze nie wypatrzył - czasy gdy panienki uczono "siedż w końcie a znajda cie" bezpowrotnie minęły ;) sunia ma około 5 lat i siedzi w boksie nr 12 Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 iwop napisał(a):Bianca jest naprawdę sliczna! naprawde żadne zdjęcia nawet najładniejsze nie oddaja jej urody to jest po prostu Księżniczka :loveu: która przez pomyłke trafiła do schroniska i na dokładke tam utknęła na długie lata :-( Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 szuka Ksieżniczka domu : http://www.allegro.pl/item191851675_sunia_jak_marzenie_bianca_czeka_i_teskni_.html Quote
ewatr Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 ona ma oczy mojego psa :loveu: dopiero dzisiaj to zauważyłam jak Armani wgapiał sie we mnie .............zobaczyłam BIANCE i już wiem czemu nie moge jej zapomnieć Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ona ma oczy Twojego psa cioteczko i wygląd mojej suki, która odeszła 3 lata temu... Piękna jest!!! Aż dziwne, ze w schronisku nikt jej nie wypatrzył... Quote
Ulka18 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Bianca jest cudna, mila, grzeczna, kocha ludzi.......mimo, ze mieszka w 12 boksie, czyli bardzo blisko wejscia nikt jej dotychczas nie zauwazyl :shake: Dobrze, ze Ewa zrobila jej allegro, moze ktos sie zakocha :loveu: Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Bianka, lecimy na pierwszą!!! Pięknooka czeka na dom!!! Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Zaglądajcie tu cioteczki, taka śliczna sunia. Dom potrzebny! Quote
ewatr Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 akucha napisał(a):Zaglądajcie tu cioteczki, taka śliczna sunia. Dom potrzebny! no właśnie Ciocie gdzie jesteście w koncu to też " pies w potrzebie " !!! Quote
ewatr Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='ewatr']szuka Ksieżniczka domu : http://www.allegro.pl/item191851675_sunia_jak_marzenie_bianca_czeka_i_teskni_.html i na dokładkę ma juz 1 obserwatora :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pamietamy o niezwyklej suni :p i dobrze, zeby ten obserwator to byl ktos z powaznymi zamiarami ;) Quote
k_c Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak długo ta delikatna sunieczka będzie jeszcze żyć za kratami !!!!!!!!!!!??:-( Quote
Rene@Rabik Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bianeczko (Księżniczką również zwana) hopaj na pierwszą !!! Takie cudo jak ty powinno juz dawno grzać doopke w domku... a nie siedzieć za kratami Quote
Ulka18 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bianca od dzisiaj zamieszkala w Tarnobrzegu, dzieki pomocy Malgosi ze Stowarzyszenia :multi: :multi: :multi: Pani Bianci ma 28 lat i zalecenie duzej ilosci spacerkow :p Mam nadzieje, ze Bianca zostanie w tym domu juz na zawsze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: różne Data: 10 maja 2007 19:48 Tarnobrzeżanki załatwiły adopcję Bianki, ja odwiozłem rotwailera. Quote
ewatr Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Bianca od dzisiaj zamieszkala w Tarnobrzegu, dzieki pomocy Malgosi ze Stowarzyszenia :multi: :multi: :multi: Pani Bianci ma 28 lat i zalecenie duzej ilosci spacerkow :p Mam nadzieje, ze Bianca zostanie w tym domu juz na zawsze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: o kurcze :crazyeye: ale się cieszę :multi: :multi: :multi: podziękowania dla Małgosi ze Stowarzyszenia :Rose: Bianca musi sie udac ten dom juz na stałe :thumbs: / jakby co mam rodzine w Tarnobrzegu i moge ja odwiedzic ;) / Quote
akucha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: Bądź szczęśliwa pięknooka panno!!! Quote
Recommended Posts