Ymmme Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Witam, dzisiaj moja 13 letnia suczka miała natychmiastową operację wycięcia listwy mlecznej (duze guzy) + zabieg sterylizacji. Odebralam ją z lecznicy okolo godziny 18, juz wybudzoną. Wszystko było okej, pije wodę i zrobiła siusiu na dworze. Jednak mam pytanie - teraz około godziny 00:00 zaczela popiskiwać. Bardzo się boję, to juz nie jest mlody pies. Srodek przeciwbolowy mam jej podać dopiero jutro o 14, a nastepny zastrzyk przeciwzapalny u weta dopiero w czwartek. Czy to jest normalne? Serio, nie wytrzymam tych pisków, odczuwam to tak - jakby bolało mnie. Miał ktoś takie objawy? Ktokolwiek moze powiedziec cokolwiek? Wiem, ze za pozno na sterylizację, była spowodowana ropomaciczem, mieszkam w malym miasteczku, ktoz to pare lat temu wiedzial co to jest "sterylizacja"? Kotke mam od roku, od razu wysterylizowana. Czy ktokolwiek poddał swoją suczkę tak wielkiemu zabiegowi? Bardzo się o nią boję. Jeśli sytuacja się nie zmieni (głębokie oddychanie + popiskiwanie) jutro od razu do weta. Quote
annajablko Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 a u którego weterynarza to robiłaś bo szukam, dobrego a nie mogę znaleźeć. Takiego żeby w krótkim czasie psiaka na nogi postawić. Quote
Recommended Posts