Kajduk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja mieszkam we Francji :roll: Szczerze, to chetnie bym go wziela, ale jak juz wiesz - choroba lokomocyjna, przewoz, jedziemy busem, wiec duzo ludzi jest, nie byloby miejsca dla mojego psiaka.. choc bym bardzo chciala...:oops: mowcie mi Kajduk :) Quote
Asia & Ginger Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kajduk to wpadnij bez psa, chociaż wiadomo, że z psiakiem byłoby ciekawiej. :eviltong: Quote
chalimala Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 czy ktoś mógłby zamieścić tu mapkę do Morska? nie potrafię odnaleźć na necie... :( Quote
Asia & Ginger Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Chalimala, tu masz mapkę, jak dojechac do Morska: http://www.morsko.com.pl/mapa.php Czyżbyś się zastanawiała nad tym zlotem? :cool3: Quote
chalimala Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 zastanawiać się zastanawiam, ale nie wiem czy na tym się nie skończy :/ Quote
sylwu$ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja bym bardzo chciala ale ja mieszkam w bialymstoku to bardzo daleko:(Bardzo bym chciala was poznac i innych ulubiencow spanieli.Ja osobiscie ta rase uwielbiam.A moze na podlasiu zrobi sie ten zlot kiedys??Bardzo ale to bardzo bym chciela tam pojechac na wet niewiecije jak bardzo z moja mika!! Quote
Gina&Lex Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 za daleeeeko :( Szkoda, może za rok pojadę jak bęziecie organizować,a wtedy już będę mieć prawko :) Quote
Recommended Posts