agata :) Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Co sądzicie o zorganizowaniu zlotu spanieli i "prawie spanieli"? Może by tak zwykli właściciele oraz hodowcy, od których się ciekawych rzeczy dowiedzieć można? Termin - planowałabym wakacje, sierpień lub końcówka lipca. Spanielomaniacy, co Wy na to? Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Agata, ja jestem jak najbardziej za. :loveu: Oby tylko chętni się znaleźli. :cool3: Możemy się też dołączyc do zlotu dogomaniaków, który odbędzie się w sierpniu (link w moim podpisie) i wynajac cały domek dla spanielomaniaków. Ja się wybieram na ten zlot i zapraszam wszystkich, na pewno będzie fajnie, to już piąty taki zlot, w naprawdę uroczym miejscu. :loveu: Jest już jeden domek cały przeznaczony dla buldożków francuskich, to i spanielowy może byc. :razz: Piszta, co Wy na to? :cool3: Czy byłby ktoś chętny i czy się dołaczamy do dogomaniaków czy kombinujemy swój zlot? Quote
agata :) Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Ja piszta, że mi to pasi :D Ale jedno małe pytanko - gdzie to Morsko? Bo ja do 100 na dojazd ograniczona jestem... Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A skąd jestes, jeśli można wiedziec? Bo ja do Morska mam dosc daleko (mieszkam koło Rawicza, na granicy woj. dolnoślaskiego i wielkopolskiego), ale i tak jadę, pociągiem (jak większosc zresztą). Zresztą kilka osób jedzie za Szczecina, dwie chyba z okolic Suwałk i nawet jedna osoba z Węgier, więc odległosc to nie problem. ;) Tu masz mapkę, jak dojechac do Morska: http://www.morsko.com.pl/mapa.php Czy jest jeszcze ktoś chętny na zlot spanielomaniaków albo zlot dogomaniaków? :cool3: Quote
agata :) Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Jeśli myślimy o tym samym Morsku (woj. śląskie, powiat zawierciański, gmina Włodowice) to mogę przyjechać, bo mam tam tylko 57 km. Ale się cieszę :) Może by zajrzała cockermanka, bo z chęcią poznam tak miłą i kompetentną osobę uwielbiającą cockery tak jak ja (nie podlizuję się, proszę nie myśleć :D). Hodowla Royal Antidotum, prawda? Poznałam tą uroczą gromadkę po zdjęciu :) Chętnie poznam "na żywca" :P Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Tak, to dokładnie to Morsko. :p No to się cieszę, że będzie okazja Cię poznac. :cool3: I chętnie bym poznała też innych spanielomaniaków. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Spanielomaniacy coś nie chcą się integrowac... :placz: :diabloti: Quote
cockermanka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Spanielomaniacy mają zapisany kalendarz wystawami...a co za tym idzie wszelki wolny czas i fundusze już rozdysponowane...więc o żadnych zjazdach nie ma mowy...pozostaje nam wystawa w Bytomiu;) agata:) - dzięki za miłe słowa:oops:...ale chyba mnie przeceniasz...ja okropna zołza jestem:evil_lol: Quote
agata :) Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 cockermanka napisał(a):Spanielomaniacy mają zapisany kalendarz wystawami...a co za tym idzie wszelki wolny czas i fundusze już rozdysponowane...więc o żadnych zjazdach nie ma mowy...pozostaje nam wystawa w Bytomiu;) agata:) - dzięki za miłe słowa:oops:...ale chyba mnie przeceniasz...ja okropna zołza jestem:evil_lol: Cockermanka, tutaj na DoGoMani jesteś miła i kulturalna ;P Mam nadzieję że w Bytomiu się spotkamy :D Może jeszcze zdążę się zgłosić na jh, i wtedy bym była też jako w pewnym sensie wystawca :D A będziecie w Krakowie? Quote
cockermanka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hihi..czasem jestem straszna zrzęda. Co do Krakowa,to jeszcze nie wiem - zdecyduję po Łodzi... Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cockermanka, wszystko się zgadza, ale na dogo są jeszcze spanielomaniacy, ktorzy nie maja wystawowych piesków. :cool3: :eviltong: Niestety jakos niewielu zaglada do działu Spaniele... :shake: :niewiem: Jestem rozczarowana... :obrazic::diabloti: Quote
agata :) Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Ja w Krakowie na 90% będę jako wystawca na młodym... Asia, praktycznie trzy osoby tu zaglądają :roll: Quote
Estera Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 asia_pie- dobrze wiesz, że mamy "swoje" spanielowe forum, dogomania ostatnio miała problemy i takjakos wyszło. A spaniele działają jak należy i tam bywamy :cool3: Agata- ja też zaglądam i czasem coś skorbnę. Więc już 4 :P Ale jak pisałam wyżej częściej jestem i piszę na spanielowym foo. Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tak wiem Estera. :loveu: I na spanielowym forum też był nawet temat o zjeździe, nawet miejsce już było wybrane i niestety jakoś umarł przez zapomnienie. :roll: A szkoda. :placz: Bo fajnie by było powakacjowac z ludźmi, którzy mają takiego samego :stupid: na punkcie spanielków. :eviltong: Quote
BBeta Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja na spanielowy dział zaglądam co jakieś 3 miesiące :cool3: Spojrzałam na mape i wygląda na to, że do Morska całkiem nie daleko mam, a wydawało mi się, że to gdzieś bardziej na północ Quote
Asia & Ginger Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No to BBeta zapraszam do Morska na zlot. :cool3: Masz rzeczywiście dosc blisko i nie możesz się już dłużej wykręcac. :razz: :evil_lol: Quote
BBeta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Chętnie bym pojechała, ale niestety mam już inne plany ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Mi też trochę koliduje ten zlot z innym wyjazdem i chyba bedę musiała wrócic dzień wcześniej. :placz: To może chociaż wpadniesz w odwiedzinki. :cool3: Chyba, że w tym czasie wyjeżdżasz na dłużej. ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oki, nie wnikam. ;) Ale muszę przyznac, że mnie zaciekawiłas. :lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Po prostu nie chce zapeszać, bo zazwyczaj jak coś sobie zaplanuje to mi potem nie wypali ;) Dlatego co do wyjazdu też się dopiero zobaczy ;) Quote
Kajduk Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oh, szkoda ze moj cockerek nie jedzie ze mna do Polski :( Quote
Asia & Ginger Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kajduk4, a gdzie mieszkasz? :cool3: Bierz psiaka i biegiem na zlot. :mad: :eviltong: Quote
Recommended Posts