Julica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Usuńcie Fionę z grona psów do adopcji z radiobielsko.pl - o ile się da :) http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-fiona Quote
Lili8522 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Julica']Usuńcie Fionę z grona psów do adopcji z radiobielsko.pl - i ole się da :) http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-fiona O, dzięki... Się robi :) Quote
Lili8522 Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Zapraszam na drugi bazarek dla Naszych podopiecznych :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245404-Bransoletki-kolczyki-naszyjniki-ZAPRASZAM!-Do-23-07-godz-20-00?p=21090987#post21090987 Quote
aganiechaa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Grautuluję psu cudownej właścicielki a właścicielce super psa:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Cioteczki, trzymajcie kciuki, Fionisko już pewnie na stole operacyjnym :nerwy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Lili8522']Ja kciukam za Fioncie od rana :)[/QUOTE] Nikogo tu nie ma, więc odpiszę Tobie :evil_lol: Fionik już po operacji, dochodzi powolutku do siebie w lecznicy, za godzinkę ją odbieram :) Quote
aganiechaa Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Dobrze, że już jest po. Teraz można trzymać kciuki za powrót do zdrowia. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Sterylka plus czyszczenie zębów - zębiska teraz niczym z reklamy pasty do zębów.. ;) Mała ciągle jeszcze na ostatnich resztkach narkozy, nie chce spać a same powieki jej się zamykają. Zaczyna powoli interesować się ranką, co akurat mnie się nie podoba. Taka bidulka kochana. Sika na potęgę, także ciężka noc przed nami... Quote
Hope2 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Fionko, nie wolno ruszać ranki, bo Ci taki brzydki kołnierz założą i będziesz wyglądać jak kosmitka... Quote
inka33 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Fioneczko, czy już całkiem dobrze się masz...? :glaszcze: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Tak, Fionisko szybko wraca do normy :) Spacerkujemy w gustownym czerwonym ubranku, które nie pozwala dostać się do rany ;) Dziś z TŻtem jadą o 15:00 na zastrzyk(antybiotyk) i przegląd czy wszystko ładnie się goi, a za tydzień ściągnięcie szwów. Piątek i sobota były ciężkie... ale teraz już trzeba dziewczynę hamować, bo znów jej się broić chce :) Jak opanuję ściąganie zdjęć na laptopa z mojej komórki to wstawię co nieco :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Rana pięknie się goi, jeśli wszystko dobrze pójdzie to Fiona już w czwartek będzie miała ściągane szwy... Jak to mówią... goi się jak na psie :diabloti: Wybaczcie jakość... :oops: Upały najlepiej przetrwać w łazience... ;) Quote
Hope2 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Fionko-głowa do góry-od jutra ma być kilka chłodniejszych dni :) Quote
Julica Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Jak tam sąsiadki? Żyjecie? Bo my w tym 40-stopniowym upale ledwo. O której na spacery wychodzicie? - bo ja próbuję Was przechwycić i wyczaić, ale nijak mi idzie - nie wiem którędy wychodzicie na spacery :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Julica']Jak tam sąsiadki? Żyjecie? Bo my w tym 40-stopniowym upale ledwo. O której na spacery wychodzicie? - bo ja próbuję Was przechwycić i wyczaić, ale nijak mi idzie - nie wiem którędy wychodzicie na spacery :P[/QUOTE] Dziś w nocy było apogeum, chłodziłyśmy się na wszystkie sposoby, a i tak o 2 nad ranem było w mieszkaniu 30 stopni... Dziś już na szczęście oddech ulgi ;) Mamy tajne przejścia podziemne prosto do parku :evil_lol: Ostatnio schodziłyśmy nawet, jak krzyczałaś po robotnikach, że mają zamykac drzwi i dać pospać innym :diabloti: A tak na poważnie to spacerkujemy 3x dziennie, przeważnie koło 7:30-8:00, potem po mojej pracy (17:00-18:00) i wieczorkiem koło 22:00. Tylko do czwartku zakaz szaleństw ze względu na szwy :roll: Quote
halszka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='BBeta']Ładnie jej w czerwonym :cool3:[/QUOTE] bo ładnemu we wszystkim ładnie (czy jakoś tak ;) ) Quote
Julica Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ostatnio schodziłyśmy nawet, jak krzyczałaś po robotnikach, że mają zamykac drzwi i dać pospać innym :diabloti: [/QUOTE] No a kurde co! Jak mi vis-a-vis drzwi na oścież otwierają i przy tych otwartych drzwiach o 7:00 zaczynają ściany kuć i wiercić :angryy::angryy::angryy: Najpierw zwracałam im grzecznie uwagę, ale jak grochem o ścianę :shake:. Potem się wydarłam, bo nie docierało :shake::shake:. Jak mnie kolejny raz z łóżka na równe nogi wyrwali - nie powiedziałam ani słowa, ale jak wyleciałam rozczochrana i w szlafroku, i pierdyknęłam im tymi otwartymi drzwiami ( znaczy jak im zamknęłam z hukiem ) - to się w końcu bezmózgi nauczyły zamykać :diabloti::diabloti::diabloti: W końcu Wy też tu mieszkacie... no i Fionkę przecież stresują co nie? :razz: Quote
inka33 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Fionka, ale masz groźnie-obronną sąsiadkę! :eek2: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 No Fionka, stresowała się potwornie, zwłaszcza jak kuli chyba wiertarkami udarowymi... to wszystko się trzęsło, a ona w garderobie siedziała... :( Dziś o 15:00 wizyta u weta, zobaczymy czy pozbędziemy się szwów i ubranka ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 No i do niedzieli jeszcze Fiona musi zostać zszyta. Ale dostała dziś w końcu swojego ukochanego pluszowego liska i kość od cioci Lili więc jest wniebowzięta ;) Quote
Hope2 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Więc do niedzieli Fionka chodzi w gustownej sukieneczce :) Mizianka dla panienki Quote
Recommended Posts