Claaaudiia Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Witam. Mam nadzieję, że ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć, bo jestem troszkę poddenerwowana. Mianowicie mam szczeniaka od tygodnia (mieszanka Boksera), który ma 2 i pół miesiąca i non stop siusia :/ Obojętnie, czy go głaszczę, czy krzyknę (za siusianie) choć staram się tego unikać. Nawet jak nic do niego nie mówię, przykładowo idzie się najeść do miski i zostawia za sobą kropki. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Quote
gryf80 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 zanies psi mocz do badania.tylko nie pobieraj z podłogi Quote
Claaaudiia Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Też już o tym myślałam, ale nie mam pojęcia jak mam to zrobić!? Biegać za nim z kubeczkiem czy jak ? :D Quote
gryf80 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 najlepiej rano gdy "wysadzasz"psa na siku podstawic miseczke uprzednio umyta a potem do wymytego słoika czy pojemnika na mocz z apteki Quote
Recommended Posts