Tigraa Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dziadzio jamniczek. Siwiutki pyszczek, smutne, zrezygnowane oczy... Do niedawna patrzył z nadzieją, że może przyjdzie po niego jego pan, że zabierze do domu, że tu jest tylko na chwilę... Chwila zamieniła się w wieczność, a nadzieja powoli odchodzi... Dziadzio trafił do schroniska wprost z ulicy, gdzie błąkał się głodny i brudny. Jest bardzo mądrym, bardzo łagodnym i miłym psiaczkiem. Nie przejawia agresji do nikogo. Podsuwa do głaskania łepek i marzy... może któregoś dnia ktoś zabierze go do domu? Pomóżmy mu znaleźć dom na stare lata, zanim odejdzie w schronisku, z żalu i tęsknoty... Quote
Dorothy Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dziadzio no jak mozna bylo??? barbarzynstwo:placz::placz::placz: Quote
malagos Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Okrutny jest człowiek... Jamnik w schronisku, no koniec świata! Quote
red Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Bardzo mi leży na sercu ten piesio. Zawsze podczas wizyty w schronisku okazuję mu swoje zainteresowanie, podsuwam coś do jedzenia lepszego, bo zaczyna trochę chudnąć, szybko z materacyka zrobi się szkielecik. Nie chce załatwiać się w boksie (choć musi), nie jest wyprowadzany, narazie jest sam w malutkim boksie dla szczeniaków, bo przy takim przepełnieniu mogłyby go psy zaatakować. Szybko trzeba go stamtą zabrać. Ogłosiłam go w anonsach zgubiono-znaleziono. Ile tęsknoty i bólu jest w jego oczach, widać, że bardzo cierpi, serce się kroi. :-( Quote
Kar0la Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Kolejny jamnik w schronisku. :-( Bidulek. Wiadomo ile może mieć lat? Quote
nowmaja Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Do gory malenki , niech jak najwiecej ludzi spojrzy w te smutne oczka . Nie trac nadziei Quote
LittleMy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 a do niedawna to znaczy do kiedy? kiedy trafil do schroniska? Quote
red Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jakieś 3 tygodnie temu, minął już okres kwarantanny 14 dni. Quote
LittleMy Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 eh, myslalam, ze dopiero co i ktos go bedzie szukal jeszcze :( Quote
red Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Myślę, że już nie ma sensu czekać na ewentualnego właściciela, bo psinka się wykończy. Quote
LittleMy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 chyba rzeczywiscie. moge go wystawic na allegro. Quote
red Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Super, możesz skorzystać z tekstu na wstępie, a kontakt może być do mnie 501-732-982. Quote
LittleMy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dziadzio jamnis ma juz allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193044175 Quote
LittleMy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 czy ktos moze zrobic bannerek ? ja nie umiem:oops: moze tez przydaloby sie zdjecie bez krat.. Quote
red Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dzięki za ogłoszenia, ja też nie umiem robić banerków, może jednak kogoś znajdziemy. :shake: Quote
tanitka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 znalazłam Dziadunia na allegro i złamał mi serce!!!!!:-( ile on może mieć lat????:shake: Quote
LittleMy Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja sie nie znam na wieku, ale taki piekny siwiutki dostojny pyszczek.. jedno wiadomo : jest w wieku jak najbardziej do adopcji :) szybkiej, bo pewnie strasznie przezywa, ze teraz jest nagle w schronisku.... Quote
tanitka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kochany Dziadunio, jak mu musi być zimno:sadCyber: Quote
LittleMy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dziadzio ma dwoch obserwatorow na allegro... oby ktorys z nich sie zdecydowal... Quote
D O R K A Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 LittleMy napisał(a):Dziadzio ma dwoch obserwatorow na allegro... oby ktorys z nich sie zdecydowal... Trzymam mocno kciuki za Dziadunia:thumbs: Quote
LittleMy Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 proponuje dac w tytule, ze szukamy kogos kto zrobi bannerek to moze szybciej sie ktos znajdzie... Quote
LittleMy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jak on sobie tam radzi w tym schronisku? bardzo jest przerazony ? :( Quote
Recommended Posts