Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis rozmawialam z sasiadami,sa zmuszeni oddac psa rasy husky.
Jest to pies syna,ktory wyjechal zagranice i niewroci,a psa niechce zabrac z soba.

Jest to 1 roczny piekny Husky typ sportowy,nietoleroje innych psow,biedak cale dnie siedzi zamkniety w domu,albo na balkonie.gdzie wyje placze.Konczy sie to awanturami,i sprawami na Policji.

Opiekunowie psa sa zmuszeni znalejsc mu nowy odpowiedzialny dom! najlepiej dom z ogrodem.Pies lubi dzieci.

wiecej informacji podam na prv

http://img515.imageshack.us/img515/5254/husky1kk8.jpg

Oddam w dobre ręce osobie która kocha i poświeci swój czas haskiemu, wabi sie Jag ma 21 m-cy sierść biało-szara oczy błękitne ma łagodny charakter uwielbia bawić sie z dziećmi.Kontakt Bytom-Miechowice tel.grzecznościowy 510841678 781778090 po godz.18

Sprawa bardzo PILNA!!!

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

O co chodzi???moge podejsc i sie zorientowac!!!

w BYTOMIU wolantariuatu NIEMA!!!!! Niejest mile widziany przez kierownictwo schroniska!!

• 2 weeks later...
Posted

wlasnie dziś husky ze schroniska, ktoremu robilam allegro znalazł dom ale mam kontakt mailowy z Panią, która sie "spóźniła" i sprzątnieto go jej sprzed nosa.

Pani nie sprawdzona, ale ją podpytam co i jak:razz:

ona szuka psa, mam nadzieję ze nie chodzi o rozmnażanie-zapytam o zgodę na sterylkę jakby co, jeśli wyrazi zainteresownaie podrzucę jej wątek

Posted

no to super!!!!!!
"mój"podopieczny huszczak dzisiaj tez pojechal do nowego domku dzięki allegro, ale mam jeszce sunie wystawiona.Oby i ona znalazła domek!!

Posted

u nas w schronie też jest haszczak, samiec- czarno biały jedno oko niebieskie jedno brązowe, niestety zdjęcia nie posiadam, za dużo o psie też nie, bo jest koło biura na kwarantannie ale niedługo kończy...