Mona4 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dzis rozmawialam z sasiadami,sa zmuszeni oddac psa rasy husky. Jest to pies syna,ktory wyjechal zagranice i niewroci,a psa niechce zabrac z soba. Jest to 1 roczny piekny Husky typ sportowy,nietoleroje innych psow,biedak cale dnie siedzi zamkniety w domu,albo na balkonie.gdzie wyje placze.Konczy sie to awanturami,i sprawami na Policji. Opiekunowie psa sa zmuszeni znalejsc mu nowy odpowiedzialny dom! najlepiej dom z ogrodem.Pies lubi dzieci. wiecej informacji podam na prv http://img515.imageshack.us/img515/5254/husky1kk8.jpg Oddam w dobre ręce osobie która kocha i poświeci swój czas haskiemu, wabi sie Jag ma 21 m-cy sierść biało-szara oczy błękitne ma łagodny charakter uwielbia bawić sie z dziećmi.Kontakt Bytom-Miechowice tel.grzecznościowy 510841678 781778090 po godz.18 Sprawa bardzo PILNA!!! Quote
Mona4 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Mona4 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 On ciagle czeka,ale najprawdopodobniej w Czerwcu czeka go Schronisko:shake: Quote
Patikujek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Popytam znajomych od kogośa słyszałam ostatnio że szukał huskiego Quote
AgaiTheta Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Pilnie potrzebuje kontaktu z wolontariuszami z bytomskiego schroniska, plizzzz na gg! podnoszę..... Quote
Mona4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 O co chodzi???moge podejsc i sie zorientowac!!! w BYTOMIU wolantariuatu NIEMA!!!!! Niejest mile widziany przez kierownictwo schroniska!! Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mona4 napisał(a): w BYTOMIU wolantariuatu NIEMA!!!!! Niejest mile widziany przez kierownictwo schroniska!! to widzę, że nie jesteśmy sami... Quote
dzodzo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 wlasnie dziś husky ze schroniska, ktoremu robilam allegro znalazł dom ale mam kontakt mailowy z Panią, która sie "spóźniła" i sprzątnieto go jej sprzed nosa. Pani nie sprawdzona, ale ją podpytam co i jak:razz: ona szuka psa, mam nadzieję ze nie chodzi o rozmnażanie-zapytam o zgodę na sterylkę jakby co, jeśli wyrazi zainteresownaie podrzucę jej wątek Quote
Mona4 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Maly od wczoraj w Nowym domu w ZAKOPANYM domek znalazl przez szpice w potrzebie. Quote
dzodzo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no to super!!!!!! "mój"podopieczny huszczak dzisiaj tez pojechal do nowego domku dzięki allegro, ale mam jeszce sunie wystawiona.Oby i ona znalazła domek!! Quote
Mona4 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ale jest nastepny tez z BYTOMIA ok 3 letni piekny zadbany,narazie jescze w domuChca go oddac tylko do domu z ogrodem. Quote
Gonitwa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 u nas w schronie też jest haszczak, samiec- czarno biały jedno oko niebieskie jedno brązowe, niestety zdjęcia nie posiadam, za dużo o psie też nie, bo jest koło biura na kwarantannie ale niedługo kończy... Quote
Recommended Posts