Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie zawsze dobija, ze jest tyle zwierzat, a wyciagnie sie zawsze 1,2 a reszta zostaje, niby wszysscy sie ciesza, ze psy nie trafia do Wojtyszek czy Radys, ale przeciez mnostwo innych - tysiace - tam juz siedzi i nie ma szans na dom i pomoc...

Posted

Olena84 napisał(a):
Jejku, myslalam, ze to miesiac albo dwa potrwa a tu takie fotki :placz: - ze wzruszenia!

Maks sie postaral jak Ciotki ponarzekaly to sie wystraszyl skubaniec Nasz :)
no...pieknie,pieknie oby tak dalej :multi::loveu:

Posted

To teraz Wam powiem jak to było... przedwczoraj jeszcze nic nie zapowiadało że Maksymilian będzie chętny wyjść z kojca w ogóle... wczoraj robiłam prace chwastowo-pielęgnacyjne i często przechodziłam koło jego lokum... a za mną jak zawsze jakieś czterołapy i tak patrzę a Maksymilian zaciekawiony, chodzi i wącha i nawet zaszczekał myślę oooooohhhh więc zamieniłam duże czterołapy na male gabarytem.... zawsze to łatwiej interweniować w razie wu i otworzyłam mu kojec...najpierw stał w wejściu potem łapka jedna potem druga a potem jak poszedł to oooooooooooo nie mogłam go zamknąć po 2,5h szaleństwa ;)

Wniosek taki że chyba sobie przemyślał w łapetynku że szkoda wakacji na takie strochoty i że wypadałoby się pobawić trochę ;)

Posted

:crazyeye::multi: allleeee super pies na tych fotkach..naprawde az trudno uwierzyc, że to juz - usmiechnieta mordka i te zabawy z innymi psiakami REWELACJA

OBY TAK DALeJ MAKSIU!!!

Posted

Maksymilian to odwalił dzisiaj taki numer że myślałam że go trzepnę normalnie w ucho jak go złapię co jest niewykonalne rzecz jasna!!!!
Wypuściłam dziada wczoraj na nocna wartę z resztą ekipy... 4.20 rano mój prywatny ałabaj wstał swoim zwyczajem i stęka żeby go wypuścić...więc idę z żarcie jak zawsze wszystkie się pochowały a Maks ani myśli na michę się schować więc czeka cierpliwie ukryta za iglakiem...do 7.10 i tu moja cierpliwość się skończyła...bo dziad jeden ani myślał iść do kojca. Ani prośby ani groźby...

Zdesperowana idę do domu z planem że o 10 pojadę do weta po coś na spanie dla dziada bo innej opcji nie ma. Moje biedne domowe kuleczki już z nogi na nogę a że ałabaje nie tolerują dorosłych psów a Karman w szczególności tępi samce więc mówię im że co ja zrobię muszą sikać w chałupie...

o 7.30 wypuściłam inną ekipę pokojowo nastawioną na psy więc najpierw Maks w wielkim szoku uciekł pod płot w najdalszy koniec działki ale Gałganki poleciały za nim i go rozbawiły... tak go rozbawiły że zamykając je po 9 Maks się zapomniał i poszedł do kojca 3 dziewczyn jak do siebie i nawet mi rękę powąchał...

Sam się przeprowadził i teraz siedzi z nimi i nawet szczeka z nimi tyle że są tak tylko dwie budy bo Fela i Czikitka śpią razem, a Perełka śpi w drugiej ale jest ciepło, ma full słomy na podłodze i dach na głową... niestety ja mu budy nie zatargam bo nawet przez drzwi nie przejdzie. Może go Perła wpuści do swojej bo ma dużą budę.

No i tak oto zrobił mnie na perłowo kolega ;)

Posted

Czy on czyta to forum? :crazyeye: najpierw gadamy że jest przerazony, to zaczyna ni z gruchy ni z pietruchy latać po działce, potem, że trza mu panny - za 3 sie bierze! zuch - moja krew ;)

Posted

No i gitara! Niech sobie mieszka z dziewczynami. Myślę, że go któraś... przytuli. A nawet jeśli nie, to tak ciepło jest, że można pod gwiazdami spać :)
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad tą jego metamorfozą. A że do boksu nie chciał wracać - wcale się nie dziwię! W końcu tyle czasu siedział bez ruchu, że czas łapiny porządnie wyprostować! ;)

Posted

to sie usmialam po pachy!!! :lol: widze Halabajowko ,ze nie masz wogole roboty z Maksiem;) .. sie sam socjalizuje ;):evil_lol::) na Nasze prosby telepatycznie!!:multi: no ale zeby od razu az 3 panny!!!!:-o