magdyska25 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 faktycznie- bardzo życiowe- czasami- niestety- tak jak w przypadku Maksa, szczęście w nieszczęściu. spotkał życzliwe osóbki, które dały mu szansę na lepsze jutro. Quote
Olena84 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mnie zawsze dobija, ze jest tyle zwierzat, a wyciagnie sie zawsze 1,2 a reszta zostaje, niby wszysscy sie ciesza, ze psy nie trafia do Wojtyszek czy Radys, ale przeciez mnostwo innych - tysiace - tam juz siedzi i nie ma szans na dom i pomoc... Quote
zerojeden Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Na lepszy nastój dzisiaj zapraszam na przełom Maksymiliana ;) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.202743859881773.1073741850.143212482501578&type=1 Quote
Olena84 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Jejku, myslalam, ze to miesiac albo dwa potrwa a tu takie fotki :placz: - ze wzruszenia! Quote
beataczl Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Olena84 napisał(a):Jejku, myslalam, ze to miesiac albo dwa potrwa a tu takie fotki :placz: - ze wzruszenia! Maks sie postaral jak Ciotki ponarzekaly to sie wystraszyl skubaniec Nasz :) no...pieknie,pieknie oby tak dalej :multi::loveu: Quote
zerojeden Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 To teraz Wam powiem jak to było... przedwczoraj jeszcze nic nie zapowiadało że Maksymilian będzie chętny wyjść z kojca w ogóle... wczoraj robiłam prace chwastowo-pielęgnacyjne i często przechodziłam koło jego lokum... a za mną jak zawsze jakieś czterołapy i tak patrzę a Maksymilian zaciekawiony, chodzi i wącha i nawet zaszczekał myślę oooooohhhh więc zamieniłam duże czterołapy na male gabarytem.... zawsze to łatwiej interweniować w razie wu i otworzyłam mu kojec...najpierw stał w wejściu potem łapka jedna potem druga a potem jak poszedł to oooooooooooo nie mogłam go zamknąć po 2,5h szaleństwa ;) Wniosek taki że chyba sobie przemyślał w łapetynku że szkoda wakacji na takie strochoty i że wypadałoby się pobawić trochę ;) Quote
Olena84 Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Tez tak mysle, ze on nie jest dzikus, ani agresor, tylko kochany, wesoly psiak!!! ale sie ciesze! Quote
Olena84 Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Beata spoznilam sie o pol godziny z tą torba na laptopa na Twoim bazarku:( - teraz widze link w podpisie:( Quote
zozola77 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 :crazyeye::multi: allleeee super pies na tych fotkach..naprawde az trudno uwierzyc, że to juz - usmiechnieta mordka i te zabawy z innymi psiakami REWELACJA OBY TAK DALeJ MAKSIU!!! Quote
Nutusia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 O matko, jaka NIESPODZIANKA! Jeszcze nie mogę uwierzyć! Maksiu - jesteś GOŚĆ! :) Quote
Olena84 Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Maksiu widzial pewnie szalejace Ciotki na dogo i dlatego sie przelamal, zeby bardziej szalaly na jego widok;) Quote
zerojeden Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Maksymilian to odwalił dzisiaj taki numer że myślałam że go trzepnę normalnie w ucho jak go złapię co jest niewykonalne rzecz jasna!!!! Wypuściłam dziada wczoraj na nocna wartę z resztą ekipy... 4.20 rano mój prywatny ałabaj wstał swoim zwyczajem i stęka żeby go wypuścić...więc idę z żarcie jak zawsze wszystkie się pochowały a Maks ani myśli na michę się schować więc czeka cierpliwie ukryta za iglakiem...do 7.10 i tu moja cierpliwość się skończyła...bo dziad jeden ani myślał iść do kojca. Ani prośby ani groźby... Zdesperowana idę do domu z planem że o 10 pojadę do weta po coś na spanie dla dziada bo innej opcji nie ma. Moje biedne domowe kuleczki już z nogi na nogę a że ałabaje nie tolerują dorosłych psów a Karman w szczególności tępi samce więc mówię im że co ja zrobię muszą sikać w chałupie... o 7.30 wypuściłam inną ekipę pokojowo nastawioną na psy więc najpierw Maks w wielkim szoku uciekł pod płot w najdalszy koniec działki ale Gałganki poleciały za nim i go rozbawiły... tak go rozbawiły że zamykając je po 9 Maks się zapomniał i poszedł do kojca 3 dziewczyn jak do siebie i nawet mi rękę powąchał... Sam się przeprowadził i teraz siedzi z nimi i nawet szczeka z nimi tyle że są tak tylko dwie budy bo Fela i Czikitka śpią razem, a Perełka śpi w drugiej ale jest ciepło, ma full słomy na podłodze i dach na głową... niestety ja mu budy nie zatargam bo nawet przez drzwi nie przejdzie. Może go Perła wpuści do swojej bo ma dużą budę. No i tak oto zrobił mnie na perłowo kolega ;) Quote
agata51 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Chłopak ma mocno wyrafinowane poczucie humoru - Hałabajówka, nie daj się! Quote
Olena84 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Czy on czyta to forum? :crazyeye: najpierw gadamy że jest przerazony, to zaczyna ni z gruchy ni z pietruchy latać po działce, potem, że trza mu panny - za 3 sie bierze! zuch - moja krew ;) Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 No i gitara! Niech sobie mieszka z dziewczynami. Myślę, że go któraś... przytuli. A nawet jeśli nie, to tak ciepło jest, że można pod gwiazdami spać :) Wciąż nie mogę wyjść z podziwu nad tą jego metamorfozą. A że do boksu nie chciał wracać - wcale się nie dziwię! W końcu tyle czasu siedział bez ruchu, że czas łapiny porządnie wyprostować! ;) Quote
beataczl Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 to sie usmialam po pachy!!! :lol: widze Halabajowko ,ze nie masz wogole roboty z Maksiem;) .. sie sam socjalizuje ;):evil_lol::) na Nasze prosby telepatycznie!!:multi: no ale zeby od razu az 3 panny!!!!:-o Quote
Recommended Posts