Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Jeeee, bedzie zdjecie budy (to wiesz, chodzi o to zebym ja warunki zobaczyła;))[/QUOTE]

Wiedziałam że to i to chodzi ;)
pstryknę tel jak kolację będę mu zanosić.

Posted

zozola77 napisał(a):
dołanczam sie do pytania

U nas pada i pada więc i psiaki nie są za otwarte do współpracy jak im kapie na głowę. Wychodzi do jedzenia już jak jestem bliżej jak 10m ;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Postęp duzy, on szybko widze chce sie przelamac, czuje ze jeszcze miesiac i Hałabajowka bedzie z nim pod kolderka;)

Chce ale się jeszcze boi, najważniejsze że nie ucieka i nie warczy...reszta przyjdzie z czasem.

Posted

Olena84 napisał(a):
A probował Cie ugryzc? Dotykalas go?

Nie da rady go dotknąć bo się chowa w najdalszym kącie budy to bym musiała wejść do niego. Nawet na mnie nie warczy a do miski wychodzi sekundę po tym jak zamknę drzwi kojca, a nie jak wcześniej dopiero jak się upewnił że sobie poszłam no i zaczął dziury kopać pod budą ;)

Posted

Jakto kopać?:(, ale ma szanse zwiac? Przed Maksiem jeszcze dluga droga, jak sie zacznie powoli oswajac, bedzie mozna dopiero go promowac, teraz to klebek nerwow i stresu:(