Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciek777 napisał(a):
Nie ma nic wolnego na dogo?

Nie, a jeśli juz to nas nie stać na razie, trochę pw powysyłałam na razie i niestety nic.
Jak Tina znajdzie dom przejme to co brakuje na zapłatę nowego dt, ale kiedy ona znajdzie dom:(

Posted

Olena84 napisał(a):
Nie, a jeśli juz to nas nie stać na razie, trochę pw powysyłałam na razie i niestety nic.
Jak Tina znajdzie dom przejme to co brakuje na zapłatę nowego dt, ale kiedy ona znajdzie dom:(

To niewesoło:shake:

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A mi się marzy żeby Maksio się nie musiał już tułać po DT tylko poszedł do swojego stałego domku.

to najlepsze o czym marzę, jakby trafił się domek, gdzie Maksiu by się oddziczył byłoby super:)

Posted

asiuniab napisał(a):
to najlepsze o czym marzę, jakby trafił się domek, gdzie Maksiu by się oddziczył byłoby super:)

Wczoraj doczytałam na innym wątku o tanim dt, nie wiem czy dobrym dla Maksa, ale sie dowiem.
Poproszę kogoś i o ogłoszenia znowu dla niego, na razie zero telefonów:(

Posted

ja mam wykupiony pakiet ogłoszeń i mysle kogo by nim uszcześliwic ;)

jakbys chciała dla MAksa to nie ma problemu..daj znać podam linka do bazarku ogłoszeniowego

chyba ze masz na uwadze jakąś inną bidę bez ogłoszeń to też prosze o info :)

Posted

zozola77 napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OGŁOSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-ogł-3-zł-do13-1-2014-godz-22-00

na powyższym bazarku jest wykupiony ten pakiet...na pierwszej stronie masz instrukcje co masz zrobić, bo tekst i dane trzeba wysłac na podanego maila

w tytule maila wpisz: Maks od zozola77, żeby Ziutka wiedziała ze to mój pakiet...

Dziękuje, wieczorkiem się tym zajmę, bo teraz jestem nielegalnie;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Wczoraj doczytałam na innym wątku o tanim dt, nie wiem czy dobrym dla Maksa, ale sie dowiem.
Poproszę kogoś i o ogłoszenia znowu dla niego, na razie zero telefonów:(

wciąż nikt go nie chce?

Posted

Hałabajówka napisał(a):
A mi się marzy żeby Maksio się nie musiał już tułać po DT tylko poszedł do swojego stałego domku.
I mnie się to marzy. A może Olena z zozolą do spółki będą mieć dobrą rękę, ktoś mądry odpowie na ogłoszenie i nasze marzenia się spełnią.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Daję 20 zł stałej.

Dziękuję :multi:, brakuje 60zł deklaracji!

MALWA napisał(a):
Jestem na zaproszenie.

Poczytam wątek i pomyślę jak pomóc............

Witam kolejną ciocię!!!