Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']:oops:, niech jeszcze dojedzie i nie przyniesie wstydu[/QUOTE]

I jak tam wiadomo coś, jak im podróż mija ? Strasznie się denerwuję.

Posted

Nie zjadł mnie ;) ale nie dość że nie socjalny to jeszcze niewyjściowy ;)
A poważnie...nie ma tragedii jest bardzo zahukany w małej klatce bez opcji ucieczki jedynym wyjściem jest atak i dlatego to robi. Dzisiaj jadę mu spokój boi sama padam ale puściłam na próbę już jak był w kojcu mojego testera amstaffa i nie rzuca się na kraty to dobry znak. Odmeldowuję się na dzisiaj.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Idę do niego książkę poczytać niech się przyzwyczaja.[/QUOTE]

Ty jestes szefem, ale moze dać mu zupelny spokoj na pare dni, olać go po prostu?

Poszla paczka, nie napisalam ze dla Maksa, ale to dla niego i jego psich kolegow, zreszta sama zdecydujesz dla kogo;), uoprzedzam, jest skromnie ale zawsze cos;)

Posted

[quote name='Olena84']Ty jestes szefem, ale moze dać mu zupelny spokoj na pare dni, olać go po prostu?

Poszla paczka, nie napisalam ze dla Maksa, ale to dla niego i jego psich kolegow, zreszta sama zdecydujesz dla kogo;), uoprzedzam, jest skromnie ale zawsze cos;)[/QUOTE]

Super ależ jestem ciekawa co tam nam wysłałaś ;)

Nie jest źle nawet mnie powąchał.

Posted

Nie ma co, trzeba wątek popromować... Maksio w zasadzie da sobie rade z deklaracja ode mnie (chyba, ze zostane bez pracy :-o), na razie nie ma co go oglaszac, wiec w sumie malo nas tu chyba bedzie:(

Posted

No wlasnie? Jak on reaguje w ogole na Ciebie, jak przechodzisz obok kojca, jak wchodzisz do niego? Na psy biegające obok? Czy zjadal to co mu dalas, czy wybrzydza?
I oczywiscie w niedalekiej przyszlosci prosimy o zdjecia :cool3:

Posted

[quote name='Olena84']No wlasnie? Jak on reaguje w ogole na Ciebie, jak przechodzisz obok kojca, jak wchodzisz do niego? Na psy biegające obok? Czy zjadal to co mu dalas, czy wybrzydza?
I oczywiscie w niedalekiej przyszlosci prosimy o zdjecia :cool3:[/QUOTE]

Też jestem ciekawa bardzo.

Posted

Jejku jaki bidulek... a taki fajny pyszczek ma - wiem nie napisałam nic nowego i mądrego. Cieszę się, że dostał szansę i pojechał do Hałabajówki :)

Posted

O, trafiłam do mojego niedoszłego pasażera...
A ja coś czuję, że on bardzo szybko dojdzie do ładu sam ze sobą. Obym się nie myliła, bo... uwielbiam mieć rację! ;) :)

Posted

[quote name='Olena84']Dziękuje wszystkim nowym za przybycie! Bida z niego straszna:([/QUOTE]

Najważniejsze, że już bezpieczny jest. Gorzej, że o domki tak ciężko :(

Posted

A kto by wybrzydzał takie pyszne spagettii wołowo-indycze z marchewkę i buraczkami ;)

Psy olewa nawet jak na niego szczekają to nie reaguje...na razie może się to zmienić jak poczuje się pewnie a przede mną chowa się do budy nawet na miskę nie wychodzi...na razie ;)