longue Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Olena84']:oops:, niech jeszcze dojedzie i nie przyniesie wstydu[/QUOTE] I jak tam wiadomo coś, jak im podróż mija ? Strasznie się denerwuję. Quote
zerojeden Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jeszcze nie dojechali a ja już drugiego Tigera żłopię bo zaraz zasnę...to już godzina na mnie ;) Quote
zerojeden Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Nie zjadł mnie ;) ale nie dość że nie socjalny to jeszcze niewyjściowy ;) A poważnie...nie ma tragedii jest bardzo zahukany w małej klatce bez opcji ucieczki jedynym wyjściem jest atak i dlatego to robi. Dzisiaj jadę mu spokój boi sama padam ale puściłam na próbę już jak był w kojcu mojego testera amstaffa i nie rzuca się na kraty to dobry znak. Odmeldowuję się na dzisiaj. Quote
Olena84 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Super, że żyjecie wszyscy! Zdaje sobie sprawe ze to moze dłuuuugo potrwać, to pokochanie człowieka. Quote
zerojeden Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Idę do niego książkę poczytać niech się przyzwyczaja. Quote
Olena84 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Hałabajówka']Idę do niego książkę poczytać niech się przyzwyczaja.[/QUOTE] Ty jestes szefem, ale moze dać mu zupelny spokoj na pare dni, olać go po prostu? Poszla paczka, nie napisalam ze dla Maksa, ale to dla niego i jego psich kolegow, zreszta sama zdecydujesz dla kogo;), uoprzedzam, jest skromnie ale zawsze cos;) Quote
zerojeden Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Olena84']Ty jestes szefem, ale moze dać mu zupelny spokoj na pare dni, olać go po prostu? Poszla paczka, nie napisalam ze dla Maksa, ale to dla niego i jego psich kolegow, zreszta sama zdecydujesz dla kogo;), uoprzedzam, jest skromnie ale zawsze cos;)[/QUOTE] Super ależ jestem ciekawa co tam nam wysłałaś ;) Nie jest źle nawet mnie powąchał. Quote
Olena84 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Nie ma co, trzeba wątek popromować... Maksio w zasadzie da sobie rade z deklaracja ode mnie (chyba, ze zostane bez pracy :-o), na razie nie ma co go oglaszac, wiec w sumie malo nas tu chyba bedzie:( Quote
beataczl Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 zagladam do Maksia , jak tam dzis chlopak sie ma ? Quote
Olena84 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 No wlasnie? Jak on reaguje w ogole na Ciebie, jak przechodzisz obok kojca, jak wchodzisz do niego? Na psy biegające obok? Czy zjadal to co mu dalas, czy wybrzydza? I oczywiscie w niedalekiej przyszlosci prosimy o zdjecia :cool3: Quote
longue Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Olena84']No wlasnie? Jak on reaguje w ogole na Ciebie, jak przechodzisz obok kojca, jak wchodzisz do niego? Na psy biegające obok? Czy zjadal to co mu dalas, czy wybrzydza? I oczywiscie w niedalekiej przyszlosci prosimy o zdjecia :cool3:[/QUOTE] Też jestem ciekawa bardzo. Quote
yoshi22 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Jejku jaki bidulek... a taki fajny pyszczek ma - wiem nie napisałam nic nowego i mądrego. Cieszę się, że dostał szansę i pojechał do Hałabajówki :) Quote
Nutusia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 O, trafiłam do mojego niedoszłego pasażera... A ja coś czuję, że on bardzo szybko dojdzie do ładu sam ze sobą. Obym się nie myliła, bo... uwielbiam mieć rację! ;) :) Quote
Olena84 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Dziękuje wszystkim nowym za przybycie! Bida z niego straszna:( Quote
Cudak Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Olena84']Dziękuje wszystkim nowym za przybycie! Bida z niego straszna:([/QUOTE] Najważniejsze, że już bezpieczny jest. Gorzej, że o domki tak ciężko :( Quote
Olena84 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Tutaj to na razie trzeba dobrze psa poznac, bo on roznie moze reagowac na razie, nie wie co sie dzieje, przerazony Quote
zerojeden Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 A kto by wybrzydzał takie pyszne spagettii wołowo-indycze z marchewkę i buraczkami ;) Psy olewa nawet jak na niego szczekają to nie reaguje...na razie może się to zmienić jak poczuje się pewnie a przede mną chowa się do budy nawet na miskę nie wychodzi...na razie ;) Quote
mdk8 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 jestem i ja. Będzie dobrze, jest młody jak poczuje się bezpiecznie to się otworzy .... Quote
Recommended Posts