Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norkowa napisał(a):
Jestem u Maksia z zaproszenia, niestety bardzo mi przykro bo finansowo nie mam jak pomóc nawet deklaracją maluśką;( Jak tylko u mnie się polepszy coś finansowo to będę pamietała o dzikusku!:)
Co do porad to nie wiele pomogę, bo sami właśnie u Hałabajówki mamy 4 dzikusy i dziś 3 zawożę dzikusy do hotelu i zostaje nam 7 dzikusów z którymi też nie bardzo wiemy co robić;(
Będę rozglądała się za jakimś odpowiedzialnym dt!
Życzę Maksiowi szczęścia :loveu:
Dziękuję za odwiedziny i cieszę sie, że i na tym wątku będziemy mogły się spotkać.

Posted

Zawitałam do maluszka z bazarku dla niego i dostałam zaproszenie na jego wątek-dziękuję:lol:
deklaracji niestety nie mogę dać bo mam już 4 stałe,a i dwie inne bidulki czekają aż moi deklarowicze znajdą chałupki i stałe przeniosę na nie, do tego dochodzi całe mnóstwo bazarków fantowych i cegiełkowych -worek potrzeb bez dna:-( , nie mogę też zapomnieć o moim prywatnym "inwentarzu" i w ten sposób połowa mojej pensji idzie na futrzaczki, dobrze , że częścią zakupionych fantów można zaspokoić bieżące potrzeby:evil_lol:

Problem z jakim boryka się Maksiu jest mi bliski , w zeszłym roku odszedł za TM mój dobermanik, psiak odłowiony z lasu skrzywdzony, wycofany na maxa, na początku sikał ze strach gdy ktoś odezwał się zbyt głośno lub wykonał zbyt gwałtowny ruch, trzeba było wiele cierpliwości i miłości aby go naprostwać chociaż w części , w pracy nad nim dużą rolę odegrały moje dwa psy, które miałam gdy pojawił się Borys, nauczył się od nich ,że człowiek może zaoferować bezgraniczną miłość i ciepło . Do obcych jednak zawsze pozostał nieufny.:shake:

Będą starała się wspierać Maksinka na bazarkach:lol:

Posted

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA ODWIEDZINY, JOLANTINA JESTEŚ CUDOWNA :Rose:.
Dopiero jestem i piszę nie ze swojego kompa, więc na spokojnie wrócę jutro wieczorkiem.

Posted

ivette3 napisał(a):
Bazarek? jaki bazarek? czemu mnie tam nikt nie zaprosił?:p

A na serio -witam Maksia i Was wszystkich.Dziękuję Olenko za zaproszenie :)

bazarek to w mojej sygnaturze jest...a nie zaprosił bo cioteczki..hmm nie spotkał jeszcze na swojej drodze.. :) przy nastepnym sie to zmieni ;)

witamy u Maksia :)

Posted

Olena84 napisał(a):
Ivette3 wczoraj mi sie skojarzyło, że Cie nie zdazylam zaprosic:(, ale bylo pare godzin do konca, to już Cie nie meczylam;).
witamy! i Czekam na fotki :mad:

dobra,dobra...teraz się tłumacz :-( , jak mi życie tym zrujnowałaś ;)

Odwiedzam Maksia niedzielnie i nadrabiam czytanie :) żeby słodziaka poznać .

Posted

ja sie pół dnia mećzyłąm z rozliczeniem , przygotowaniem fantów do wysłania, ustaleniem kosztów przesyłek i to w połowie dla MAksa. - to jest dopiero miłosc :eviltong::evil_lol:

Posted

zozola77 napisał(a):
ja sie pół dnia mećzyłąm z rozliczeniem , przygotowaniem fantów do wysłania, ustaleniem kosztów przesyłek i to w połowie dla MAksa. - to jest dopiero miłosc :eviltong::evil_lol:

Baaardzo dziękuje!!! :loveu:, Maksio sporo nazbierał, będzie na pare kiecek dla mnie :diabloti: ..... :look3: ... znaczy na posiłek dla Maksia...

cioteczki witam i miło, że wspólnie dzielimy ta miłość.

A ja poprosze nawet kawałek noska na zdjęciu, to zawsze nosek;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jestem na wezwanie Jolantiny. Później poczytam o co chodzi dokładnie. Jakieś wspomniane przez Nią "dobre rady" pewnie się znajdą, ale chwilowo € nie mogę wspomóc:shake:

Witamy witamy... o dobre rady prosimy, ale uszczypliwosci nie znosimy (jakby co;))

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jestem na wezwanie Jolantiny. Później poczytam o co chodzi dokładnie. Jakieś wspomniane przez Nią "dobre rady" pewnie się znajdą, ale chwilowo € nie mogę wspomóc:shake:
To się nazywa ekspresowa odpowiedź na zaproszenie!!!!!!!!!! A mądre rady od mądrych ludzi zawsze mile widziane.

Posted

Dzień dobry,
Dziękuję za zaproszenie na wątek (od jolantina:)
Biedny ten Maksiu, musimy coś wymyślić, żeby się chłopak rozkręcił pozytywnie i znalazł dobry domek! Będę czytać wieczorem i zaglądnę ponownie :)