Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, chciałam podziękować wszystkim tutaj zebranym za pomoc Maksowi. To ja na dogomani założyłam wątek dotyczący Siemiatyckich psiaków. Niestety później wiele się u mnie zmieniało i nie pisałam na wątku i na wydarzeniu.
Niestety finansowo dla psiaka nie mogę pomóc ale jeżeli Maks będzie potrzebował ogłoszeń to proszę pisać do mnie zrobię je dla niego z ogromną przyjemnością choć to i tak nie będzie to co Olena84 zrobiła dla niego i to co wy tutaj wszyscy na wątku robicie.

Posted

[quote name='agata51']Świetny chłopak!

H., a ten pies, który przez cały czas na kolana ci się ładował to kto? Oj, w moim typie on jest.[/QUOTE]

Greta... sunia która wyszła z parwo po czym nikt jej nie chciał adoptować ;(

Posted

Filmik kapitalny :) .Zupełnie nie rozumiem dlaczego Maksio posądzany jest o jakieś tchórzostwo :p.On jest kulturalnym pieskiem o twardych zasadach .Buziaki dla słodziaka :loveu:

Posted

No właśnie trochę mnie ten film pocieszył, po prostu trzeba mu poświęcić w ds więcej uwagi i tyle, ale czy ludzie sa cierpliwi, każdy od razu chce psiaka w łóżeczku;/.
Ogłoszenia odświeżone.

Posted

Maksiu już nie jest dzikuskiem!!!! To energiczny smarkacz!
Do łóżeczka psiakiem pewnie nie będzie, ale do głaskania tak.
Miejmy nadzieję, że ktoś to nasze cudo wypatrzy w ogłoszeniach, bo jest naprawdę fajny i ładny.

Posted

Nutusia napisał(a):
Zdecydowanie są tacy, którzy piesków w łóżeczkach... niekoniecznie - i wtedy Maksymilian od razu będzie miał fory! :)

A ja mam poważne podejrzenia , że Maksio gdyby poczuł się panem na włościach u kogoś w domu jako stały członek rodziny, szybko by zakumał , że łoże mu się należy bardziej niż panu i pańci :evil_lol: ....No może na początku udawałby skromnisia ;) i polegiwał na podłogowym posłanku....ale potem awans na fotel...i kanapa :loveu:
Tylko gdzie ten jego domek? :roll:
Olenko dawaj filmik na FB i gdzie się da .Maksio na nim jest innym psiakiem niż ten wcześniej opisywany :loveu:

PS Hałabajówka zakasowała wszelkich ekspertów od trudnych przypadków i sercem Maksia "naprostowała" .Szacun dla niej i buziaki :)