Olena84 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Jest sam, w schronisku zgadzal sie napewno z suczkami, tutaj nie chce wychodzic na wybieg nawet jak ma otwarty boks Quote
zerojeden Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jest sam. Ale jest zaciekawiony suczkami, przez kraty ani nie warczy ani nie szczeka...myślę że transport i cala sytuacja z łapaniem go i wpakowaniem do klatki mocno co cofnęła, bo te pierwsze dni to była okropna panika. Quote
Nutusia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Stale zaglądam i trzymam kciuki - tylko tyle mogę, niestety... Quote
Olena84 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Nutusia napisał(a):Stale zaglądam i trzymam kciuki - tylko tyle mogę, niestety... To dużo :multi: Quote
beataczl Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jest sam. Ale jest zaciekawiony suczkami, przez kraty ani nie warczy ani nie szczeka...myślę że transport i cala sytuacja z łapaniem go i wpakowaniem do klatki mocno co cofnęła, bo te pierwsze dni to była okropna panika. a przewidujesz dla Niego dziewczyne zeby sie troche rozluznil? :);) moze szybciej sie zaklimatyzuje...zapomni o tych przykrych sytuacjach? Quote
Olena84 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Maks nie kastrowany:( jeszcze, wiec zeby za bardzo sie nie rozruszal bo nie wyrobie z kosztami - alimentami;) Quote
Cudak Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zapraszam na nowy bazarek cegiełkowy dla Perły: http://www.dogomania.pl/forum/thread...esery-do-14-07 Quote
magdyska25 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 zawsze może mieć towarzystwo wysterylizowanej panny ;) Quote
zerojeden Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Niestety nie mam wolnej panny dla niego już wszystkie są zajęte ;) A Bystra to się w domu wyleguje i myśli że jest azjatą ;) Quote
magdyska25 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 to nie ma wyjścia- trzeba mu pannę załatwić ;) Quote
Nutusia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Psie towarzystwo to dobry pomysł. Psy naśladują swoje zachowania, więc jakaś dobrze ułożona dziewczyna mogłaby zdziałać więcej niż nam się wydaje... Quote
Olena84 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Podrzucać jakąś dla Maksa, nie mam nic przeciwko jak sterylizowana;) Quote
zerojeden Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 hej hej a ja mam coś do dodania w tym temacie hmm ;) ??? W kojcu Maksymiliana jest tylko jedna buda więc odpada dokooptowanie mu jakiegokolwiek innego psa. to jest kojec awaryjny nie jest dostosowany do takich tematów. wczoraj miał otwarty kojec na 40 minut i tylko jedną łapką wyszedł ooooo zawsze coś hehe ale do miski się już tak nie czai ;) Quote
Olena84 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 O rany, romantyczka sie znalazla! Przeciez my tu nie o zwiazku na cale zycie tylko romansiku piszemy, wiec nie trzeba nic dobudowywac, tylko taki kojec poudostepniac na male randki;) Jeee, są postepy!!! Quote
zerojeden Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 A to mu tam wchodzą inne psy ale on wtedy nie wyściubia nosa z budy i oczy ma jak spodki ... tylko jak za kratami są to są fajne i wtedy siedzi i obserwuje sobie co one robią Quote
Olena84 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Czyli raczej taka mala sierotka;). A warczy na samcow? Quote
zerojeden Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Olena84 napisał(a):Czyli raczej taka mala sierotka;). A warczy na samcow? Na Ukkiego i Rodzynka nie ale oni mu sięgają od kolano ;) w większych mu nie wpuszczam w sumie to mam tylko jednego który toleruje inne samce reszta ma haremy i nie ma opcji na przyjaźń z innym chłopem ;) Quote
Nutusia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Skąd ja to znam?... Mój Lesio też jest królem haremu i tymczasowanie chłopaków odpada w przedbiegach ;) Quote
obiezyswiat75 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Chłopak potrzebuje czasu. Jeszcze się rozhasa...(jest takie słowo tak w ogóle?) Quote
Nutusia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Jest "rozhulać", ale "rozhasać" ładniejsze ;) :) Quote
magdyska25 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 może być i rozhasa, wszystkie wiemy o co chodzi ;) Quote
zerojeden Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 magdyska25 napisał(a):może być i rozhasa, wszystkie wiemy o co chodzi ;) ooooo widze ciotka neologizmy tworzy ;) też myślę że się rozhasa bo widać że chce ale strach jeszcze silniejszy. Quote
Nutusia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Kolega podsunął mi wczoraj przepiękny felieton pt. "Psia łapa". Jest w nim tyle prawd, że aż się w głowie kręci! M.in. "Tak, psy słyszą, psy wszystko rozumieją. W przeciwieństwie do ludzi, którzy udają głuchych". Albo "Bo jeśli nie masz nikogo wśród ludzi, kogo mógłbyś pokochać, to źle, bardzo źle! Ale możesz mieć psa. Tak, bracie - tylko kochając, można być szczęśliwym..." I zdanie, które pasuje do Maksa i tego, co mu człowiek zgotował: "Psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy". Quote
Recommended Posts