Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest sam. Ale jest zaciekawiony suczkami, przez kraty ani nie warczy ani nie szczeka...myślę że transport i cala sytuacja z łapaniem go i wpakowaniem do klatki mocno co cofnęła, bo te pierwsze dni to była okropna panika.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Jest sam. Ale jest zaciekawiony suczkami, przez kraty ani nie warczy ani nie szczeka...myślę że transport i cala sytuacja z łapaniem go i wpakowaniem do klatki mocno co cofnęła, bo te pierwsze dni to była okropna panika.

a przewidujesz dla Niego dziewczyne zeby sie troche rozluznil? :);) moze szybciej sie zaklimatyzuje...zapomni o tych przykrych sytuacjach?

Posted

hej hej a ja mam coś do dodania w tym temacie hmm ;) ???
W kojcu Maksymiliana jest tylko jedna buda więc odpada dokooptowanie mu jakiegokolwiek innego psa. to jest kojec awaryjny nie jest dostosowany do takich tematów. wczoraj miał otwarty kojec na 40 minut i tylko jedną łapką wyszedł ooooo zawsze coś hehe
ale do miski się już tak nie czai ;)

Posted

O rany, romantyczka sie znalazla! Przeciez my tu nie o zwiazku na cale zycie tylko romansiku piszemy, wiec nie trzeba nic dobudowywac, tylko taki kojec poudostepniac na male randki;)

Jeee, są postepy!!!

Posted

A to mu tam wchodzą inne psy ale on wtedy nie wyściubia nosa z budy i oczy ma jak spodki ... tylko jak za kratami są to są fajne i wtedy siedzi i obserwuje sobie co one robią

Posted

Olena84 napisał(a):
Czyli raczej taka mala sierotka;). A warczy na samcow?

Na Ukkiego i Rodzynka nie ale oni mu sięgają od kolano ;) w większych mu nie wpuszczam w sumie to mam tylko jednego który toleruje inne samce reszta ma haremy i nie ma opcji na przyjaźń z innym chłopem ;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
może być i rozhasa, wszystkie wiemy o co chodzi ;)

ooooo widze ciotka neologizmy tworzy ;) też myślę że się rozhasa bo widać że chce ale strach jeszcze silniejszy.

Posted

Kolega podsunął mi wczoraj przepiękny felieton pt. "Psia łapa". Jest w nim tyle prawd, że aż się w głowie kręci!
M.in. "Tak, psy słyszą, psy wszystko rozumieją. W przeciwieństwie do ludzi, którzy udają głuchych". Albo "Bo jeśli nie masz nikogo wśród ludzi, kogo mógłbyś pokochać, to źle, bardzo źle! Ale możesz mieć psa. Tak, bracie - tylko kochając, można być szczęśliwym..."
I zdanie, które pasuje do Maksa i tego, co mu człowiek zgotował: "Psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy".