ania91sc Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Ojjj lubi sobie poszczekać na inne psy... :shake: Dzięki Kasiu za zmianę :) Quote
pralinka94 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 jak to się stało, że dopiero teraz do Berty docieram :oops: Quote
ewes Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='ania91sc']Ojjj lubi sobie poszczekać na inne psy... :shake: [/QUOTE] było tyle psów, że musiała jakoś zwrócić na siebie uwagę ;) Quote
ania91sc Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Berta od wczoraj w nowym domu ale powiem tak... nie do końca jestem o Nią spokojna... Quote
MagdaB Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='ania91sc']Berta od wczoraj w nowym domu ale powiem tak... nie do końca jestem o Nią spokojna...[/QUOTE] Nie brzmi to dobrze :( Quote
ania91sc Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Pan wczoraj do mnie zadzwonił i wydawał się po prostu trochę dziwny... Moim zdaniem też podjął decyzje pod wpływem chwili. Dziś już z Nim rozmawiałam rano i na razie jest wszystko ok, ma mi wysyłać wiadomości jak Berta się sprawuje. Zadzwonię do Niego znów za jakiś czas i pojadę na wizytę za miesiąc. Domek może być dobry ale trzeba to skontrolować :) Ale trzymajmy kciuki za szczęście Berty. Quote
olka9628 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja też trzymam kciuki :) Moze bedzie tak jak z Vegasem, moje pierwsze wrazenie tez bylo takie ze nie ma tam za dobrze a tu taka niespodzianka :D Quote
pralinka94 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Berta powodzenia! i trzymam kciuki, żeby to był dobry dom :roll: Quote
kimiji Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Mama nadzieję, że powtórzy się sytuacja jak u Vegasa :) Powodzenia! :) Quote
ania91sc Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Też mam taką nadzieję :) Dziś napisałam sms-a do Pana i dostałam dość szybko odpowiedź, że Berta spisuje się bez zastrzeżeń, nawet najmniejszych, jedynie co to strasznie grymasi z jedzeniem ale Pan myśli, że to wina zmiany otoczenia. Pan jeszcze raz poprosił mnie o maila i powiedział, że za kilka dni wyśle mi jakieś zdjęcia. Więc póki co wszystko jak najlepiej :) Quote
ania91sc Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Dziś dostałam zdjęcie od Berty i widać, że jet na nim szczęśliwa także chyba wszytko jest jak najlepiej :) Nie wgrywałam, bo zdjęcie mam na telefonie, a kabel gdzieś zapodziałam... Quote
Romina_74 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Najważniejsze, że wg Ciebie wszystko ok - wierzymy w ciemno ;) Quote
madzia.uje93 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 To super! Czekamy w takim razie na wizytę i więcej info i zdjęć:D Quote
Recommended Posts