saphira18 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 oby dogadał się z tym psiakem, wtedy tylko pozazdrościć!:) Quote
choba Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 ja myślę, że Blady zrozumie, jak dobrze trafił i niedługo zakumpluje się z towarzyszem ;) Quote
Romina_74 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='choba']ja myślę, że Blady zrozumie, jak dobrze trafił i niedługo zakumpluje się z towarzyszem ;)[/QUOTE] Podobno mały zaczął z Bladym, no i skwasił atmosferę ... Quote
madzia.uje93 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Trzymam kciuki za Bladego! W warunkach schroniskowych to moze ciężko by było, żeby zostali kolegami, ale w nowym domu troche czasu razem spędzą i już będzie ok, trzymam kciuki! Quote
Romina_74 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Dzisiaj, po pół roku od adopcji Bladego wreszcie udało mi się go odwiedzić :) Kochany mój Bladysław (Bary) poznał mnie prawie od razu!!! Jak wylazłam z samochodu to szczekał okropnie przez siatkę, ale jak się odezwałam to jakby go zamurowało :) Trzy sekundy w bezruchu i tak się zaczął cieszyć i skakać do mnie po siatce. Lizał mnie gdzie popadnie :) Tak bardzo się cieszył!! Kochany, kochany pies! Wygląda pięknie :) Jest taki potężny chłop z niego. Blady ma sporych rozmiarów ogród do biegania. Uwielbia zabawy z piłką. Rozszarpał już chyba z tuzin :) Gra w piłę z Panem - podobno oboje to uwielbiają, a po grze zmęczeni leżą sobie razem - Blady z łapą na Pana ramieniu :) Państwo go kochają i on kocha swoich Państwa. Dzielnie pilnuje domu!!! Nie wpuszcza nikogo :) Wszyscy obcy się go boją ha ha :) Państwo bardzo go chwalą, że jest fantastycznym, mądrym psem. Bardzo grzecznym. Blady średnio lubi przebywać w domu. Trochę posiedzi, pokręci się i chce już wracać na zewnątrz. Ma swój kojec i budę, w której śpi. Państwo na noc zapinają go na długiej lince i zostawiają uchylony kojec ponieważ Blady nie wali sobie w kojcu kup tylko na zewnątrz :) Rano ok. 6.00 go odpinają. Państwo mówią, że jak się tak cały dzień wytłucze, bo energii ma jak za dwóch Bladych, to wieczorem już się cieszy idąc do kojca :) No to chyba tyle ... Żal mi było odjeżdżać. Patrzył na mnie cały czas jak odjeżdżałam, stał w bezruchu i merdał ogonem. Jakby miał rękę to by nią machał - jestem pewna :) I takie małe foto - story z dzisiaj: Quote
saphira18 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 widzę że jest posiadaczek czipa;) Wygląda super! Quote
Romina_74 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 saphira18 napisał(a):widzę że jest posiadaczek czipa;) Wygląda super! No tak :) Zaczipowany został jeszcze w sosnowieckim schronisku :) Tak nawiasem mówiąc, mam nadzieję, że pojawi się na wątku Gosia... Gosiu, czy Ciebie można prosić, żebyście zmienili w bazie adres Bladego z sosnowieckiego schronu na jego obecny dom? Quote
ania91sc Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Wspaniałe wieści oraz relacja :) Blady wygląda super!!! :) Quote
gosia2313 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Już się pojawiam :-) Super, kurcze w końcu trafił na TEN dom i TYCH ludzi :)) Jak tylko podacie mi na PW dane, to przekażę osobie, która ma "wstęp" do bazy :) Quote
Recommended Posts