Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='choba']ja myślę, że Blady zrozumie, jak dobrze trafił i niedługo zakumpluje się z towarzyszem ;)[/QUOTE]

Podobno mały zaczął z Bladym, no i skwasił atmosferę ...

• 5 months later...
Posted

Dzisiaj, po pół roku od adopcji Bladego wreszcie udało mi się go odwiedzić :) Kochany mój Bladysław (Bary) poznał mnie prawie od razu!!! Jak wylazłam z samochodu to szczekał okropnie przez siatkę, ale jak się odezwałam to jakby go zamurowało :) Trzy sekundy w bezruchu i tak się zaczął cieszyć i skakać do mnie po siatce. Lizał mnie gdzie popadnie :) Tak bardzo się cieszył!! Kochany, kochany pies! Wygląda pięknie :) Jest taki potężny chłop z niego. Blady ma sporych rozmiarów ogród do biegania. Uwielbia zabawy z piłką. Rozszarpał już chyba z tuzin :) Gra w piłę z Panem - podobno oboje to uwielbiają, a po grze zmęczeni leżą sobie razem - Blady z łapą na Pana ramieniu :) Państwo go kochają i on kocha swoich Państwa. Dzielnie pilnuje domu!!! Nie wpuszcza nikogo :) Wszyscy obcy się go boją ha ha :) Państwo bardzo go chwalą, że jest fantastycznym, mądrym psem. Bardzo grzecznym. Blady średnio lubi przebywać w domu. Trochę posiedzi, pokręci się i chce już wracać na zewnątrz. Ma swój kojec i budę, w której śpi. Państwo na noc zapinają go na długiej lince i zostawiają uchylony kojec ponieważ Blady nie wali sobie w kojcu kup tylko na zewnątrz :) Rano ok. 6.00 go odpinają. Państwo mówią, że jak się tak cały dzień wytłucze, bo energii ma jak za dwóch Bladych, to wieczorem już się cieszy idąc do kojca :) No to chyba tyle ... Żal mi było odjeżdżać. Patrzył na mnie cały czas jak odjeżdżałam, stał w bezruchu i merdał ogonem. Jakby miał rękę to by nią machał - jestem pewna :) I takie małe foto - story z dzisiaj:

Posted

saphira18 napisał(a):
widzę że jest posiadaczek czipa;) Wygląda super!

No tak :) Zaczipowany został jeszcze w sosnowieckim schronisku :) Tak nawiasem mówiąc, mam nadzieję, że pojawi się na wątku Gosia...
Gosiu, czy Ciebie można prosić, żebyście zmienili w bazie adres Bladego z sosnowieckiego schronu na jego obecny dom?