ewatr Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 jacek7771 napisał(a):Z Ryśkiem dzisiaj już dobrze,powoli wraca do życia chociaż wczoraj wyglądał fatalnie ale niema co się dziwić w końcu był po narkozie i do tego jeszcze cały obolały.Piesek musiał zostac nieżle potrącony przez auto wypatrzyliśmy jeszcze połamane zęby,wczoraj przy okazji narkozy weterynarz też się tym zajął.Teraz z każdym dniem powinno być z nim coraz lepiej. Ewa dziękuję za wiadomość niebawem odezwę się i prześlę parę zdjęć. Pozdrawiam . jakie to szczęscie ,że on trafił do Ciebie i że tak dobrze sie nim zajmujecie :loveu: przeciez gdyby został w schronisku to nawet mysleć nie chce co by z nim było w tym stanie :shake: powolutku niech Rysiu dochodzi do zdrowia a na zdjecia spokojnie poczekamy :p pozdrawiam Ewa Quote
terra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Co słychać u Rysia? Jak się czuje, jak przebiega rekonwalescencja? Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cioteczki mam zdjecia Rysia w drodze do domku :multi: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 i z domku :multi: te oczy mowia wszystko taki jestem szczęsliwy ooooooooooo:multi: Quote
ewatr Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 i Rysiu po operacji jeszcze słabiutki ale dochodzi do siebie pod dobra opieką :p dziekuje Panu Rysia za zdjecia i czekamy na relacje jak samopoczucie psiaka na dzien dzisiejszy? / jakby co to prosze wysyłac zdjecia do mnie bede wstawiac ;) / Quote
Ulka18 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Boze, jaka biedunia z Rysia :placz: az strach pomyslec co by sie stalo jakby zostal w schronisku....przeciez nawet my niczego nie zauwazylysmy :shake: ale co mozna zobaczyc jak piesek stoi przy siatce i prosi.... Na tych ostatnich zdjeciach widac, ze Rysio nabral cialka, futerko blaszczace, oby tylko ranka jak najszybciej sie zagoila :kciuki: Quote
terra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 CUDO! Widać, że szczęśliwy psiak! Pod tak dobrą opieką na pewno szybko wróci do formy! Quote
jacek7771 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam serdecznie. Długo nie pisałem,czekałem na widoczne efekty. Rysiek jest już prawie w pełni zdrowy.Trzeba się naprawdę nieźle przyglądać żeby zobaczyć jak jeszcze czasami delikatnie utyka,po operacji została bardzo mało widoczna blizna jak sierść odrośnie to nie będzie śladu.Piesek już się przyzwyczaił do nowego miejsca,jest bardzo wesoły i przyjazny (nie dla obcych),całymi dniami jest w ciągłym ruchu. Cóż więcej mam napisać chyba tyle że wszystko dobre co się dobrze kończy. ps.w niedzielę zrobię parę zdjęć to podeślę. Pozdrawiam Jacek Quote
Ulka18 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jacku, cieszymy sie bardzo, ze Rysio rozrabiaka juz w dobrej kondycji :loveu: Bedziemy czekac na wiadomosci od Ciebie oraz zdjecia Rysia. Quote
ewatr Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No to super :multi: bo juz odrobione zaczęlam sie niepokoić czy wszystko sie dobrze goi :p niecierpliwie czekam na zdjęcia przystojnego Jamnisia :loveu: Quote
ewatr Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 dopiero teraz odebrałam pocztę mailowa / no coż wakację :eviltong: / a tu taka niespodzianka :multi: czyli zdjęcia szczęsliwego Rysia :loveu: na spacerku !!! Quote
Ulka18 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ale sliczny Rysiulek :loveu: Zupelnie bym nie poznala tej mieleckiej chudzinki :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Woow :o :loveu: :loveu: http://images27.fotosik.pl/36/224428d5062a713cmed.jpg Quote
terra Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ale się z niego zrobił konkretny pies! Bomba!!! Quote
Recommended Posts