ewatr Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 oby szukał !!!! bo oczu tego jamnisia do dzis zapomnieć nie mogę :-( Quote
Czaka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja się na tym nie znam, ale czy jest jakieś forum o jamnikach? Może tam spróbować? Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Hop! Jamniczek potrzebuje domku! :multi: Quote
jacek7771 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jamniczek w piątek jedzie do nowego domku. Trzymajcie kciuki!;) Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jacek7771 napisał(a):Jamniczek w piątek jedzie do nowego domku. Trzymajcie kciuki!;) co ? kto ? jak ? litosci wiecej wiadomości :modla: ;) mnie tak ten jamnis w serce zapadł ,że juz doczekac się nie mogę dobrych wieści !!! Quote
jacek7771 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Chciałem wziąść go już w sobotę ale Pan kierownik schroniska stwierdził że można go zabrać za ok. 5 dni bo obecnie jest zbyt słaby,więc uzgodniliśmy że to będzie koniec tego tygodnia. tak a propo to jedzie do Rabki. Quote
ewatr Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jacek7771 napisał(a):Chciałem wziąść go już w sobotę ale Pan kierownik schroniska stwierdził że można go zabrać za ok. 5 dni bo obecnie jest zbyt słaby,więc uzgodniliśmy że to będzie koniec tego tygodnia. tak a propo to jedzie do Rabki. super :multi: :multi: :multi: Rabka jest piękna i jeszcze wlasny dom ! a czy mozemy liczyc na informacje jak się wszystko odbyło i może jakieś zdjęcia i wogóle wszystko :lol: ................... / a co mu jest Jamnisiowi , że oslabiony czy to tylko z niedozywienia ? / Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wszystkiego dobrego dla Ciebie i jamniora! :lol: :lol: :lol: Quote
terra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Aaaaaa, to jamniczek jedzie w moje strony:lol: Cudownie, że się pieskowi poszczęściło! Zdrowiej teraz pieseczku, domek czeka! Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja jamnisia jeszcze nie ściągnęłam z aukcji ;) i na dzień dzisiejszy ma 3 obserwatorów i 1045 wejsc - wyglada na to ,ze jamniki maja wzięcie :hmmmm: Quote
Ulka18 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 jacek7771 napisał(a):Chciałem wziąść go już w sobotę ale Pan kierownik schroniska stwierdził że można go zabrać za ok. 5 dni bo obecnie jest zbyt słaby,więc uzgodniliśmy że to będzie koniec tego tygodnia. tak a propo to jedzie do Rabki. Kurcze, ale niespodzianka :multi: :multi: :multi: NIe spodziewalam sie takiego obrotu sprawy :p Rabka piekna, bedzie miala gdzie biegac mala paroweczka :p Ewatr, widzialas jamniczka, same kosteczki, on byl chyba glodzony, a nasz kierownik zwierzat w takim stanie nie wydaje :shake: wiec kruszynka musi stanac choc troche na nogi i przytyc :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ewatr napisał(a):Ja jamnisia jeszcze nie ściągnęłam z aukcji ;) i na dzień dzisiejszy ma 3 obserwatorów i 1045 wejsc - wyglada na to ,ze jamniki maja wzięcie :hmmmm: Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu. W schronisku jest przeciez jeszcze jamnisia Karolcia (ta z nadwaga) oraz jamnisia ze 178, taka smutna sunia, dodalam ja niedawno ponownie na strone z nowymi zdjeciami. Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ulka18 napisał(a):Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu. W schronisku jest przeciez jeszcze jamnisia Karolcia (ta z nadwaga) oraz jamnisia ze 178, taka smutna sunia, dodalam ja niedawno ponownie na strone z nowymi zdjeciami. ja własnie tak sobie pomyslałam,ze jak Jamnorek juz bedzie w domu to wystawie tą sunie ze 178 bo ma ładne zdjęcia :lol: i zasługuje na dom ! Quote
jacek7771 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Ulka18']Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu. Można już śmiało ściągnąć jamniczka z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu. Pozdrawiam. Quote
ewatr Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jacek7771 napisał(a): Można już śmiało ściągnąć jamniczka z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu. Pozdrawiam. Jacek a ja jeszcze raz zapytam czy będa jakieś zdjęcia jamnisia u Was ? bardzo by było miło zobaczyć go już szczęśliwego w domu :loveu: a co do allegro to aukcja kończy się jutro a jak ktoś zadzwoni to Kierownik może też zaoferować innego pieska / a nie Twojego jamniczka :lol: / dlatego jeszcze nie ściągnęlam aukcji ;) moze innemu się uda !!! Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jacek7771 napisał(a):Można już śmiało ściągnąć jamniczka z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu. Pozdrawiam. Ale super wiadomosc :multi: Czyli to juz jutro :p Biedna chudzinka bedzie miala wlasny kochajacy domek. A my ciotki kibicujace bedziemy czekac na relacje z podrozy, z domu oraz zdjecia. Quote
Recommended Posts