Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jacek7771 napisał(a):
Jamniczek w piątek jedzie do nowego domku.
Trzymajcie kciuki!;)

co ? kto ? jak ?

litosci wiecej wiadomości :modla: ;) mnie tak ten jamnis w serce zapadł ,że juz doczekac się nie mogę dobrych wieści !!!

Posted

Chciałem wziąść go już w sobotę ale Pan kierownik schroniska
stwierdził że można go zabrać za ok. 5 dni bo obecnie jest zbyt słaby,więc uzgodniliśmy że to będzie koniec tego tygodnia.
tak a propo to jedzie do Rabki.

Posted

jacek7771 napisał(a):
stwierdził że można go zabrać za ok. 5 dni bo obecnie jest zbyt słaby,więc uzgodniliśmy że to będzie koniec tego tygodnia.

super :multi: :multi: :multi: Rabka jest piękna i jeszcze wlasny dom !

a czy mozemy liczyc na informacje jak się wszystko odbyło i może jakieś zdjęcia i wogóle wszystko :lol: ...................

/ a co mu jest Jamnisiowi , że oslabiony czy to tylko z niedozywienia ? /

Posted

Aaaaaa, to jamniczek jedzie w moje strony:lol:
Cudownie, że się pieskowi poszczęściło! Zdrowiej teraz pieseczku, domek czeka!

Posted

Ja jamnisia jeszcze nie ściągnęłam z aukcji ;)

i na dzień dzisiejszy ma 3 obserwatorów i 1045 wejsc - wyglada na to ,ze jamniki maja wzięcie :hmmmm:

Posted

jacek7771 napisał(a):

Kurcze, ale niespodzianka :multi: :multi: :multi: NIe spodziewalam sie takiego obrotu sprawy :p Rabka piekna, bedzie miala gdzie biegac mala paroweczka :p

Ewatr, widzialas jamniczka, same kosteczki, on byl chyba glodzony, a nasz kierownik zwierzat w takim stanie nie wydaje :shake: wiec kruszynka musi stanac choc troche na nogi i przytyc :kciuki:

Posted

ewatr napisał(a):
Ja jamnisia jeszcze nie ściągnęłam z aukcji ;)
i na dzień dzisiejszy ma 3 obserwatorów i 1045 wejsc - wyglada na to ,ze jamniki maja wzięcie :hmmmm:

Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu.

W schronisku jest przeciez jeszcze jamnisia Karolcia (ta z nadwaga) oraz jamnisia ze 178, taka smutna sunia, dodalam ja niedawno ponownie na strone z nowymi zdjeciami.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu.

W schronisku jest przeciez jeszcze jamnisia Karolcia (ta z nadwaga) oraz jamnisia ze 178, taka smutna sunia, dodalam ja niedawno ponownie na strone z nowymi zdjeciami.

ja własnie tak sobie pomyslałam,ze jak Jamnorek juz bedzie w domu

to wystawie tą sunie ze 178 bo ma ładne zdjęcia :lol: i zasługuje na dom !

Posted

[quote name='Ulka18']Moze nie sciagaj jamniczka, dopoki nie pojedzie do domu.

Można już śmiało ściągnąć jamniczka z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu.
Pozdrawiam.

Posted

jacek7771 napisał(a):

Można już śmiało ściągnąć jamniczka z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu.
Pozdrawiam.

Jacek a ja jeszcze raz zapytam czy będa jakieś zdjęcia jamnisia u Was ?

bardzo by było miło zobaczyć go już szczęśliwego w domu :loveu:

a co do allegro to aukcja kończy się jutro a jak ktoś zadzwoni to Kierownik może też zaoferować innego pieska / a nie Twojego jamniczka :lol: /
dlatego jeszcze nie ściągnęlam aukcji ;) moze innemu się uda !!!

Posted

jacek7771 napisał(a):
Można już śmiało ściągnąć jamniczka
z allegro,dzwoniłem dzisiaj do schroniska, piesek już samodzielnie je i jest bardzo wesolutki w piątek przed południem będzie już w autku jechał do domu. Pozdrawiam.

Ale super wiadomosc :multi: Czyli to juz jutro :p Biedna chudzinka bedzie miala wlasny kochajacy domek.
A my ciotki kibicujace bedziemy czekac na relacje z podrozy, z domu oraz zdjecia.