g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Mielecki jamniczek szuka dobrego domeczku... Popatrz na tę mordkę pełną nadziei... Byłyśmy dzisiaj z Ewą w schronisku w Mielcu... Z jednego z boksów patrzył nieśmiało uroczy jamniczek - bardzo churdziutki... Na poczatku wystawial błagalnie nosek przez kratkę siatki. Czy ktoś mnie widzi? Dopiero później jakoś sie do nas przekonał, wziął smakołyka, a jego oczy zrobily sie weselsze. Jest bardzo chudziutki, przestraszony. W schronisku jest nowy, trafił tam 3 dni temu... Dzisiaj trafił na świetlice schroniska, tam Pracownicy go podkarmią i zatroszczą się o niego. Bardzo potrzebuje domku. Jest młody, ma ok. 2-3 lat. Bardzo się cieszył z naszej obecnosći i potem już tego nie ukrywał - ogonek szalał :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec Quote
jolap. Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pełen jamniczego uroku młodzieniec pilnie poszukuje domu ! Quote
ewatr Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ten Jamniś ma takie mądre oczy :p to pierwsza myśl jaka mi zaświtała gdy spojrzałam na niego dopiero potem zauważyłam jego wychudzenie i zaczęłysmy sie dowiadywać co sie stało dlaczego tu jest .......ale odpowiedz była taka jak u wielu innych psiaków - tułał sie juz długo i nikt go nie szuka - z dwojga złego dobrze ze trafił do schroniska i to do Mielca bo tu przynajmniej go podkarmia i zaopiekuja się nim jak należy ale jamniś potrzebuje domu bo tam w schronisku nic go nie czeka :shake: a on jest piękny i taki zrównoważony i spokojny byłby dobrym towarzyszem dla człowieka Quote
aniak Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ten jamniś jest przepiękny, gdyby nie fakt, że sama posiadam jamniczkę (która obecnie śpi zakopana w moją pościel) to namówiłabym mamę na adopcj. Jak uda mi się uzbierać trochę pieniędzy to może kupię coś dla psiura ;) Quote
ewatr Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 aniak napisał(a):Ten jamniś jest przepiękny, gdyby nie fakt, że sama posiadam jamniczkę (która obecnie śpi zakopana w moją pościel) to namówiłabym mamę na adopcj. Jak uda mi się uzbierać trochę pieniędzy to może kupię coś dla psiura ;) fajna sprawa tak móc sie zakopać w pościeli ;) Mielecki jamniorek nie ma niestety tyle szczęścia .. ale może z naszą pomoca ktos go zauważy :oops: ? Quote
ewatr Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 becia66 napisał(a):Tyle ludzi poszukuje jamniczków, może allegro? mówisz i masz ;) http://www.allegro.pl/item192222461_jamnis_pies_z_madrymi_oczami_.html Quote
ewatr Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jamniś ma juz obserwatora na allegro i 89 wejsc od wczoraj po południu :kciuki: Quote
ewatr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 idziemy na spacerek :painting: .....................chociaż wirtualny Quote
Ulka18 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ewa, moze zmien tytula aukcji i wpisz "jamnik", bo wyszukiwarka moze nie znalezc takiego slowa 'jamnis', gdy ktos bedzie szukal jamnika ;) I dojda kolejni obserwatorzy :cool3: Quote
ewatr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, moze zmien tytula aukcji i wpisz "jamnik", bo wyszukiwarka moze nie znalezc takiego slowa 'jamnis', gdy ktos bedzie szukal jamnika ;) I dojda kolejni obserwatorzy :cool3: wykonano ;) Quote
Recommended Posts