Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mielecki jamniczek szuka dobrego domeczku...
Popatrz na tę mordkę pełną nadziei...

Byłyśmy dzisiaj z Ewą w schronisku w Mielcu... Z jednego z boksów patrzył nieśmiało uroczy jamniczek - bardzo churdziutki... Na poczatku wystawial błagalnie nosek przez kratkę siatki.

Czy ktoś mnie widzi?

Dopiero później jakoś sie do nas przekonał, wziął smakołyka, a jego oczy zrobily sie weselsze. Jest bardzo chudziutki, przestraszony. W schronisku jest nowy, trafił tam 3 dni temu... Dzisiaj trafił na świetlice schroniska, tam Pracownicy go podkarmią i zatroszczą się o niego. Bardzo potrzebuje domku. Jest młody, ma ok. 2-3 lat.

Bardzo się cieszył z naszej obecnosći i potem już tego nie ukrywał - ogonek szalał :loveu:

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten Jamniś ma takie mądre oczy :p

to pierwsza myśl jaka mi zaświtała gdy spojrzałam na niego

dopiero potem zauważyłam jego wychudzenie i zaczęłysmy sie dowiadywać co sie stało dlaczego tu jest .......ale odpowiedz była taka jak u wielu innych psiaków - tułał sie juz długo i nikt go nie szuka

- z dwojga złego dobrze ze trafił do schroniska i to do Mielca bo tu przynajmniej go podkarmia i zaopiekuja się nim jak należy

ale jamniś potrzebuje domu bo tam w schronisku nic go nie czeka :shake:

a on jest piękny i taki zrównoważony i spokojny byłby dobrym towarzyszem dla człowieka

Posted

Ten jamniś jest przepiękny, gdyby nie fakt, że sama posiadam jamniczkę (która obecnie śpi zakopana w moją pościel) to namówiłabym mamę na adopcj.
Jak uda mi się uzbierać trochę pieniędzy to może kupię coś dla psiura ;)

Posted

aniak napisał(a):
Ten jamniś jest przepiękny, gdyby nie fakt, że sama posiadam jamniczkę (która obecnie śpi zakopana w moją pościel) to namówiłabym mamę na adopcj.
Jak uda mi się uzbierać trochę pieniędzy to może kupię coś dla psiura ;)

fajna sprawa tak móc sie zakopać w pościeli ;)

Mielecki jamniorek nie ma niestety tyle szczęścia ..
ale może z naszą pomoca ktos go zauważy :oops: ?

Posted

Ewa,
moze zmien tytula aukcji i wpisz "jamnik", bo wyszukiwarka moze nie znalezc takiego slowa 'jamnis', gdy ktos bedzie szukal jamnika ;)
I dojda kolejni obserwatorzy :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa,
moze zmien tytula aukcji i wpisz "jamnik", bo wyszukiwarka moze nie znalezc takiego slowa 'jamnis', gdy ktos bedzie szukal jamnika ;)
I dojda kolejni obserwatorzy :cool3:

wykonano ;)