amelka0 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Wiecie z Kleksią-Kropką jest wszystko dobrze-jej Pani pisała do mnie ostatnio,że "Jest cudowna,kochana i szczęśliwa "oraz "że jej nie poznam bo to nie ten sam pies,nawet.....nauczyła się już szczekać-:crazyeye:" aż się wierzyć nie chce,ponadto dostała nawet"wcięcie w tali" i już nie jest tak grubiutka,co wtedy,a wiadomo,że te suczki co w schronie są dłużej to są okrągłe i to nie z dobrobytu, tylko po sterylce i z braku ruchu a przecież Kleksia to tylko w budzie siedziała.sam wet powiedział że to pies,który uchował się najdłużej,bo chyba 1,5roku prawie.... Pani mnie zapraszała oczywiście ale z powodu nerwów z racji zaginięcia Koksika,nie mam na to ani czasu ani nastroju,bo co dzień Go szukam Quote
rotek_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 amelka, uratowałaś mase psów...klesia napewno w jakiś sposób jest tobie wdzięczna....a za koksika trzymamy kciuki Quote
Lemoniada Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przeczytałam wątek Kleksi i jestem pod ogromnym wrażeniem:multi: A czy będą jakieś foteczki z nowego domku? Chociaż jedna, tycia-tyciusieńka? Quote
amelka0 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dobrze,jak tylko umówię się z Państwem Kleksi-Kropki,będą fotki,nie ukryam,że teraz całą energię skupiam na Koksiu. A Ty Lemoniada,jeśli masz ochotę na następną lekturę,to zapraszam na wątek Tancerzyka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51522&page=(post 67)-on też w schronie....nie miał żadnych szans,a teraz ....grzeje pupkę w Domku!! Quote
rotek_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nie ma nic piękniejszego niż fotki z nowego domciu:loveu: amelka, czekamy Quote
Lemoniada Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='rotek_']nie ma nic piękniejszego niż fotki z nowego domciu:loveu: amelka, czekamy Tak jest!! Wątek Tamcerzyka przeczytałam - wzruszający:) I ja też się z Wami moim szczęściem podzielę - tu są fotki Gryzka, teraz już Alexa, z nowego domku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63392&page=68 zwróćcie uwagę zwłaszcza na to, na którym śpi na knapie wtulony w nowego Pańcia - samo szczęście:loveu: A na fotki Kleksi nadal czekamy...;) Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziękuje Leomoniada,zajrzałam i aż się popłakałam,taki Twój Gryzek-Alex,szczęśliwy.Jesteś Wspaniała Dziewczyna,że Mu pomogłaś.:loveu: A Ty jeśli masz ochotę poczytać,zajrzyj do wątku Foksia ,to Był,Jest i Będzie Mój Najwspanialszy Piesek,niestety załamałam się bo zginął tragicznie,myślałam,że się nie podniosę,ale ja jak i Jego Rodzinka wiemy,że nie zginął bez celu,tylko oddał Swe Życie po,to,bo...wystarczyło Mu 2 m-ce Szczęścia i chciał by Jego Państwo wzięli teraz i pomogli innemu psu.Wiem,czuję że się nami opiekuje,bo wybór Pieska był bardzo trudny,ale....Foksiu....którego prosiliśmy o pomóc, podpowiedział nam najbardziej potrzebującą Sunię-Starszą,głuchą i zezowatą trochę Rubi,ogrooomną depresję,która na początku wcale nie była łatwym psem,ale psem nad którym trzeba popracować,na szczęście Państwo są cudowni i się nie zniechęcili,a teraz Sunia rozkwita i ....uczy się na nowo ufać ludziom,bo było tak,że....nikt ze znajomych nie mógł przyjść,na wszystkich warczała....bała się że Ją skrzywdzą,zabiorą do schronu....Tu jest wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39371&page=12 Quote
rotek_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 tak...kazda z tych przemian jest wspaniała..... a pies wcale nie musi być ładnie ostrzyżony....wysatrczy mu dać odbroinę miłości i w jego oczach rozkwita nadzieja...:multi: Quote
Recommended Posts