Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś ma z DCDC te n dysk który dostawało się za zakupy w namiociku Puriny?? Pytam bo okazało się ,że one świecą w ciemności, byłam zaskoczona jak mi w nocy zaświeciły to takie pocieszenie dla mie po stracie mojego rózowego competitona.A Beata dzięki za zdjęcia ja już widziałam zle dzięki za wklejenie na szersze forum zwłaszcza tego zaplutego młodzieńca po szalonej zabawie z frisbee. :-D :-D :-D

Posted

[quote name='Mudik']Czy ktoś ma z DCDC te n dysk który dostawało się za zakupy w namiociku Puriny?? Pytam bo okazało się ,że one świecą w ciemności, byłam zaskoczona jak mi w nocy zaświeciły to takie pocieszenie dla mie po stracie mojego rózowego competitona.A Beata dzięki za zdjęcia ja już widziałam zle dzięki za wklejenie na szersze forum zwłaszcza tego zaplutego młodzieńca po szalonej zabawie z frisbee. :-D :-D :-D
Magda, a masz jakieś zdjęcie jak świecą? :D

Betty: super zdjęcia! :loveu::multi:

Posted

Beata, dzięki za zdjęcia suczydeł, które były tam tylko na pokazy agility (BTW ma ktoś może zdjęcia? :cool3: ) a i tak się załapały ;-)

Odn. fot na forum Disckillers: ja wchodzę bez problemów.
Ale wiecie co? Już na tylu różnych forach te foty z zawodów lądują i na stronach prywatnych, że coraz ciężej to śledzić. jak gdzies wiecie, że są, to proszę dawajcie linki chociaż tu na DGM, bo to jest w sumie takie najbardziej ogólne i najpopularniejsze forum. Widzę, że np. Regis też powstawiał na Disckillers i ani słoweczka. A ja nie mam czasu śledzić wszystkich for! :placz:
A oczywiście Regisowe i Łukaszowe foty wymiatają jak zwykle :loveu:

Posted

Aussie napisał(a):

Odn. fot na forum Disckillers: ja wchodzę bez problemów.

A mnie się teraz dla odmiany pokazuje komunikat po polsku:evil_lol:

"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." :diabloti:

Posted

bellatriks napisał(a):
Nie mogę wejść, pokazuje mi się taki komunikat:

"You have been banned from this forum.
Please contact the webmaster or board administrator for more information."

Jak mogłam zostać zbanowana, skoro nigdy się nie rejestrowałam? :hmmmm:

Łaczę się w bólu z bellatriks :diabloti: też mnie wywala :cool1:

Posted

Żancia napisał(a):
Łaczę się w bólu z bellatriks :diabloti: też mnie wywala :cool1:

Ale fajnie, nie jestem sama:evil_lol:

anetta napisał(a):
Dobra, dobra, wydało się :diabloti::diabloti:

Że to Ty włamałaś mi sie do kompa i zablokowałaś forum?:cool3: :diabloti:

Posted

bellatriks napisał(a):
A mnie się teraz dla odmiany pokazuje komunikat po polsku:evil_lol:

"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." :diabloti:

:crazyeye:
hehe... lol... pojecia nie mam o co chodzi ale ja cie przeciez nie zbanowalem... :mdrmed:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
:crazyeye:
hehe... lol... pojecia nie mam o co chodzi ale ja cie przeciez nie zbanowalem... :mdrmed:

Jak mogłeś mnie zbanować, skoro nawet nigdy wcześniej nie odwiedzałam Waszego forum, o rejestracji już nie mówiąc? Co ciekawe, na drugim kompie też mi pokazuje, że jestem zbanowana... :shake:

No, anetta, nareszcie się przyznałaś:eviltong: