betty_labrador Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Choco-troszke mi sie uciela Magda Mudik i jej piesy Victor Quote
betty_labrador Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 znowu Victor Magdy wesoly Astik Labradorka Tess (dobrze mowie?) Quote
betty_labrador Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 aussiki dwa sliczny pudelek przyszedl Quote
martynkao Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://img265.imageshack.us/img265/9515/dscf4086qb1.jpg http://img528.imageshack.us/img528/741/dscf4087ac4.jpg te dwa to chyba Moj Toronto :P hiehie dzieki!!!!!! Quote
Mudik Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czy ktoś ma z DCDC te n dysk który dostawało się za zakupy w namiociku Puriny?? Pytam bo okazało się ,że one świecą w ciemności, byłam zaskoczona jak mi w nocy zaświeciły to takie pocieszenie dla mie po stracie mojego rózowego competitona.A Beata dzięki za zdjęcia ja już widziałam zle dzięki za wklejenie na szersze forum zwłaszcza tego zaplutego młodzieńca po szalonej zabawie z frisbee. :-D :-D :-D Quote
martynkao Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 o ja mam takie dyski rodzice kupili smakole . i dostali 5 sztuk. Naprawde swieca??? Hmm musze to sprawdzic:D Quote
bellatriks Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Mudik']Czy ktoś ma z DCDC te n dysk który dostawało się za zakupy w namiociku Puriny?? Pytam bo okazało się ,że one świecą w ciemności, byłam zaskoczona jak mi w nocy zaświeciły to takie pocieszenie dla mie po stracie mojego rózowego competitona.A Beata dzięki za zdjęcia ja już widziałam zle dzięki za wklejenie na szersze forum zwłaszcza tego zaplutego młodzieńca po szalonej zabawie z frisbee. :-D :-D :-D Magda, a masz jakieś zdjęcie jak świecą? :D Betty: super zdjęcia! :loveu::multi: Quote
ŁukaszK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 troche fotek: http://www.disckillers.com/forum/viewtopic.php?p=3539#3539 Quote
bellatriks Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='ŁukaszK']troche fotek: http://www.disckillers.com/forum/viewtopic.php?p=3539#3539 Nie mogę wejść, pokazuje mi się taki komunikat: "You have been banned from this forum. Please contact the webmaster or board administrator for more information." Jak mogłam zostać zbanowana, skoro nigdy się nie rejestrowałam? :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 potwierdzam moj dysk tez swieci :) fajnie ze zdjecia sie podobaja. niedlugo beda nastepne. Quote
Aussie Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Beata, dzięki za zdjęcia suczydeł, które były tam tylko na pokazy agility (BTW ma ktoś może zdjęcia? :cool3: ) a i tak się załapały ;-) Odn. fot na forum Disckillers: ja wchodzę bez problemów. Ale wiecie co? Już na tylu różnych forach te foty z zawodów lądują i na stronach prywatnych, że coraz ciężej to śledzić. jak gdzies wiecie, że są, to proszę dawajcie linki chociaż tu na DGM, bo to jest w sumie takie najbardziej ogólne i najpopularniejsze forum. Widzę, że np. Regis też powstawiał na Disckillers i ani słoweczka. A ja nie mam czasu śledzić wszystkich for! :placz: A oczywiście Regisowe i Łukaszowe foty wymiatają jak zwykle :loveu: Quote
bellatriks Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Aussie napisał(a): Odn. fot na forum Disckillers: ja wchodzę bez problemów. A mnie się teraz dla odmiany pokazuje komunikat po polsku:evil_lol: "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." :diabloti: Quote
Aussie Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Musiałaś cosik przeskrobać, przyznaj się :evil_lol: Quote
bellatriks Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Aussie napisał(a):Musiałaś cosik przeskrobać, przyznaj się :evil_lol: Kiedy ja nawet nie wiedziałam, że DiscKillersi mają swoje forum!:diabloti: Quote
anetta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dobra, dobra, wydało się :diabloti::diabloti: :evil_lol: Świetne foty! Quote
Żancia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 bellatriks napisał(a):Nie mogę wejść, pokazuje mi się taki komunikat: "You have been banned from this forum. Please contact the webmaster or board administrator for more information." Jak mogłam zostać zbanowana, skoro nigdy się nie rejestrowałam? :hmmmm: Łaczę się w bólu z bellatriks :diabloti: też mnie wywala :cool1: Quote
bellatriks Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Żancia napisał(a):Łaczę się w bólu z bellatriks :diabloti: też mnie wywala :cool1: Ale fajnie, nie jestem sama:evil_lol: anetta napisał(a):Dobra, dobra, wydało się :diabloti::diabloti: Że to Ty włamałaś mi sie do kompa i zablokowałaś forum?:cool3: :diabloti: Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 O ja niedobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kurcze na aussikowym forum są foty z pokazów agility a tu cisza!! nie wierzę,żę tylko aussie były focone hej zdjątka hop,hop !! Quote
Mudik Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='anetta']Mudik, daj linka :p proszęhttp://aussie.phorum.pl/viewtopic.php?t=46&start=150zdjęcia są też np na 9 tej stronie link się kończy na liczbie 150 słowo zdjęcia juz nie jest linkiem nie moge tego nijak zmienić bo mojemu komputerowi i dogo znowu odwala !!!! Quote
ŁukaszK Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 bellatriks napisał(a):A mnie się teraz dla odmiany pokazuje komunikat po polsku:evil_lol: "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." :diabloti: :crazyeye: hehe... lol... pojecia nie mam o co chodzi ale ja cie przeciez nie zbanowalem... :mdrmed: Quote
bellatriks Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ŁukaszK napisał(a)::crazyeye: hehe... lol... pojecia nie mam o co chodzi ale ja cie przeciez nie zbanowalem... :mdrmed: Jak mogłeś mnie zbanować, skoro nawet nigdy wcześniej nie odwiedzałam Waszego forum, o rejestracji już nie mówiąc? Co ciekawe, na drugim kompie też mi pokazuje, że jestem zbanowana... :shake: No, anetta, nareszcie się przyznałaś:eviltong: Quote
Recommended Posts