Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogmaster, Regis sliczne zdjecia!
Mam nadzieje, ze to nie koniec:loveu:
Dogmaster bardzo dziekuje za moich chlopakow:) Jestes kochana ze tak duzo zdjec im zrobilas.

Regis, milo mi, ze Jezzio wpadl Ci w obiektyw. Dziekuje!

Posted

Mudik napisał(a):
Czy ktoś ma może taką sytuację jak ja,że nie mógł być na poprzednich zawodach serii DCDC w tym roku i chcąc wystąpic w Warszawie musi zapłacic za całość ???Może się na raże ale uważam ,że to nie fair ja naprzykłąd pracuję w soboty i nie zawsze mogę wziąc wolne czy mam kase na taki wyjazd, a czasem nawet nocleg na czas zawodów. Takie podejście odstrasza ludzi którzy chcą się w to bawić. Wiadomość o takim podejściu mocno mnie przybiła, czuję niesmak...

Mudik, te 30 złotych, które płaci się jednorazowo (+10 opłata startowa) jest naprawdę niedużą kwotą. Po zapłaceniu dostajesz torbę, czapkę i bluzkę i uważam, że samo to jest równowartością tej kwoty! Do tego do dyspozycji masz dyski, a jeżeli zajmiesz miejsce na pudle - przepiękne pucharki! Uważam, że sponsor dopłaca do tego interesu bardzo duzo (chodzi mi tu o organiazcję zawodów) więc na taką sumę, naprawde nie mozna narzekać.

dog_master, dzięki wielkie za foty Flesza! Super!:)

Posted

Lulla Luck napisał(a):
Mudik, te 30 złotych, które płaci się jednorazowo (+10 opłata startowa) jest naprawdę niedużą kwotą. Po zapłaceniu dostajesz torbę, czapkę i bluzkę i uważam, że samo to jest równowartością tej kwoty! Do tego do dyspozycji masz dyski, a jeżeli zajmiesz miejsce na pudle - przepiękne pucharki! Uważam, że sponsor dopłaca do tego interesu bardzo duzo (chodzi mi tu o organiazcję zawodów) więc na taką sumę, naprawde nie mozna narzekać.

dog_master, dzięki wielkie za foty Flesza! Super!:)

Ok ale nie o to mi chodzi nie o te 30 bo je mogę lub nie zapłacić jeśli np. niechcę karmy i koszulki tylko o 40 ZETA za (4x 10) poprzewdnie zawody(Sopot,Kraków itd.) źle mnie zrozumiałaś po jakie licho i z jakiej paki mam płacic za starty na których nie mogłam być????? I co zapłacę te 30 +10 i do tego 40 za starty poprzednie 80 zeta to mało za jak dla mnie jedne zawody???i tak co roku mam płacić za całą edycję mogąc np. być tylko na dwu z pięciu???? Na jakiej podstawie pytam się skoro w zeszłym roku za każdy start było oddzielnie ile razy startowałeś tyle razy płaciłeś i to było w porządku!

Posted

Mudik napisał(a):
Ok ale nie o to mi chodzi nie o te 30 bo je mogę lub nie zapłacić jeśli np. niechcę karmy i koszulki tylko o 40 ZETA za (4x 10) poprzewdnie zawody(Sopot,Kraków itd.) źle mnie zrozumiałaś po jakie licho i z jakiej paki mam płacic za starty na których nie mogłam być????? I co zapłacę te 30 +10 i do tego 40 za starty poprzednie 80 zeta to mało za jak dla mnie jedne zawody???i tak co roku mam płacić za całą edycję mogąc np. być tylko na dwu z pięciu???? Na jakiej podstawie pytam się skoro w zeszłym roku za każdy start było oddzielnie ile razy startowałeś tyle razy płaciłeś i to było w porządku!

Mudik, wcale nie musisz placic za poprzednie zawody.
Ja nie bralam udzialu w zawodach w Krakowie, bralam w Sopocie i zaplacilam 30 zl za dolaczenie sie do zawodow DCDC i tylko 10 zl za jednego psa. Teraz w Warszawie zaplace juz tylko 10zl za psa. Nie placiclam zadnego 80zl...
W tamtym roku bylo tez tak, ze za udzial w zawodach DCDC placiles jednorazowo opate a potem jeszcze za kazde zawody.

Posted

goranik napisał(a):
Mudik, wcale nie musisz placic za poprzednie zawody.
Ja nie bralam udzialu w zawodach w Krakowie, bralam w Sopocie i zaplacilam 30 zl za dolaczenie sie do zawodow DCDC i tylko 10 zl za jednego psa. Teraz w Warszawie zaplace juz tylko 10zl za psa. Nie placiclam zadnego 80zl...
W tamtym roku bylo tez tak, ze za udzial w zawodach DCDC placiles jednorazowo opate a potem jeszcze za kazde zawody.

Dziwne bo niektórzy płacili w Sopocie 50 razem ze startem czyli nie 30 a 40.A w ogóle to słyszałam,że tw 30 jest nie obowiązkowe, jeśli jest tak jak piszesz to oki zapłacę te 30 i 10 za start i co w przyszłym roku już tylko za poszczególne zawody tak?To dlaczego Darek napisał,że za przystąpienie do DCDC 40 a za start 10 razem 50??

Posted

Mudik, cos mieszasz strasznie :cool3:

Zgłoszenie do udziału w Cyklu DCDC jest jednorazowe, upoważnia do udziału we wszystkich edycjach cyklu i kosztuje 30 zł.
Cykl trwa caly rok, czyli sa 3 zawody.

Opłaty startowe

Opłata startowa za udział w każdej z rozgrywanych kwalifikacji wynosi 10 zł.

Opłaty będą pobierane przy rejestracji.

Udział w Finale Krajowym jest bezpłatny.

czyli jesli bedziesz brala udzial w wiecej niz jednej kwalifikacji to placisz 10 + 10 a przy pierwszych zawodach na ktorych jestes jeszcze 30.

W nastepnym roku juz nie bedzie tego cyklu tylko nastepny, wiec placic bedziesz znowu oplate za przestapienie do cyklu, plus oplaty startowe.

Posted

Jeśli chodzi o opłaty w Sopocie, my zapłaciłyśmy 50 zł: 30 'wpisowego' za udział w cyklu, 10 za start w Sopocie i 10 za... no właśnie - za co? :roll:

ŁukaszK - bardzo, ale to BARDZO dziękuję za zdjęcia Draki - innym fotomagikom jakoś 'przypadkiem' nie wpadła w obiektyw, za to na Ciebie zawsze mogę liczyć :)

Posted

Zagadałam o to Darka - zaczął mi coś tłumaczyć, ale przyznam szczerze że nie za bardzo zrozumiałam i odpuściłam, uznając że pewnie coś pomieszałam. Teraz widzę że nie tylko ja mam wątpliwości...

Niemniej jednak zawody były super i, pomimo tego że motywacja i przygotowanie Draki i mnie poostawiają wiele do życzenia, zamierzamy pojawić sie również w Warszawie :)

Posted

tamer napisał(a):
Zagadałam o to Darka - zaczął mi coś tłumaczyć, ale przyznam szczerze że nie za bardzo zrozumiałam i odpuściłam, uznając że pewnie coś pomieszałam. Teraz widzę że nie tylko ja mam wątpliwości...

Niemniej jednak zawody były super i, pomimo tego że motywacja i przygotowanie Draki i mnie poostawiają wiele do życzenia, zamierzamy pojawić sie również w Warszawie :)

Tamer, wygląda na to, że jest jakiś błąd i to chyba z mojej strony. Jeśli tak jest - wszelkie nadpłaty zostaną zwrócone.

Posted

Ja też zapłaciłam 50zł i byłam pewna, że wszystko jest w porządku, bo braliśmy udział również w Longdistance, który miał być dodatkowo płatny 10zł. Może gdzieś tu zakradł się błąd.

Posted

[quote name='FikuMiku']Ja też zapłaciłam 50zł i byłam pewna, że wszystko jest w porządku, bo braliśmy udział również w Longdistance, który miał być dodatkowo płatny 10zł. Może gdzieś tu zakradł się błąd.

Oki to ja Darku płacę w Wawie 40 bo nie startuję w Longdistance tylko w mini na razie , mam rację ?