Mudik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czy ktoś ma może taką sytuację jak ja,że nie mógł być na poprzednich zawodach serii DCDC w tym roku i chcąc wystąpic w Warszawie musi zapłacic za całość ???Może się na raże ale uważam ,że to nie fair ja naprzykłąd pracuję w soboty i nie zawsze mogę wziąc wolne czy mam kase na taki wyjazd, a czasem nawet nocleg na czas zawodów. Takie podejście odstrasza ludzi którzy chcą się w to bawić. Wiadomość o takim podejściu mocno mnie przybiła, czuję niesmak... Quote
Regis Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Po pierwsze dzieki Darku za kolejną udaną i świetnie przygotowaną imprezę. Tak samo jak w Krakowie bardzo wysoki poziom imprezy :) Dziękuję róznież wszystkim dzięki którym na zawodach była naprawdę miła atmosfera :) Kolejne podziękowania dla Łukasza Kowy za pożyczenie mi w sobotę obiektywu, a w niedzielę całego sprzętu. Mam nadzieję, że udało mi się je dobrze spożytkować i zdjęcia będą się podobać ;) A teraz pora na zdjęcia (a przynajmniej ich część): Quote
Recommended Posts