Marysia_i_gończy Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Magdo dzięki za zdjęcia - są EKSTRA! :loveu: :loveu: :loveu: Ten chart jest niesamowity - możecie napisać o nim coś więcej? Quote
Ajrisz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Chart byl rewelacyjny na longu. Widzialam jego trening i lapal swietnie dalekie rzuty. Na zawodach jego wlasciciela nieco zjadl stres, dlatego nie znalezli sie na podium ;-) Quote
tamer Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 goranik, naprawdÄ™ nie masz ani jednego welsh terriera, nawet samego ogona? :-( Quote
goranik Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ooo...okazuje sie ze ktos tu zaglada :p juz myslalam ze zupelnie bez sensu wrzucam tu foty. Dzieki Marysia za mile slowa! Tamer - nie mam Twojego psa bo startowalas za blisko mnie, pierwszego dnia jednego psa przede mna a drugiego dnia bylas tez jakos ciut przede mna. Nastepnym razem moze jakos inaczej to uloza. Quote
shangri_la Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 goranik napisał(a):ooo...okazuje sie ze ktos tu zaglada :p juz myslalam ze zupelnie bez sensu wrzucam tu foty. no pewnie ze zaglada ale nie chce zasmiecic postem tematu z fotkami coby sie przyjemniej ogladalo. fotki sliczne naprawde , najfajniejsze ze w wiekszosci widac sline psia przy łapaniu dyskow :cool3: :evil_lol: pozdrawiam Quote
dog_master Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='goranik']ooo...okazuje sie ze ktos tu zaglada :p juz myslalam ze zupelnie bez sensu wrzucam tu foty. Wszyscy zagladaja, tylko dech zapiera i nie ma jak ich skomentowac :diabloti: Super, super! [jak zawsze z reszta ;)] Quote
dog_master Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Mam wielką nadzieję, że te moje fotki będzie widać, bo coś czuję, że przekombinowałam ;) Flesz Quote
Recommended Posts