drado Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dziękuję za wszystkie wrażenia to dla mnie wielka przyjemność robić coś razem z Wami! A teraz najważniejsze wyniki. Starters: 1. Bartek & Tymon, 90,39 pkt 2. Wiesław & Bajka, 86,50 pkt 3. Ewa & Sing Sing, 72,87 pkt powyższa trójka utraciła prawo występowania w kategorii Starters, w kolejnych zawodach musza występować w klasie wyższej, czyli w Open :diabloti: A teraz wszyscy, którzy zakwalifikowali się do Finału Krajowego 2 września w Warszawie: Young Dogs: 1. Iwona & Ness, 86,91 pkt 2. Michał & Tazi, 86,46 pkt 3. Iza & Ready, 72,87 pkt Open: 1.Iga & Flesz, 92,89 pkt 2.Michal & Viva, 90,46 pkt 3.Jakub & Hupi, 90,04 pkt Super Minidistance 1.Bartek & Tymon 38 pkt (16,5 + 21,5!) 2.Szymon vel Regis & Alice 35 (15+20!) 3.Iga & Flesz 34,5 (17 + 17,5) 4.Jakub & Pumi 33,5 (18 + 15,5) 5.Monika & Ergi 30 (17,5 + 12,5) To tyle, więcej niebawem na www.dogfrisbee.pl Quote
Frenkino Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gratuluje wszystkim :jumpie: a w szczegolnosci tym ktorzy dostali przesliczne puchary...:thumbs: Bylo bardzo fajnie :eviltong: tylko te slonce....ehh sie spieklam... Quote
Daktyl Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wpadłem tam na chwilke po wystawie tylko, ale powiem wam ze mi sie bardz podobało:) Pozdrawiam zwyciezców i ich cudne psiaki:) Ps. No slonko niezle dawało :angryy: tak dzis wygladam :lol: Quote
Aten@ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Daktyl napisał(a):Ps. No slonko niezle dawało :angryy: tak dzis wygladam :lol: wyglądam podobnie, z tą tylko drobną różnicą, że na twarzy mam baaardzo wyraźny ślad po okularach przeciwsłonecznych :cool1: wyglądam jak ufoludek :evil_lol: Quote
Cimi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja tam przygotowana byłam na słońce i miałam krem :lol: :lol:. Zawody super :D. Bardzo fajnie się oglądało :lol:. Gratulacje dla wszystkich :lol:. Quote
Frenkino Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pierwsze foty za ploty...:jumpie: http://88.198.21.214/~bordercoll/DCDCKrakow07/slides/IMG_7406.html Quote
ŁukaszK Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wrzucajcie jak najwiecej fotek... ja sie zrewanzuje po nastepnych zawodach... ;) a jakby ktos mial jeszcze jakies filmiki to juz w ogole by bylo cudownie... :p Quote
Daktyl Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 hmm Frenkino a jakim aparatem były robione te fotki?? Quote
Lulla Luck Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Daktyl napisał(a):hmm Frenkino a jakim aparatem były robione te fotki?? Canonem 400D Quote
Frenkino Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Lulla Luck napisał(a):Canonem 400D No..:razz: hehehe:eviltong: Quote
drado Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 wyniki http://www.discbusters.com/disc_cup_07_2ls.html Quote
drado Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 a tu stale rosnąca lista na Sopot!! http://www.discbusters.com/disc_cup_07_3ls.html tylkow startersach pustki!!:mad: Quote
NNL-BC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a tu stale rosnąca lista na Sopot!! http://www.discbusters.com/disc_cup_07_3ls.html tylkow startersach pustki!!:mad: we are working on that :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Quote
Regis Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 W końcu przy kompie ;) Najpierw podziękowania: Darkowi i całej ekipie DiscBustersów za naprawde świetną organizacje zawodów :D Darkowi za znalezienie nam sześciu szpilek dzięki którym mógł stanąc nasz hangar i za świetne komentowanie całej imprezy ;) Mariuszowi za (miejmy nadzieję) skuteczną naukę kilku rzutów :) Izie za ulotkę pizzeri, choć pizza nigdy do nas nie dotarła to myśmy po imprezie dotarli do pizzeri :) Bartkowi za nową dostawę dysków ;) I wszystkim którzy mieli udział w tworzeniu miłej atmosfery zawodów :) Ale przede wszystkim chciałem podziękować Ewie, bo to ona wciągneła mnie w świat BC, bo umożliwiła mi treningi i wyhodowała psy z którymi mogę trenować na codzień :) Wielkie podziękowania należa się też Ewie i Iwonie za pomoc przy treningach i pracy z psami :) A teraz kawałek relacji. Dzień zaczął się dla nas bo bardzo krótkiej nocy. Zaczął się od rozkładania hangaru (jeszcze raz dzięki Darku) i rozpakowywania aut ;) Później pierwsze starty w supermini i okazuje się, że trzeba jechać na wystawę. Jak na wystawie nam poszło moża poczytać w innym temacie, jednak poprawiła ona nam wszystkim humor ;) Dzięki temu wróciłem na zawody pełen optymizmu i dało się to zauwazyć w rzucaniu ;) Mimo to efekt przerósł całkowicie moje oczekiwania i wynik był dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem ;) Gratuluję przede wszystkim Bartkowi za pokazanie, że radzi sobie doskonale nie tylko w mini, ale też we free :) Iwonie, za bardzo udany debiut z Ness :) Oraz Ewie za pożegnanie się ze startersami ;) I powtarzając za Zyńkiem: See Ya On Tha Field A teraz niewielka porcja zdjęć :twisted: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Regis napisał(a): A teraz niewielka porcja zdjęć :twisted: a kiedy bedzie wielka porcja...? :razz: super fotki... :p p.s. gratuluje dobrego wystepu... :) ale widze ze nadal nie chcesz zaryzykowac i zglosic sie na freestyle... ;) Quote
Regis Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ŁukaszK']a kiedy bedzie wielka porcja...? :razz: super fotki... :p p.s. gratuluje dobrego wystepu... :) ale widze ze nadal nie chcesz zaryzykowac i zglosic sie na freestyle... ;) Dzięki :) Jak widać nie zaryzykowałem, ale pracuję nad poprawą ;) A teraz druga porcja zdjęć, trochę wieksza: I trochę tańca psiego ;) Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Regis'] http://img164.imageshack.us/img164/4990/45256799yq3.jpg to jest powalajace... :mdrmed: nie dosc ze stoi na jednej nodze to jeszcze balansuje dyskiem na nosie... :evil_lol: Quote
NNL-BC Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to jest powalajace... :mdrmed: nie dosc ze stoi na jednej nodze to jeszcze balansuje dyskiem na nosie... :evil_lol: Bo Olly jest po prostu genialna :diabloti: Pozdrawiam Ewa Quote
dog_master Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Chcialabym przypomniec, ze istnieje ograniczenie 5 zdjec na post... Kolejne jako linki lub w nastepnym poscie... Quote
NNL-BC Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mi tam pomimo modemowego lacza to nie przeszkadza. Takie zdjecia moge ogladac do woli i co najwyzej odswiezac strone po kilka razy zeby sie wyswietlily. I mysle ze pisze to nie tylko za siebie ale tez za innych chetnych do ogladania tych super fotek!!! Proponuje w niektorych przypadkach wykazac ciut wiecej tolerancji... Pozdrawiam Ewa Quote
dog_master Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja tylko cytuję regulamin ;) Również będę narzekać na to, jeżeli przyjdzie mi wrzucać na Dogo jakieś foty, ale cóż, taki regulamin... Wystarczy, tak na przyszłość, wrzucać po 5 fotek na post - postów koło siebie może być w takim przypadku dużo :] [wiem, ze bedzie pytanie, co to zmienia - nie mnie o to pytac, Admina ;) ja tu jestem od sprzatania :)] Pozdrawiam :) Quote
stereo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zmienia to tyle, że wtedy jest max 50 zdjęć na stronie i szybciej się ładuje ;) Ale te fotki są tak wspaniałe, że chyba każdy jest gotów trochę poczekać :D Quote
wix Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 NNL-BC napisał(a):Bo Olly jest po prostu genialna :diabloti: Pozdrawiam Ewa i jest półsiostrą Rastusi.. prawie jak blizniaczki :diabloti: :razz: Quote
Recommended Posts