Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za wszystkie wrażenia to dla mnie wielka przyjemność robić coś razem z Wami!
A teraz najważniejsze wyniki.
Starters:
1. Bartek & Tymon, 90,39 pkt
2. Wiesław & Bajka, 86,50 pkt
3. Ewa & Sing Sing, 72,87 pkt
powyższa trójka utraciła prawo występowania w kategorii Starters, w kolejnych zawodach musza występować w klasie wyższej, czyli w Open :diabloti:

A teraz wszyscy, którzy zakwalifikowali się do Finału Krajowego 2 września w Warszawie:
Young Dogs:
1. Iwona & Ness, 86,91 pkt
2. Michał & Tazi, 86,46 pkt
3. Iza & Ready, 72,87 pkt

Open:
1.Iga & Flesz, 92,89 pkt
2.Michal & Viva, 90,46 pkt
3.Jakub & Hupi, 90,04 pkt

Super Minidistance
1.Bartek & Tymon 38 pkt (16,5 + 21,5!)
2.Szymon vel Regis & Alice 35 (15+20!)
3.Iga & Flesz 34,5 (17 + 17,5)
4.Jakub & Pumi 33,5 (18 + 15,5)
5.Monika & Ergi 30 (17,5 + 12,5)

To tyle, więcej niebawem na www.dogfrisbee.pl

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluje wszystkim :jumpie: a w szczegolnosci tym ktorzy dostali przesliczne puchary...:thumbs:
Bylo bardzo fajnie :eviltong:
tylko te slonce....ehh
sie spieklam...

Posted

Wpadłem tam na chwilke po wystawie tylko, ale powiem wam ze mi sie bardz podobało:) Pozdrawiam zwyciezców i ich cudne psiaki:)

Ps. No slonko niezle dawało :angryy: tak dzis wygladam :lol:

Posted

Daktyl napisał(a):
Ps. No slonko niezle dawało :angryy: tak dzis wygladam :lol:

wyglądam podobnie, z tą tylko drobną różnicą, że na twarzy mam baaardzo wyraźny ślad po okularach przeciwsłonecznych :cool1: wyglądam jak ufoludek :evil_lol:

Posted

Ja tam przygotowana byłam na słońce i miałam krem :lol: :lol:.
Zawody super :D. Bardzo fajnie się oglądało :lol:. Gratulacje dla wszystkich :lol:.

Posted

W końcu przy kompie ;)

Najpierw podziękowania:

Darkowi i całej ekipie DiscBustersów za naprawde świetną organizacje zawodów :D

Darkowi za znalezienie nam sześciu szpilek dzięki którym mógł stanąc nasz hangar i za świetne komentowanie całej imprezy ;)

Mariuszowi za (miejmy nadzieję) skuteczną naukę kilku rzutów :)

Izie za ulotkę pizzeri, choć pizza nigdy do nas nie dotarła to myśmy po imprezie dotarli do pizzeri :)

Bartkowi za nową dostawę dysków ;)

I wszystkim którzy mieli udział w tworzeniu miłej atmosfery zawodów :)

Ale przede wszystkim chciałem podziękować Ewie, bo to ona wciągneła mnie w świat BC, bo umożliwiła mi treningi i wyhodowała psy z którymi mogę trenować na codzień :) Wielkie podziękowania należa się też Ewie i Iwonie za pomoc przy treningach i pracy z psami :)

A teraz kawałek relacji. Dzień zaczął się dla nas bo bardzo krótkiej nocy. Zaczął się od rozkładania hangaru (jeszcze raz dzięki Darku) i rozpakowywania aut ;) Później pierwsze starty w supermini i okazuje się, że trzeba jechać na wystawę. Jak na wystawie nam poszło moża poczytać w innym temacie, jednak poprawiła ona nam wszystkim humor ;) Dzięki temu wróciłem na zawody pełen optymizmu i dało się to zauwazyć w rzucaniu ;) Mimo to efekt przerósł całkowicie moje oczekiwania i wynik był dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem ;)

Gratuluję przede wszystkim Bartkowi za pokazanie, że radzi sobie doskonale nie tylko w mini, ale też we free :) Iwonie, za bardzo udany debiut z Ness :) Oraz Ewie za pożegnanie się ze startersami ;)

I powtarzając za Zyńkiem: See Ya On Tha Field

A teraz niewielka porcja zdjęć :twisted:

Posted

Regis napisał(a):

A teraz niewielka porcja zdjęć :twisted:

a kiedy bedzie wielka porcja...? :razz: super fotki... :p

p.s.
gratuluje dobrego wystepu... :) ale widze ze nadal nie chcesz zaryzykowac i zglosic sie na freestyle... ;)

Posted

[quote name='ŁukaszK']a kiedy bedzie wielka porcja...? :razz: super fotki... :p

p.s.
gratuluje dobrego wystepu... :) ale widze ze nadal nie chcesz zaryzykowac i zglosic sie na freestyle... ;)

Dzięki :) Jak widać nie zaryzykowałem, ale pracuję nad poprawą ;)

A teraz druga porcja zdjęć, trochę wieksza:

I trochę tańca psiego ;)

Posted

to jest powalajace... :mdrmed: nie dosc ze stoi na jednej nodze to jeszcze balansuje dyskiem na nosie... :evil_lol:

Bo Olly jest po prostu genialna :diabloti:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Mi tam pomimo modemowego lacza to nie przeszkadza. Takie zdjecia moge ogladac do woli i co najwyzej odswiezac strone po kilka razy zeby sie wyswietlily.
I mysle ze pisze to nie tylko za siebie ale tez za innych chetnych do ogladania tych super fotek!!!
Proponuje w niektorych przypadkach wykazac ciut wiecej tolerancji...

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Ja tylko cytuję regulamin ;) Również będę narzekać na to, jeżeli przyjdzie mi wrzucać na Dogo jakieś foty, ale cóż, taki regulamin...

Wystarczy, tak na przyszłość, wrzucać po 5 fotek na post - postów koło siebie może być w takim przypadku dużo :] [wiem, ze bedzie pytanie, co to zmienia - nie mnie o to pytac, Admina ;) ja tu jestem od sprzatania :)]

Pozdrawiam :)

Posted

Zmienia to tyle, że wtedy jest max 50 zdjęć na stronie i szybciej się ładuje ;)
Ale te fotki są tak wspaniałe, że chyba każdy jest gotów trochę poczekać :D

Posted

NNL-BC napisał(a):
Bo Olly jest po prostu genialna :diabloti:

Pozdrawiam
Ewa

i jest półsiostrą Rastusi.. prawie jak blizniaczki :diabloti: :razz: