PATIszon Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='H5N1-TO-JA'] Co do upału i zostawiania psa w aucie specjalnie przerobiłem klimę by wiała zimnym powietrzem i miał psiak chłodno na postoju mimo wyłączonego silnika. [quote name='H5N1-TO-JA']PATIszon webasto czy dwustrefowa klima czy tym podobny wynalazek miałem zawsze . :hmmmm: Niestety polar jeździ ze mną i z synem będzie jeździł muszę zarabiać na leki dla syna a syna nie zostawię samego a syn nie zostawi polara . Ok, czyli na moje pytanie A czy nie da sie tak zorganizowac zycia, zeby nie trzeba bylo zostawiac psa w samochodzie? Odpowiedz brzmi: NIE i juz. No to masz problem i pies tez. To tyle i wcale mnienie uraziles.....:niewiem: Quote
Berek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 "Nazywanie kogos, kto wybija tylna szybe i wypuszcza psa z samochodu pod marketem "milosnikiem psow" to chyba jakies nieporozumienie...." Dlaczego? Można być bezmózgim milosnikiem zwierzątek i kierować się porywami gorącego serduszka... :-o Może ktoś się naoglądał programów na Animal Plannet tylko przyswajał to wybiórczo, nie raczył zauważyć że żeby wybić komuś szybę w aucie i uwolnić psa to UMUNDUROWANI przedstawiciele ASPCA wzywają każdorazowo policję... :cool3: "Nie popieram zostawiania psow, ani dzieci w samochodzie, czy to z uchylona szyba czy bez. " Ja też nie popierałam. Do momentu w którym szarpałam się z dwudziestą osobą ktora usiłowała odwiązać psy zostawione w bardzo przyzwoitych warunkach. Dochodzę do wniosku że chyba, jak nie będzie za ciepło, to właśnie psy będą siedzieć w samochodach. Z uchylonymi szybami ma się rozumieć. Inaczej się sprawy nie rozwiąże. :shake: Wolę wiedzieć że są bezpieczne w aucie niż truchleć na myśl czy jak wrócimy, to je jeszcze zastaniemy w tych krzakach. Czasem jest za mało ludzi żeby organizować dyżury przy zwierzakach.:cool1: Quote
Recommended Posts