Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='H5N1-TO-JA']
Co do upału i zostawiania psa w aucie specjalnie przerobiłem klimę by wiała zimnym powietrzem i miał psiak chłodno na postoju mimo wyłączonego silnika.

[quote name='H5N1-TO-JA']PATIszon webasto czy dwustrefowa klima czy tym podobny wynalazek miałem zawsze .
:hmmmm:

Niestety polar jeździ ze mną i z synem będzie jeździł muszę zarabiać na leki dla syna a syna nie zostawię samego a syn nie zostawi polara .

Ok, czyli na moje pytanie
A czy nie da sie tak zorganizowac zycia, zeby nie trzeba bylo zostawiac psa w samochodzie?

Odpowiedz brzmi: NIE i juz. No to masz problem i pies tez.

To tyle i wcale mnienie uraziles.....:niewiem:

Posted

"Nazywanie kogos, kto wybija tylna szybe i wypuszcza psa z samochodu pod marketem "milosnikiem psow" to chyba jakies nieporozumienie...."

Dlaczego?
Można być bezmózgim milosnikiem zwierzątek i kierować się porywami gorącego serduszka... :-o

Może ktoś się naoglądał programów na Animal Plannet tylko przyswajał to wybiórczo, nie raczył zauważyć że żeby wybić komuś szybę w aucie i uwolnić psa to UMUNDUROWANI przedstawiciele ASPCA wzywają każdorazowo policję...
:cool3:

"Nie popieram zostawiania psow, ani dzieci w samochodzie, czy to z uchylona szyba czy bez. "

Ja też nie popierałam. Do momentu w którym szarpałam się z dwudziestą osobą ktora usiłowała odwiązać psy zostawione w bardzo przyzwoitych warunkach.
Dochodzę do wniosku że chyba, jak nie będzie za ciepło, to właśnie psy będą siedzieć w samochodach.
Z uchylonymi szybami ma się rozumieć.

Inaczej się sprawy nie rozwiąże. :shake:
Wolę wiedzieć że są bezpieczne w aucie niż truchleć na myśl czy jak wrócimy, to je jeszcze zastaniemy w tych krzakach.
Czasem jest za mało ludzi żeby organizować dyżury przy zwierzakach.:cool1: