EveL_ Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A co ty robisz na dogo? Podobno cię nie ma... :cool3: Quote
marymek Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 EveL napisał(a):A co ty robisz na dogo? Podobno cię nie ma... :cool3: Ano widzisz :cool3: jestem, ale mi GG nie działa :placz: trudno, spróbuje jeszcze raz :p Quote
panienkabubu Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja też będę w Krakowie :diabloti: rekreacyjnie oraz jako paparazzi :diabloti: marymek, kobieto, jak zaraz nie zapytasz, to :mad: :mad: :evil_lol: jak sie wstydzisz to NA PW! Ale NATYCHMIAST!! bo inaczej Cie psami poszczuje i malców zakażę dotykać!!! :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
EveL_ Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 panienkabubu napisał(a): jak sie wstydzisz to NA PW! Tyle, że ona się nie wstydzi zapytać publicznie, tylko po prostu Cieeebie się wstydzi :evil_lol: Marysia, znowu Ci gg nie działa?:cool1: Quote
panienkabubu Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 EveL napisał(a):Tyle, że ona się nie wstydzi zapytać publicznie, tylko po prostu Cieeebie się wstydzi :evil_lol: Marysia, znowu Ci gg nie działa?:cool1: uuuuuuu......... to sobie kolezanka zaraz nagrabi i to bardzoooooooooooooo :evil_lol: Quote
EveL_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Znalazłam coś: Bernardyn z Radomia, fotka z http://psy.wystawy.e-hodowla.eu/index.php?id=7 :cool3: Marysiuuu, nie gniewaj się, że zaśmiecam Rolfikowi galerie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 EveL napisał(a):Znalazłam coś: Bernardyn z Radomia, fotka z http://psy.wystawy.e-hodowla.eu/index.php?id=7 :cool3: Marysiuuu, nie gniewaj się, że zaśmiecam Rolfikowi galerie :eviltong: To pewnie Łuna :cool3: MARYMEK, PONAGLAM CIĘ KOCHANA :evil_lol: Quote
marymek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 EveL napisał(a):Znalazłam coś: Bernardyn z Radomia, fotka z http://psy.wystawy.e-hodowla.eu/index.php?id=7 :cool3: Marysiuuu, nie gniewaj się, że zaśmiecam Rolfikowi galerie :eviltong: jasne że sie nie gniewam :loveu: piękna sunia, ale jej nie znam :shake: uuuuuuu......... to sobie kolezanka zaraz nagrabi i to bardzoooooooooooooo :evil_lol: nie strasz mnie :placz: ja jestem dziecko nowej generacji i nie moge być zastraszana bo sobie psychike zepsuje (i tak juz nie mam nic do zepsucia :lol:) :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MARYMEK, PONAGLAM CIĘ KOCHANA :evil_lol: tak, już miałam zamiar pisać, kiedy to Evel mnie olśniła :cool1: no i nie wiem czy pisać, czy nie :p w kazdym razie wyjaśnie Ci na PW całe zamieszanie :oops: :cool3: Quote
Alfa147 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej hej ;) Rolfik jest śliczny :loveu: Wygłaszcz go od nas u ucałuj w nosek :* Quote
marymek Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='panienkabubu']marymek, zgłosiłaś się? :cool3: nie, nie odważe sie do Krakowa :p zwyczajnie sie boje :roll: ale właśnie szukam psa do Ustronia (1.07) wybierasz się? :cool3: a w Kraku będe towarzysko :eviltong: ej hej ;-) Rolfik jest śliczny :loveu: Wygłaszcz go od nas u ucałuj w nosek :* dzięki, rolfik już wygłaskany i ucałowany :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Będę w Krakowie i to chyba nawet z Tobą o ile się nie mylę :cool3: A do Ustronia oczywiście, że się wybieram :) Niedaleko a i sympatycznie można weekend spędzić :) Quote
marymek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Będę w Krakowie i to chyba nawet z Tobą o ile się nie mylę :cool3: A do Ustronia oczywiście, że się wybieram :) Niedaleko a i sympatycznie można weekend spędzić :) Jasne że się nie mylisz :cool3: No to w Ustroniu liczę na jakiś doping z Twojej strony :evil_lol: Quote
marymek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 panienkabubu napisał(a):paparazzi :evil_lol: nie, mogłaś tego nie gadać :roll: teraz to dopiero będe sie stresować :placz::placz::placz: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 marymek napisał(a):nie, mogłaś tego nie gadać :roll: teraz to dopiero będe sie stresować :placz::placz::placz: oj tam sie przejmujesz :) nawet mnie nie zauważysz :cool3: czyli jak, dokąd razem jedziemy? Kraków i Ustroń, tak? Quote
marymek Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 oj tam sie przejmujesz :smile: nawet mnie nie zauważysz :cool3: czyli jak, dokąd razem jedziemy? Kraków i Ustroń, tak? jeśli pod swój dach samochodu przyjmniesz (czy jak to sie pisze :eviltong:) taka sierotke Marysie, to jedziemy razem :cool3: tyle że do Ustronia to chyba z rodzicami jednak pojade, bo chcą mi baardzo dopingować, jak mi dobrze pójdzie to będą głośno mówić że ich córką jestem, a jak sobie wstydu narobie to będzie ,,Ej! coś Ty za jedna?! wyłaź z naszego samochodu!" :lol: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale ślinka :evil_lol: masz dużo ciałka do kochania :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 marymek zapomnialas o swojej galerii?:cool3: Quote
marymek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Elizusiek']Ale ślinka :evil_lol: masz dużo ciałka do kochania :cool3: ano mam :evil_lol: zimą zastępuje mi kołderke :cool3: marymek zapomnialas o swojej galerii?:cool3: nie, ale dłuugo nie miałam aparatu :placz: a w starych zdjęciach nie chciało mi się "kopać", bo dużo ich :eviltong: ale aparat mam już od wczoraj więc zdjęcia pojawią się lada dzień :loveu: :razz: Quote
chemicalo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A mogę się zapytać ile Twój Rolfuś ma w kłębie? Bernardyn mojej cioci ma koło metra. Strasznie wyrośnięty. I jeszcze jedno. W jakich warunkach powinno się trzymać takiego psa. Chodzi mi o to, czy lepiej czuje się na dworzu, czy w domu? Pytam się, bo tata myśli nad barnardynem, albo ogarem polskim, kiedy będziemy mieli dom. A psa masz pięknego :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bblue napisał(a):A mogę się zapytać ile Twój Rolfuś ma w kłębie? Bernardyn mojej cioci ma koło metra. Strasznie wyrośnięty. I jeszcze jedno. W jakich warunkach powinno się trzymać takiego psa. Chodzi mi o to, czy lepiej czuje się na dworzu, czy w domu? Pytam się, bo tata myśli nad barnardynem, albo ogarem polskim, kiedy będziemy mieli dom. A psa masz pięknego :loveu: ja sie pozwolę odezwać :loveu: Bernardyny wahają się od 65 cm aż do ponad metra, moja suka ma np. 75 cm, a wygląda na bardzo niziutką, mój pies natomiast jest wysoki, a ma tylko 83cm, to zależy od genów i od rodziców :) Bernardynom generalnie lepiej na dworze, w zimę i w mrozy najchętniej śpią na śniegu (mówię z doświadczenia), a w lato kopią doły 2 metrowe i tam się zagnieżdzają i czekają na zimę ;) Moj Ben np. jak leje, to stoi na deszczu i się cieszy, Halszka nie lubi jak coś na nią pada, ale jakby miała wybierać deszcz i zimno a upały, to wybrałaby to pierwsze :) Kiedy zamierzacie kupic szczeniaczka? ;) bo u mnie lada dzien sie urodza:) Quote
chemicalo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jak bedzie dom, czyli jeszcze przed zimą :) Taki olbrzym na drugie piętro to nie bardzo. A tak to będze miał ogródek i duuuuużo miejsca. Quote
panienkabubu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bblue napisał(a):Jak bedzie dom, czyli jeszcze przed zimą :) Taki olbrzym na drugie piętro to nie bardzo. A tak to będze miał ogródek i duuuuużo miejsca. a czy połowa sierpnia to przed zimą? heheh ;) Quote
Recommended Posts