Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Hej, ja tu pierwszy raz. :) Wymiziaj Rolfika [dobrze mówię?]. :loveu: Quote
marymek Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Justys95 napisał(a):Hej, ja tu pierwszy raz. :) Wymiziaj Rolfika [dobrze mówię?]. :loveu: Hej, witamy serdecznie :) Dobrze dobrze, rolfika :) Zaraz go wymiziam :loveu: Zapraszamy częściej do nas, postaram się w wolnej chwili wpaść do Was ;-) Quote
marymek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Coś u nas cichutko, więc powiem Wam że możecie spodziewać się fotek bo dzisiaj na cały dzień wybywamy z rolfkiem w góry :loveu: Quote
Dorkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Trzymam za słowo :evil_lol: Czy ja ci dałam już te fotki z Katowic :evil_lol: ? Quote
ANETTTA Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 marymek napisał(a):Coś u nas cichutko, więc powiem Wam że możecie spodziewać się fotek bo dzisiaj na cały dzień wybywamy z rolfkiem w góry :loveu:ale wam zadrosze ..jka ja bym chciala z moim dragonkiem móc sobie tak gdzie spojechac miedzy ludzi ....w góry .....pochwalic sie pieknoscia psa ...a tu sie ni da :shake: Quote
marymek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Dorkaa napisał(a):Trzymam za słowo :evil_lol: Czy ja ci dałam już te fotki z Katowic :evil_lol: ? Fotek mam mnóstwo :loveu: Ależ to był udany wyjazd :loveu: Właśnie nie dostałam jeszcze od Ciebie zdjęć z Kato :mad: ANETTTA napisał(a):ale wam zadrosze ..jka ja bym chciala z moim dragonkiem móc sobie tak gdzie spojechac miedzy ludzi ....w góry .....pochwalic sie pieknoscia psa ...a tu sie ni da :shake: No jest czego zazdrościć bo to wspaniałe uczucie spędzać wolny czas poza domem, z rolfkiem :) Byliśmy w Beskidach, głównie w naszej ukochanej Porąbce :loveu: Rolfik robił na rynku furrorę :cool3: Ślinił wszystkich, wąchał, każdy chciał go zobaczyć z bliska, pogłaskać, same miłe komentarzy słyszeliśmy :loveu: No ale nic dziwnego skoro taką śliczną bestyjkę mamy, która w dodatku dzisiaj rano się kąpała :) Martinee napisał(a):witamy co tam u was słychać ??? Hej hej :) A u nas jak zwykle super :loveu: Jak znajde w naszym obecnym bałaganie aparat to zgram zdjęcia, pozmniejszam, zalinkuję i jutro wstawię. Wybaczcie że nie dzisiaj ale jestem padnięta :mdleje: Quote
Martinee Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ocieram łzy i myśle ,że wytrzymam do jutra :D Quote
ANETTTA Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 cytuje .. ..No jest czego zazdrościć bo to wspaniałe uczucie spędzać wolny czas poza domem, z rolfkiem :smile: Byliśmy w Beskidach, głównie w naszej ukochanej Porąbce :loveu: Rolfik robił na rynku furrorę :cool3: Ślinił wszystkich, wąchał, każdy chciał go zobaczyć z bliska, pogłaskać, same miłe komentarzy słyszeliśmy :loveu: No ale nic dziwnego skoro taką śliczną bestyjkę mamy, która w dodatku dzisiaj rano się kąpała :smile:...... zazdrosc we mnie az kipi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zazdroszcze wam ... ale u mojego dragusia byli dzisiaj goscie ...hehehehhhe pytacie jak to ....stali za bramą i go podziwiali ....a on ujadał pienił sie strasznie ....i tak oto wygladaja wizyty naszych znajomych ...najpierw na kawce u nas a potem szybko za furtkę i ja puszczam dragunia ...ojoj porazka ... Quote
Dorkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 E tam, w Zabrzu (mam nadzieję :evil_lol:) zrobię ci ciut lepsze :lol: W kazdym razie czekomy, czekomy :cool3: Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Martinee napisał(a):ocieram łzy i myśle ,że wytrzymam do jutra :D No i wytrzymałaś :) Zaraz będą zdjęcia tylko muszę najpierw zrobić ostrą selekcję :cool3: ANETTTA napisał(a):cytuje .. ..No jest czego zazdrościć bo to wspaniałe uczucie spędzać wolny czas poza domem, z rolfkiem :smile: Byliśmy w Beskidach, głównie w naszej ukochanej Porąbce :loveu: Rolfik robił na rynku furrorę :cool3: Ślinił wszystkich, wąchał, każdy chciał go zobaczyć z bliska, pogłaskać, same miłe komentarzy słyszeliśmy :loveu: No ale nic dziwnego skoro taką śliczną bestyjkę mamy, która w dodatku dzisiaj rano się kąpała :smile:...... zazdrosc we mnie az kipi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zazdroszcze wam ... ale u mojego dragusia byli dzisiaj goscie ...hehehehhhe pytacie jak to ....stali za bramą i go podziwiali ....a on ujadał pienił sie strasznie ....i tak oto wygladaja wizyty naszych znajomych ...najpierw na kawce u nas a potem szybko za furtkę i ja puszczam dragunia ...ojoj porazka ... To znaczy że Draguś nie toleruje obcych? Dorkaa napisał(a):E tam, w Zabrzu (mam nadzieję :evil_lol:) zrobię ci ciut lepsze :lol: W kazdym razie czekomy, czekomy :cool3: Niy wkurzej mie ślązoku :mad: :evil_lol: Dajcie mi chwilkę na pozmniejszanie zdjęć i zaraz zacznę wstawiać :) Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 No to lecimy z fotkami :) jest ich bodajże 30 + fotki dla Kasi, ale i tak będziecie je dostawać stopniowo cobyście zbyt wcześnie nas nie opuścili :p Powiem wam że te pierwsze są przeciętne, ale te końcowe - miodzio :loveu::loveu: Wczorajszy dzień zaczęliśmy od pływania :) Najpierw trzeba wodę skosztować :cool3: Powoli łapki moczymy No i można już płynąć :loveu: Przebieranie w wodzie łapkami jest męczące więc na chwilkę trzeba wyjść ... CDN. Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 ... Po to żeby za chwilkę wejść znów Jak już tak się długo stoi a na drugim brzegu jest cała rodzina która akurat je drugie śniadanko, no to trzeba do nich płynąć :cool3: CDN. Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Jak już się piesek zmęczył pływaniem to pojechaliśmy do Porąbki :loveu: Tam po suszeniu i gruntownym czesanku pies wyglądał o tak: Z tak pięknym łobuzem można się na mieście pokazać :loveu: Na razie fotek wam wystarczy, jeśli jako tako będziecie komentować to i następne będą :loveu: Quote
goldenka245 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Znów byłaś w Porąbce?:angryy: Dlaczego ja żadnego esa od Ciebie nie dostane?:angryy: Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 goldenka245 napisał(a):Znów byłaś w Porąbce?:angryy: Dlaczego ja żadnego esa od Ciebie nie dostane?:angryy: Za dwa tygodnie będziesz mnie prosić żeby Cię nie informować :evil_lol: A tymczasem zdjęcia ciotko komentuj bo rolfik strzeli focha :nono: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Marysiu on tak pływa? :crazyeye: Czadowo! Z Franią by popływaliiiiiiiiiiiiiii :multi::multi::multi: Piękny wyczesany Rolfuś http://img522.imageshack.us/img522/6002/dgm23fr9.jpg Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://img522.imageshack.us/img522/6002/dgm23fr9.jpg gdzie to siedzieliście w Porąbce naszej coo? :cool3: Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Marysiu on tak pływa? :crazyeye: Czadowo! Z Franią by popływaliiiiiiiiiiiiiii :multi::multi::multi: Piękny wyczesany Rolfuś http://img522.imageshack.us/img522/6002/dgm23fr9.jpg On tak pływa od 9 lat. Widać dżemie w nim niuf :evil_lol: Najbardziej zachwycające jest to ile on w tym wieku ma siły. Na zdjęciach tego nie widać ale tam były takie prądy, że tata wręcz się bał o niego. No ale poradził sobie łobuz :loveu: Jedyne czego nie lubi to moczyć nos w wodzie :P Ja nie wiem czy on w ogóle umiałby zanurkować. To może zamiast na spacer to umówimy się na pływanko? :cool3: Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 basia bonnie napisał(a):http://img522.imageshack.us/img522/6002/dgm23fr9.jpg gdzie to siedzieliście w Porąbce naszej coo? :cool3: Ano było się na Wielkiej Puszczy :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 marymek napisał(a):Ano było się na Wielkiej Puszczy :loveu: haha no tak poznaje te krzaki:evil_lol::evil_lol: następnym razem napisz goldence to przyjdziemy i zrobimy sobie mini-dogomaniacki spacer:evil_lol::cool3: Quote
marymek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 basia bonnie napisał(a):haha no tak poznaje te krzaki:evil_lol::evil_lol: następnym razem napisz goldence to przyjdziemy i zrobimy sobie mini-dogomaniacki spacer:evil_lol::cool3: Już się z Karoliną zgadałam, dam wam znać :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 marymek napisał(a):Już się z Karoliną zgadałam, dam wam znać :cool3: no to super:multi: Quote
ANETTTA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 on nie wyglada na 9 letniego psa....:multi::multi::multi::multi:wyczesanyyyyyy superancko ..... dobrze rzoumeisz dragon nie lubi obcych dragon nie cierpi obcych .....od małego ...i nie wiedziec dlaczego .....ale dzisij ma byc u mnie pewniej=n dogomaniak wiec mzoe bedzie miec odwage stanac oko w oko z drgonkiem ....zobaczymy Quote
aleb Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ale Rolfuś fajnie pływa :loveu: Śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts