goldenka245 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 marymek napisał(a):Heej Karola :multi: :loveu: Porób jakieś fotki glutów:loveu: Będziemy badać skład:evil_lol:;) Quote
marymek Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Oka :loveu: Zaraz lece na pianinko, a potem z rolfkiem na spacerek, to i foty glutów będą :sabber: Quote
Martinee Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Cześć wielkoluduś :loveu: kiedy zdjęcia bo się doczekać nie moge :placz: prosze dajcie mi znać jak będą dobrze ;);) bo jak nie to :mad: będe płakać:-( Quote
Dorkaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 marymek napisał(a): Swoją droga rolfik mi coś na uchu zaczyna siwieć. :roll: Buuu ... Staruuuuch :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dorkaa napisał(a):Staruuuuch :evil_lol: :evil_lol: :mad::mad::mad::mad::mad: Jak możesz! Wynocha! a sio!:evil_lol: Rolfunio biedaku, nie czytaj tego:shake: :evil_lol: Quote
marymek Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Martinee']Cześć wielkoluduś :loveu: kiedy zdjęcia bo się doczekać nie moge :placz: prosze dajcie mi znać jak będą dobrze ;);) bo jak nie to :mad: będe płakać:-( Hejo :loveu: Fotki może wieczorem się pojawią nowe :) Damy znać :) Staruuuuch :evil_lol: :evil_lol: No wiesz :lmaa: nie przesadzajmy :-D:-D:-D:-D No dokładnie ;-) :mad::mad::mad::mad::mad: Jak możesz! Wynocha! a sio!:evil_lol: Rolfunio biedaku, nie czytaj tego:shake: :evil_lol: Nie wyganiaj Dorki Karola, bo ona ma mi zdjęcia z Kato pokazać :evil_lol: Rolfinio w całym swoim gąszczu sierści na uchu siwe włoski ma bardziej od spodu, tak, że ich nie widać ;-) Ostatnio wklejona fotka jest aktualna, z niedzieli, także staruchem to on nie jest, wypraszam sobie :nono: Quote
goldenka245 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wyrwać siwe włoski i już ich nie będzie:cool3: Quote
Dorkaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 marymek napisał(a):Nie wyganiaj Dorki Karola, bo ona ma mi zdjęcia z Kato pokazać :evil_lol: Ha! :diabloti: Mam władzę :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 marymek napisał(a): Macie zarośniętego kudłacza: http://img119.imageshack.us/img119/848/rolfik1bs3.jpg A narzekasz dziewczyno :P Pomyśl jak ładnie będzie widać sylwetkę jak Ci namoknie pies ... Quote
marymek Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Właśnie namoknięty pies leży po spacerze przy kominku i się suszy. Sierść napuszona optycznie powiększa go conajmniej 3 razy :evil_lol: Swoją drogą martwię się o mojego łobuza. Od jakiegoś czasu nie chce jeść co u niego jest wręcz szokującym zjawiskiem. Normalnie to jest w stanie zjeść tyle ile widzi, teraz tylko troszkę gotowanego mięska szkubnie i koniec. Ewentualnie psie ciasteczko spałaszuje i na tym jego posiłek się kończy. Coraz więcej czasu zajmuje mu spanie, żeby go obudzić to musiałam 10 razy powtarzać głośno słowo "spacer". Z kolei na samym spacerze znowu "powraca do świata żywych". Buszuje w trawie, goni za ptakami, przybiega galopem na zawołanie. Jeśli jego senność i znudzenie nie miną to wybiorę się z nim do weta. Mam nadzieję że to jednak chwilowe wiosenne zmęczenie. No ale żeby nie zanudzać to wam powiem że jutro możecie spodziewać się zdjęć. :loveu: Quote
Martinee Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 może robi sobie dietee :D moze jest przejedzony i potrzebuje troszke odpoczynkuu i nie jedzenia "D Quote
marymek Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Martinee napisał(a):może robi sobie dietee :D moze jest przejedzony i potrzebuje troszke odpoczynkuu i nie jedzenia "D No już mu przeszło, je właściwie tak jak dawniej czyli - wszystko :) Asia&gordonisko napisał(a):już jest dzisiaj :eviltong::evil_lol: Dorkaa napisał(a):Nooo :mad: :mad: :mad: No to jeszcze trochę poczekacie :p Tak do piątku może. Quote
marymek Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 goldenka245 napisał(a):Jak to do piątku?:mad: No tak normalnie do piątku. :evil_lol: Quote
marymek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Noo, dzisiaj piątek :evil_lol: Także nadchodzą fotkii :loveu: Najpierw senne: CDN. Quote
panienkabubu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Marysia ale się wystraszyłam tego czarno-białego zdjęcia!! nie wprawiaj mnie w zesztywnienie, BŁAGAM!!!! Quote
marymek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 No to pozujemy :loveu: Pancia, tam się coś dzieje Pójde i sprawdze :evil_lol: Wszystko w porządku, moge dalej pozować :loveu: No, to by było na tyle. Kolejne fotki dopiero za miesiąc, bo ... zmieniamy operatora jeśli chodzi o internet, i będzie to trwało minimum 30 dni :placz: Także w soboty będę wpadać na dgm będąc u taty w pracy, ale fotki dopiero w lipcu. Quote
marymek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 panienkabubu napisał(a):Marysia ale się wystraszyłam tego czarno-białego zdjęcia!! nie wprawiaj mnie w zesztywnienie, BŁAGAM!!!! Serio? :-o Teraz to Ty mnie wystraszyłaś. Dobra, teraz będą kolorowe :loveu: Quote
Recommended Posts