Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo! za chyba dziesiatym razem udalo mi sie zalogowac

wspaniala wiadomosc, justine

pokryje koszty podrozy, jesli tylko rzeczywiscie ta Mila Osobka chce sie tluc taki kawal drogi

a wiec w piatek 21.09 ujrze Sabusie, a Sabusia nas, i... Czipsi.:crazyeye: A Czipsi jedynaczka zobaczy konkurentke:crazyeye:

wyjezdzam dzis w nocy, nie wiem czy bede tu codziennie, moge miec klopot z dostepem do netu, ale poki co sprawa sie dogrywa

Posted

jestem na chwile,

wracam do PL w nocy 14/15 lub 15/16

wszystko aktualne, jestem w kontakcie mailowym z justine
bede dzwonic i dogrywac sprawe przyjazdu Saby

nie moge sie doczekac...
jestem na razie daleko, w pracy bardzo niestety stresujacej ale mysl ze wroce i oprocz kochanej Czipsi (jest na czas mojego wyjazdu u mojej mamy) bedzie z nami jeszcze Saba bardzo mnie stawia na nogi

piekna jesien przed nam:multi:

Posted

Magda jak wrocisz to zadzwon do p Ewy bardzo cie prosze, ja wlasnie wyjezdzam i bede pod koniec wrzesnia, nie bedzie mnie w polsce przy tej akcji ale bardzo mocno trzymam kciuki, i strasznie sie ciesze :multi::razz:

Posted

no nie mow, doris day!!!!:roll:

jeszcze niedawno bym powiedziala: no niechze bierze Sabusie, ja zaraz inna bide wyszukam, bo taki przeciez od poczatku byl zamysl, ze to ktos inny mial Sabcie zabrac,
zdecydowalam sie bo chetnych nie bylo
no i teraz to juz o Sabci mysle jak o swojej na zawsze psinie, TZ juz tez, wlasnie z Pania Ewa dogralam ze JUZ JUZ w te sobote jade do Lodzi bo tam ja dowioza te dobre ludziska. juz mam asyste do podrozy umowiona i po nocach nie spie!

chyba tylko moja Czipsi by Sabusie chetnie komus ozenila:evil_lol:

a to ci historia! Panu chetnemu trzeba natychmiast jakas bide wyszukac, watki poprzegladac i na pewno sie jakas podobna sunia znajdzie
Skad jest Pan? czy mam szukac w okolicy Krakowa? czy on bardziej z Waszych stron?

UWAGA: ok 10 dni temu widzialam na sklepie ogloszenie: znaleziona w wakacje paroletnia sunia airdale terier do oddania, znaleziono ja w okolicach Kaszub, nie pamietam dokladnie miejscowosci i przywieziono do Krakowa. Nie moga jej trzymac, szukaja dobrego domu.
Nie wiem czy jeszcze aktualne. Jesli Pan by byl zainteresowany zaraz pojade i sprawdze.

Posted

doris_day napisał(a):
SUPER :) Zadzownie do Pana z informacja, ze Sabcia idzie do Ciebie :)
Pan jest z naszych stron z Kołobrzegu i upatrzył sobie dokladnie Sabe...hehe... fajna historia

o rany, a probowalas Bursztynke (te od Was, zagladalam na watek) Panu lekko podpowiedziec?
Rozumiem, ze jest u Pana miejsce na sunie- kundelka, byleby byl czarujacy (tak jak Sabcia). Przeciez takich stworzen jest cale mnostwo. Koniecznie warto to wykorzystac i jakiegos stworka Panu podszepnac;)

rozgladam sie po watkach...