barkot Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a tak powaznie: mam jedna Sunie, dosc psychicznie pokrzywiona za niedlugi czas przeprowadzam sie do domu z duzym ogrodem na wsi i oczywiscie zamierzam powiekszyc stadko jest tyle nieszczesc, starych i chorych, ze w zasadzie wystarczy wejsc do schronu w Krakowie albo na 5 minut na dogo i juz kazdy dom by sie zapelnil wiec z Sabusia sie nie wychylam, bo moze domek sie znajdzie bo mloda, zdrowa i atrakcyjna;) ale jak sie nie znajdzie... mojego TZ juz do niej przekonalam Quote
doris_day Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Barkot :) powiedz po cichutku jak to jest ? :) Jakby co w sierpniu jade do Poznania więc możemy spotkać sie - zawsze to blizej niż Szczecin he he Dzisiaj z Justin jedziemy do malucha :) Na allegro jest 2 obserwujących... Odezwał się wczoraj Pan, który chce zobaczyć Sabcie - zobaczymy ... Quote
amelka0 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 He,he,he Barkot rozszyfrowałam Cię;) Ale masz rację Sabcia to piękna i prawie rasowa sunia,do schronu to mało ludzi przychodzi,ale teraz też myślę,że ma sporą szansę:multi:.Czuję że to się wkrótce stanie:lol: Nie to co mój Koksik,niby też niebrzydki,ale ponad sto ogłoszeń na mieście wywiesiłam,gazety zaalarmowałam i nic....ani jedna osoba nie zadzwoniła:shake::-(wszyscy tylko mówią"taki zwykły kundel":( Quote
rotek_ Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oj sabci sie poszczęści....bo jest piekna i otaczją ją dobrzy ludzie Quote
justine. Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 tak tak cioteczki, juz wklejam zdjecia naszej damy, mam nawet filmik jak przybiega do nogi i goni za patykiem, ale nie umiem wkleic :oops: Saba jest piekna i charakterek tez ma cudowny, jak widze wszystkie tak uwazamy, ale domek sie szuka juz od marca, to wcale nie jest krotko, ona dalej niczyja...teraz jest szczesliwa u tej pani, ale jak sie do niej przyzwyczai za bardzo to moze byc smutno :( Quote
rotek_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 justine, filmik daj na strone www.wrzuta.pl a na dogo podasz linka... Quote
justine. Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 amelka0 napisał(a):Śliczna ta Sabcia:lol: nawet sie zabawkami nauczyla bawic :) patrzcie na misia :) rotek, wrzucam filmik, dzieki Quote
justine. Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 nie wiem czy dobrze to zrobilam http://www.wrzuta.pl/film/uipCQdKZJt/ Quote
justine. Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 nie wiem chyba nie dziala, nie umiem :( Quote
doris_day Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 DZIAŁA !!!!!!!! wow :) szkoła filmowa Justin wita Cie z otwartymi ramionami Saba naprawde rozkochała w sobie wszystkich...Widać jak rozkwita, każda wizyta to krok do przodu... tylko gdzie ten domek ?! Quote
amelka0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Obejrzałam filmik-świetny:lol: Porozwieszałam plakaty,ale czy w ogóle dzwonił ktoś?? Quote
justine. Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 a mi sie filmik nie wyswietla :( nikt nie dzwoni :( zeby nie bylo tak jak z kochanym Koksikiem... Sabulka do gory Quote
rotek_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 spacer po lasku...ładna okolica:multi: a saba zawsza taka uśmiechnięta jest??? Quote
doris_day Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Sabcia zawsze uśmiechnięta :) Pani Ewa, u której jest Sabcia napisała "Saba jest super sunią. Wrasta swoimi 4 lapkami w naszą psia rodzinę. Sadzę , że się czuje bardzo dobrze razem z nami. Oj, ciężko będzie już nam się rozstać" Powiedzcie czy to nie słodkie ? Miałam tak napearwe jedną poważnie zainteresowaną osobę ale nic z tego nie wyszło, czas wakacji również nam nie pomaga... Quote
justine. Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 pani Ewa jest naprawde cudowna osoba, sabcia u niej jest traktowana na rowni z jej sukami sznaucerkami, dostaje codziennie miesko, karmiona z reki, dlugie spacery po lesie, szkoda ze nie chcialaby jej na stale :( dziewczyny kto mi pomoze porobic wiecej ogloszen w internecie, wrzucilam na pare portali ale nie znam wszystkich, znacie jakies strony? czy na forum molosow by sie mogla wkrecic? wkoncu mala nie jest- tak jak sznaucery olbrzymy. barkot, skoro TZ juz zaakceptowal, to moze?... :) wypatrzylas ja sposrod tylu i dalas szanse na normalnosc, wierze ze u ciebie tez mialaby jak w raju, moze akurat jestescie dla siebie stworzone?;) Quote
barkot Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dziewczyny, calkiem powaznie mysle o Jej adopcji na razie dajmy zyciu szanse, moze sie jeszcze ktos odezwie, moze Ja ktos wypatrzy a jak nie to ja wlasciwie juz dojrzalam do decyzji... tylko jestem w trakcie remontu, przeprowadzki i bardzo intensywnej pracy w firmie i musialaby sprawa poczekac pare tygodni Doris day - a dokladnie kiedy jedziesz do Poznania? mysle ze mogloby to wypalic odezwe sie za pare dni bo znow wyjezdzam i nie bede na necie Quote
justine. Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 byloby fantastycznie barkot...:loveu: a Saba ma oplacony hotelik do 28 lipca, pozniej co? mozemy jeszcze liczyc na Twoja pomoc finansowa? Quote
doris_day Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 barkot napisał(a): Doris day - a dokladnie kiedy jedziesz do Poznania? mysle ze mogloby to wypalic odezwe sie za pare dni bo znow wyjezdzam i nie bede na necie Do Poznania wybieram się 15 sierpnia :):):) wybieram sie pociągniem i chętnie pokaże Sabci jak lokomotywa wygląda :):):) Quote
doris_day Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tak myslałam przez noc - Barkot - jeśli zdecydowałabyś się na Sabcię przyjade do Poznania samochodem - nie będe stresować malutkiej wycieczkami pociągiem Quote
dzodzo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zobaczylam Sabe na jakims zdjęciu i przeszukalam cale dogo zeby znaleźć jej wątek;) jest sliczna i zastanawiam się jak mogla byc tak dlugo niezauwazona w schronie..a wlasciwie to wiem-wystraczylo troszke zabiegów kosmetycznych i jest po prostu cud , miód i orzeszki.Dzieki wzytskm ktorzy dali jej szansę -teraz domek musi się znaleźć!!!zreszta jak czytam jest juz swiatelko w tunelu-trzymam mocno kciuki za Sabcię!!!!!!!!! Quote
rotek_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 i znowu wielkie ukłony dla osób które postanowiły poprawić los biedaczynki Quote
justine. Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 oby wiecej takich osob jak Ty dzodzo odwiedzalo Sabcie, oby znalazl sie w koncu dla niej ukochany domek, zeby miala ukochanego pana tylko dla siebie, byla rozpieszczana, nalezy jej sie, to zloty pies :loveu: Quote
Recommended Posts