Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak powaznie:

mam jedna Sunie, dosc psychicznie pokrzywiona
za niedlugi czas przeprowadzam sie do domu z duzym ogrodem na wsi i oczywiscie zamierzam powiekszyc stadko

jest tyle nieszczesc, starych i chorych, ze w zasadzie wystarczy wejsc do schronu w Krakowie albo na 5 minut na dogo i juz kazdy dom by sie zapelnil

wiec z Sabusia sie nie wychylam, bo moze domek sie znajdzie bo mloda, zdrowa i atrakcyjna;) ale jak sie nie znajdzie... mojego TZ juz do niej przekonalam

Posted

Barkot :) powiedz po cichutku jak to jest ? :) Jakby co w sierpniu jade do Poznania więc możemy spotkać sie - zawsze to blizej niż Szczecin he he

Dzisiaj z Justin jedziemy do malucha :) Na allegro jest 2 obserwujących... Odezwał się wczoraj Pan, który chce zobaczyć Sabcie - zobaczymy ...

Posted

He,he,he Barkot rozszyfrowałam Cię;)
Ale masz rację Sabcia to piękna i prawie rasowa sunia,do schronu to mało ludzi przychodzi,ale teraz też myślę,że ma sporą szansę:multi:.Czuję że to się wkrótce stanie:lol:
Nie to co mój Koksik,niby też niebrzydki,ale ponad sto ogłoszeń na mieście wywiesiłam,gazety zaalarmowałam i nic....ani jedna osoba nie zadzwoniła:shake::-(wszyscy tylko mówią"taki zwykły kundel":(

Posted

tak tak cioteczki, juz wklejam zdjecia naszej damy, mam nawet filmik jak przybiega do nogi i goni za patykiem, ale nie umiem wkleic :oops:

Saba jest piekna i charakterek tez ma cudowny, jak widze wszystkie tak uwazamy, ale domek sie szuka juz od marca, to wcale nie jest krotko, ona dalej niczyja...teraz jest szczesliwa u tej pani, ale jak sie do niej przyzwyczai za bardzo to moze byc smutno :(

Posted

DZIAŁA !!!!!!!!
wow :) szkoła filmowa Justin wita Cie z otwartymi ramionami

Saba naprawde rozkochała w sobie wszystkich...Widać jak rozkwita, każda wizyta to krok do przodu... tylko gdzie ten domek ?!

Posted

Sabcia zawsze uśmiechnięta :)

Pani Ewa, u której jest Sabcia napisała "Saba jest super sunią. Wrasta swoimi 4 lapkami w naszą psia rodzinę. Sadzę , że się czuje bardzo dobrze razem z nami. Oj, ciężko będzie już nam się rozstać"

Powiedzcie czy to nie słodkie ?

Miałam tak napearwe jedną poważnie zainteresowaną osobę ale nic z tego nie wyszło, czas wakacji również nam nie pomaga...

Posted

pani Ewa jest naprawde cudowna osoba, sabcia u niej jest traktowana na rowni z jej sukami sznaucerkami, dostaje codziennie miesko, karmiona z reki, dlugie spacery po lesie, szkoda ze nie chcialaby jej na stale :(

dziewczyny kto mi pomoze porobic wiecej ogloszen w internecie, wrzucilam na pare portali ale nie znam wszystkich, znacie jakies strony? czy na forum molosow by sie mogla wkrecic? wkoncu mala nie jest- tak jak sznaucery olbrzymy.

barkot, skoro TZ juz zaakceptowal, to moze?... :) wypatrzylas ja sposrod tylu i dalas szanse na normalnosc, wierze ze u ciebie tez mialaby jak w raju, moze akurat jestescie dla siebie stworzone?;)

Posted

dziewczyny, calkiem powaznie mysle o Jej adopcji

na razie dajmy zyciu szanse, moze sie jeszcze ktos odezwie, moze Ja ktos wypatrzy

a jak nie to ja wlasciwie juz dojrzalam do decyzji... tylko jestem w trakcie remontu, przeprowadzki i bardzo intensywnej pracy w firmie i musialaby sprawa poczekac pare tygodni

Doris day - a dokladnie kiedy jedziesz do Poznania? mysle ze mogloby to wypalic

odezwe sie za pare dni bo znow wyjezdzam i nie bede na necie

Posted

barkot napisał(a):

Doris day - a dokladnie kiedy jedziesz do Poznania? mysle ze mogloby to wypalic

odezwe sie za pare dni bo znow wyjezdzam i nie bede na necie

Do Poznania wybieram się 15 sierpnia :):):) wybieram sie pociągniem i chętnie pokaże Sabci jak lokomotywa wygląda :):):)

Posted

zobaczylam Sabe na jakims zdjęciu i przeszukalam cale dogo zeby znaleźć jej wątek;) jest sliczna i zastanawiam się jak mogla byc tak dlugo niezauwazona w schronie..a wlasciwie to wiem-wystraczylo troszke zabiegów kosmetycznych i jest po prostu cud , miód i orzeszki.Dzieki wzytskm ktorzy dali jej szansę -teraz domek musi się znaleźć!!!zreszta jak czytam jest juz swiatelko w tunelu-trzymam mocno kciuki za Sabcię!!!!!!!!!

Posted

oby wiecej takich osob jak Ty dzodzo odwiedzalo Sabcie, oby znalazl sie w koncu dla niej ukochany domek, zeby miala ukochanego pana tylko dla siebie, byla rozpieszczana, nalezy jej sie, to zloty pies :loveu: