Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,

nie AFN za dlugo trwa i ostatnio mi tyle "haraczu":evil_lol: pobrali za wplaty ze wole na prywatne

wiec tak: zobaczcie co z Sabcia jak sie da najszybciej, obstalujcie ten hotelik i napiszcie mi ile trzeba i podajcie konto na PW

umowmy sie ze deklaruje na razie 2 miesiace, bedziemy szukac domku
jak wyjdzie dluzej to sie Malej nie wypre...;)

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, starsze małżeństwo może zaopieować się sunią na 3 tygodnie za 400 zł i karme.............CO WY NA TO ???????????????????????Dajcie jak najszybciej znać bo muszę zadzownić do Państwa

Posted

ja nie mam jeszcze doswiadczenia w umieszczaniu zwierzakow na tymczasach, hotelikach itp wiec trudno mi ocenic te propozycje

co sadza inne, bardziej doswiadczone dogomaniaczki?

pytanie podstawowe: czy Panstwo maja doswiadczenie z psiakami po przejsciach, czy okaza Sabie zainteresowanie i prwawdziwa opieke czy chodzi tylko o forme zarobkowania? czy da sie dowiedziec czegos wiecej o Nich?

Ale, jesli mialaby to byc jedyna szansa na wyciagniecie Malej ze schronu ja zaplace te kwote. Ile trzeba na karme?

Posted

a ja mam kontakt do tego drugiego hoteliki. tak sie sklada ze to mojego znajomego siostra prowadzi i mowi ze sa miejsca od czwartku. cena mniej wiecej ta sama ok 20 zl za dobe. nie wiem co sadzic o tym malzenstwie a ten hotelik jest niezly.
pomyslimy dzisiaj z Doris. wstepnei ci z hoteliku zgodzili sie na 2-3 tygodnie, ale bedziemy dzwonic

a sama sabcia dzisiaj lepiej. wkoncu wyszla z budy i wiercila ogonkiem na okraglo. kochana....

Posted

Ooooo, Saba wyszla z budy, to najwazniejsza wiadomosc

ja dzis siedze non stop przy komp wiec moge tu czesto zagladac

jednak dzis wieczor wyjezdzam sluzbowo na tydzien, wiec nie bede tak czesto

ale oczywiscie bede bo internet jest wszedzie i wplaty tez moge dokonac ze swiata. czekam na info co postanowicie i gdzie wplacic

prosze o PW jak bedzie wiadomo, bo wtedy mam sygnal na telefon kom ze mam maila i wiem kiedy zajrzec do netu

Posted

Saba sie bardzo cieszyła z naszych odwiedzin, szlała z radości.
Kochana z niej sunia.

Ja jestem bardziej za tymczasem u kogoś, pod warunkiem ze ci panstwo zdaja sobie sprawe z tego ze to pies schroniskowy i moze nie byc lekko.
Ale wam zostawiam podjęcie decyzji. :)
Pamietajcie tez że sunia ma darmowy miesiąc szkolenia w ośrodku "psie ranczo", mozna to wykorzystać. :eviltong:

Posted

A więc w czwartek razem z Justine wyciągamy Sabcie :):):)
Mamy dla niej opiekuna na płatny tymczas i umówioną wizytę u fryzjera.
Koszt wstępnie podany to 20-25 zł za dzień... Trzymajcie kciuki :)

Posted

A więc w czwartek razem z Justine wyciągamy Sabcie

:multi:

To bedzie wiekopomna chwila, Saba po tylu latach opuszcza schron! :loveu:
Trzymam kciuki dziewczyny żeby wszystko poszło zgodnie planem :kciuki:

Sabcia, pakuj się! :lol:

Posted

sory,

wyjechalam z PL i mam klopoty z dojsciem do netu
PW przeczytalam, pieniazki dla naszej Sabci przelewam jutro

Mala, trzymaj sie, wyciagniemy cie z tego

Posted

:multi: :multi: super barkot ze jestes, juz sie balam najgorszego, az ne moglam spac :shake:
nawet nie wiecie jaki to cudny pies! po takim czasie w schronisku umie siadac i dawac lapke, nawet nie ciagnie na smyczy, grzecznie w samochodzie, chociaz nie wiadomo czy kiedykolwiek nim jechala. nalezy jej sie za te wszystkie lata...
czekam barkot na przelew, nowe zdjecia juz niebawem, slicznotka bedzie po fryzjerze.

Posted

Super,że akcja się udała:multi:!
Co do samochodu,to uwierzcie mi,nie chcę się powtarzać,bo pisałam już o tym na wątku Rudolfa,ale te psy ze schronu to wszystkie po adopcji grzecznie jadą samochodami(nawet te ze wsi,jak Tancerzyk czy Kleksia,co nigdy autem nie jechały)pozwalają się spokojnie kąpać,strzyc,trymować,ząbki oglądać-a wszystko bez słowa sprzeciwu.
Po prostu takie pieski po przejściach zrobią wszystko co mogą aby już z tym człowiekiem zostać i nie wrócić do schronu!

Posted

hej,
znowu jestem na chwile
przelew poszedl przed momentem
wplacilam 750 zet, bo tyle mialam na koncie, na poczatek bedzie

na razie mam kontakt z netem bardzo utrudniony, jak wroce to bedziemy obliczac na ile starczy no i szukac domku

ciesze sie z tego co o Suni piszecie, dzieki Dziewczyny za szybka akcje
jak beda zdjecia to chetnie wszysy naza pupilke zobacza

Posted

Hej :) rozmaiałam z Panią, która ma Naszą Sabcie - obcieła ją, wykąpała, karmiła ręką, żeby sprawdzić jaki ma apetyt :) spojokna i radosn :) Pani, aż nie wierzy, że tyle czasu mogła być w schronisku bo nie widzi tego po jej zachowaniu :)
W piątek będa zdjęcia :):):)

barkot, powtorze się - dziękuje Ci bardzo za pomoc !!!