justine. Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nie spadaj tak szybko kochanie :( nawet cie nie widac z tej budy juz nawet z niej nie wychodzisz :(:(:(:( Quote
rotek_ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 saba tak jak klesia...popadła w depresje.... justine, napisz w tytule ze suczka ma depresje Quote
Hala Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 a jaka ona jest w stosunku do człowieka? cieszy się? Quote
Inez Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hala napisał(a):a jaka ona jest w stosunku do człowieka? cieszy się? Jest bardzo przyjazna, cieszy sie i to bardzo, a przynajmniej sie cieszyła...bo z tego co czytam to chyba troche podupadła na duchu, czyzby traciła juz nadzieje? :-( Kiedy jeszcze przyjchodziła do schroniska Diana szkoleniowiec to wiem że proponowała ją do domu z dziećmi, a kto jak kto ale ona zna sie na psach. Quote
Inez Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A ta jej sierść nie jest taka szorstka w dotyku, to nie jest taka typowa szczotka, podejrzewam że to dlatego ze nigdy nie była trymowana. Quote
justine. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 dziekuje luthien za banerek saba do ludzi jest super! przyjazna, kochana, tylko by sie glaskala, wyprowadzilam ja kiedys i pokazalam w telewizji nawet ze smyczy sie nie rwala tylko grzecznie czekala az ja sfilmuja. ale nikt sie nie zglosil :shake: a Sabka teraz w budzie siedzi i nie wychodzi, nie wiem co sie z nia dzieje.... :( Quote
justine. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 zapomnialam ze banerek nie podlinkowany, czy ktos umie to robic? bo az wstyd ze nie umiem :oops: boje sie o sabe, nie widzialam jej juz od meisiaca bo siedzi w budzie, sprawdzilabym to ale dzisiaj nawet nie bylo jak :( ahhhh juz mam zle mysli..:( Quote
doris_day Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Okres wakacji nie sluzy psiakom :( może porobić ogłoszenia ? sporo osob nadal nie ma internetu (starsze osoby dla ktorych byłaby idealna) a o wejsciu na dogo to zapomnij ... co Wy na to? Quote
barkot Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 strasznie mnie ta mordka Sabci z banerka przyciagnela na Jej watek mysle o niej intensywnie, bede szukac domku w moich rewirach z calych sil blagam, wyciagnijcie Ja z budy, sprawdzcie czy jest, czy jest w depresji? zasponsoruje hotelik jesli dobre cioteczki ze Szczecina Ja wyciagna po przeczytaniu watku jakos mam wrazenie ze czas teraz w schronie bardzo dziala na Jej niekorzysc przez weekend tu nie mam jak zajrzec, ale w poniedzialek bede Quote
doris_day Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 barkot napisał(a):strasznie mnie ta mordka Sabci z banerka przyciagnela na Jej watek mysle o niej intensywnie, bede szukac domku w moich rewirach z calych sil blagam, wyciagnijcie Ja z budy, sprawdzcie czy jest, czy jest w depresji? zasponsoruje hotelik jesli dobre cioteczki ze Szczecina Ja wyciagna po przeczytaniu watku jakos mam wrazenie ze czas teraz w schronie bardzo dziala na Jej niekorzysc przez weekend tu nie mam jak zajrzec, ale w poniedzialek bede wspaniala propozycja ! :loveu: chyba trzeba jej coś zorganizować bo niknie w oczach... Dziewczyny, znacie jakiś hotel? Quote
justine. Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 nie znam hotelu ale jesli barkot chce sie podjac to stane na glowie i znajde, cudownie :loveu: niestety w schronisku bede dopiero po weekendzie i moze wtedy uda sie ja jakos zabrac, tylko nie wiem ile ona moze byc w takim hoteliku :shake: taka smutna mordka nikt jej nie chce a nie moze zostac dlugo. Barkotko dzieki za nadzieje, moze w koncu Saby los sie odwroci i po 4 latach znajdzie jakis dom!! Quote
rotek_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 barkot napisał(a):strasznie mnie ta mordka Sabci z banerka przyciagnela na Jej watek mysle o niej intensywnie, bede szukac domku w moich rewirach z calych sil blagam, wyciagnijcie Ja z budy, sprawdzcie czy jest, czy jest w depresji? zasponsoruje hotelik jesli dobre cioteczki ze Szczecina Ja wyciagna po przeczytaniu watku jakos mam wrazenie ze czas teraz w schronie bardzo dziala na Jej niekorzysc przez weekend tu nie mam jak zajrzec, ale w poniedzialek bede czytam i oczom nie wierze:crazyeye: moze sie uda odmienić los psinki:multi: Quote
doris_day Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dziewczyny, musimy się jakoś zmówić - poszukać hotelu i zadziałać w tej sprawie- szkoda każdego dnia. Jakby coś mogę robić za taxi :) Quote
Inez Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 nie znam zadnych hotelów w Szczecinie a te ktore w ogole widzialam niewiele roznia sie od schroniska. A moze po prostu płatny tymczas? Quote
justine. Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 :( musi cos byc. jest szansa na wyciagniecie jej to musi cos sie zdzialac :)!!! bede szukac Quote
barkot Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 hej, wrocilam z wyjazdu i nie moge isc spac poki tu nie zajrze podtrzymuje jak najbardziej chec sponsoringu, hotelik lub platny tymczas zeby tylko nie bylo za pozno... Cioteczki zajrzyjcie do Saby jak najszybciej Quote
justine. Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 baaaaaaaaardzo bym chciala zeby sie udalo, jeszcze na zadnym psiaku mi tak bardzo nie zalezalo. boje sie ze bedzie za pozno, moj pesymizm jakos sie tu przechwytuje i daje gore, nie znam nikogo kto moglby wziac ja na tymczas, jedyny hotelik ktory znalazlam w poblizu wyglada jak mniejsze schronisko... jestem przerazona i nie wiem co robic......!!! chcialabym isc dzisiaj do niej wyciagnac ja stamtad i nigdy tam nie wrocic, ale co zrobie, nie mam transport, srodkow finansowych na ten czas zeby nawet ja wykupic, nie mam gdzie jej przechowac, a jak wroce z pracy juz bedzie wszystko pozamykane. ogarnia mnie jakas czarna rozpacz juz paznokcie ogryzam z nerwow i ciagle mysle jak to rozwiazac... :placz: :placz: :placz: jejku ciotki co my zrobimy!!!?? Quote
doris_day Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='justine.']baaaaaaaaardzo bym chciala zeby sie udalo, jeszcze na zadnym psiaku mi tak bardzo nie zalezalo. boje sie ze bedzie za pozno, moj pesymizm jakos sie tu przechwytuje i daje gore, nie znam nikogo kto moglby wziac ja na tymczas, jedyny hotelik ktory znalazlam w poblizu wyglada jak mniejsze schronisko... jestem przerazona i nie wiem co robic......!!! chcialabym isc dzisiaj do niej wyciagnac ja stamtad i nigdy tam nie wrocic, ale co zrobie, nie mam transport, srodkow finansowych na ten czas zeby nawet ja wykupic, nie mam gdzie jej przechowac, a jak wroce z pracy juz bedzie wszystko pozamykane. ogarnia mnie jakas czarna rozpacz juz paznokcie ogryzam z nerwow i ciagle mysle jak to rozwiazac... :placz: :placz: :placz: jejku ciotki co my zrobimy!!!?? http://www.hotel.prv.pl/ to link do hotelu - najblizej Szczecina jaki znalazlam chocby dzisiaj po pracy Justin mozemy pojechac tam ... Quote
justine. Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 barkotko, na ile dalabys rade sabci zaplacic za hotelik? musimy sie liczyc z tym ze mozemy nie predko znalezc dom, ona do pieknis nie nalezy :( Quote
justine. Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 chcialybysmy ja zabrac jutro! hotel jest w sierakowie, kawalek od szczecina, potrzebujemy tylko wsparcia finansowego. hotel nie jest suepr ale zawsze lepszy od schroniska, bedzie miala wlasna bude, spacery... sprawa pilna, barkotko jak to rozwiazemy? wiem ze to troche tak niezrecznnie pewnie wplacac na czyjes konto, nawet moje, ale przez AFN chyba dluzejby to trwalo a nam na czasie zalezy... Quote
Recommended Posts