justine. Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Nazywaja mnie Saba. Juz troche siedze w tym ciasnym boksie, spie na betonowej podlodze i patrze jak towarzysze mojej niedoli przychodza i odchodza... Gdy sie urodzilam wszyscy wpatrywali sie we mnie, przytulali, bawili, podziwiali. To byly wspaniale czasy, ale to juz tak dawno temu... Moje siostrzyczki i braciszkowie pewnie grzeja gdzies pupcie w cieplym domku, a ja?? Przyprowadzili mnie tu jak mialam niecaly rok, teraz mam cztery, wciaz mijaja pory roku, to mocno swieci sloneczko, to spadaja liscie, to sie robi potwornie zimno i pada snieg, a ja wciaz tu... Czy dostane kiedys szanse? Nawet ostatnio zrobili mnie gwiazda i wystapilam w telewizji, a pancia dalej nie widac. Moze dlatego ze nie mam siersci collie, nie jestem mala jak york ani duza jak bernardyn, albo psotna jak husky czy labrador. Czy to dlatego ciagle jestem sama? Dostane kiedys szanse? Prosze, odwdziecze sie jak tylko moge! Saba jest przeurocza szorstkowlosa, 4 letnia, wysterylizowana sunia. Uwielbia mizianko i wciaz z nadzieja w oczach wyciaga lapki przez kraty i popiskuje. Umie zaszczekac i zawarczec z zazdrosci na drugiego pieska. Bylaby idealna do domu z ogrodem, gdzie moglaby tez pilnowac wejscia. Napewno bylaby oddanym towarzyszem. tyle czasu juz czeka... gdyby ktos wiedzial cos o jakims domku, moze ktos chcialby przygarnac pieska ktory niekoniecznie jest super piekny i rasowy, prosze o kontakt wjustynka@wp.pl, 661 851 117, gg 3906746 tak wygladała: a taka jest teraz: Quote
justine. Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 sunia jest jedna z najdluzszych rezydentow schroniska, juz 3 lata... u nas psy ida szybciej, ale jej nikt nie chce :( czy ktos moglby zrobic banerek, prosze? Quote
Inez Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Saba to kochane psisko, jest bardzo łagodna, Diana(szkoleniowiec) nawet polecała ją do domów z dziećmi. nie wiedziałam ze czeka już 3 rok :( Quote
justine. Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 tak tak Sabcia juz 3 latka czeka.. a taka przymilna kochana psinka... aj :( Quote
justine. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 i co skarbie, nikt do ciebie nie zaglada :( Quote
Inez Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Widziałam że na allegro ktoś zalicytował Sabe, to jakas niepowazna osoba czy wcześniej sie skontaktowała i Sabcia ma szanse na domek? :cool3: Quote
justine. Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 ta pani juz wziela dwa psy ze schroniska, w tym ramzesa tego slodkiego mixa husky, nie wiem jak te psy sie tam maja ale wysylala zdjecia i bylo ok, teraz zalicytowala Sabe ale nie wiem co i jak bo nawet nie dala znaku,, pisalam do niej ale sie nie odzywa :/ moze chce sama sobie ja zaadoptowac tak jak z tamtymi psami, ale saba sie czesto chowa w budzie i jej nie widac. zadzwonie do niej, choc prosilam i to ona powinna zrobic niech Sabcia trafi na super domek, tyle juz psinka czeka Quote
justine. Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 pani bardzo sympatyczna ale nie chce Saby!! :( powiedziala ze wzruszyla sie jej losem dlatego zalicytowala... Sabcia szuka domeczku!!!!!!! Quote
Sawanna Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Podoba się?;)Dziwię się trochę, suńka już dawno powinna znaleźć dom:roll:Ludzie lubią takie miziaki:loveu: Quote
justine. Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 no niestety mala sie lapie na domek :( ciagle siedzi w budzie, sama ostatnio myslalam ze ktos ja zabral bo nawet nochala nie wystawi z budy. ahhh jest kochana, dziekuje bardzo Tofik za ogloszenie a moze wiesz kto umie banerek zrobic? Quote
Sawanna Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 justine. napisał(a):no niestety mala sie lapie na domek :( ciagle siedzi w budzie, sama ostatnio myslalam ze ktos ja zabral bo nawet nochala nie wystawi z budy. ahhh jest kochana, dziekuje bardzo Tofik za ogloszenie a moze wiesz kto umie banerek zrobic? W Off Topicu jest dużo takich tematów:p.Moim zdaniem najlepiej robi *luthien*:cool3::evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29200 A przy okazji Saba hoopaj na pierwszą:loveu: Quote
Inez Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wczoraj nie była w budzie, bardzo sie cieszyła że na nia zwróciłam uwagę. Przez tyle czasu jest w schornisku i sobie radzi to i teraz daje sobie radę. Kochana jest. :) Quote
justine. Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 widocznie ma dobre i zle dni jak kazdy z nas :) tyle czasu juz jest a dalej ma nadzieje, dzielna psinka, hopkamy!! Quote
justine. Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 kochana Sabciu chowasz sie w budzie bo tracisz nadzieje... ale domek sie znajdzie, musi!! Quote
rotek_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 luthien rbi świetne banerki:loveu: ja się narazie uczę....banerki zrobiłam na prośbę justine. Już podlinkowane Quote
justine. Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dziekuje ci pieknie Rotek :Rose: pisalam do luthien juz chyba z miesiac temu i nic wiec postanowilam sie nie narzucac, miejmy nadzieje ze cos ruszy :) Quote
justine. Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ma..juz ktorys tydzien z rzedu, powywieszane ogloszenia z ktorych ktos zrywa karteczki ale nie dzwoni... nic :shake: Quote
Recommended Posts