eloise Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 POSZUKUJEMY DOMU DLA MAŁEGO PIESKA!!!! Kochani zaprzyjaźniona ekspedientka ze sklepu w którym mój brat robi zakupy znalazła psa. Piesek jest mały, taki trochę wyrośnięty ratlerek. Pani Basia zabrała go de weta- pies jest zdrowy ma około 4 lat. Pani zabrała go do domu, ale jej pies nie toleruje nowego psiaka... Pani Basia nie chce oddać go do schroniska, prosi o pomoc w znalezieniu domu dla psiaka. Czy ktoś z Krakowa może pomóc?? to nr do mojego brata 880 929 335, on ma kontakt do pani Basi. Bardzo Was proszę o pomoc!!! Quote
eloise Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 podnoszę!!! Kraków, czy ktoś może pomóc? Nie mamy fotek psiaka, może ktoś mógłby w tym pomóc? i zrobić pieskowi sesję? Quote
agusiazet Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Oj, wygląda na to, że długi weekend się zaczął!!! Quote
eloise Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Halo!! Kraków!!! czy wszyscy dogomaniacy z Krakowa wyjechali na długi weeknd? Quote
eloise Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 kochani czy naprawdę nie ma nikogo w Krakowie, kto mógłby jakoś pomóc? choćby porozmawiać z panią Basią i dowiedzieć się, jak dokłądnie wygląda sytuacja? Czy jest tak źle, ze będzie musiałą go oddać do schroniska? Może trzeba zrobić plakaty.... POMÓŻCIE!! Quote
wisela1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mogę zrobić zdjęcia. Plakatów nie umiem, ale takie zwykłe ogłoszenia - mogę. Mogę też trochę porozwieszać. Mieszkam w starej częsci Nowej Huty. Gdzie był znaleziony psiaczek? Piszcie na priva. Ile mogę tyle pomogę. gg 3209167 Quote
wisela1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wreszcie odezwała sie Pani u której jest psinka. Jutro po południu będzie sesja zdjęciowa. Ale dziewczynki !!!!! poszukuję pilnie dla pieska tymczasu. Ja mam 2 psy. Sunia dożywa końca swych dni i nie mogę jej narzucić nowego lokatora.... Są również 2 kotki i nie wiadomo jak piesek będzie reagował a kotka jest chodzącą wrednotką. Duzy pies sie jej boi.... Z tego co dowiedziałąm się od pani to jest to beżowy przerosnięty ratlerek z obciętym ogonkiem znaleziony w Parku Krakowskim. Jutro będą fotki wieczorkiem.... Quote
eloise Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dogomaniacy z Krakowa! Potrzebny tymczas dla pieska! czy ktoś może pomóc? czy macie namiary na innych dogomaniaków z Krakowa? ja nikogo tam nie znam.. Quote
sugarr Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 W której części Krakowa jest ten pies? Może mogłabym podejść zrobić zdjęcia już jutro? Może nawet mogłabym go zabrać na tymczas, ale nie rozmawiałam z rodziną i mam psa więc tamten musiałby się z nim dogadać... Quote
sugarr Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jeżeli psiak akceptuje koty to jest dla niego tymczas "od zaraz" u mojej znajomej. Tylko ew. koszty leczenia i szczepień trzeba pokryć... Quote
eloise Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Sugarr!!!! pies śpiewająco zdał test na koty!! jest totalnie zwierzolubny! więc DT aktualny??? fotki będą dzisiaj :) Quote
wisela1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No to donosy. Jest OK. Psiak toleruje koty (chodzą po nim), rybki, koszatniczki, króliki, papużki.... więc chyba wszystko. Pani utrzymuje że gryzie się z tym drugim - starym, schorowanym. Kiedy była sesja to leżał z nim na wspólnym posłaniu..... Tymczasowa właścicielka twierdzi ze psiak bardzo szybko przywiazuje się do ludzi. Będzie więc poptrzeba INTENSYWNYCH poszukiwań domku docelowego. A teraz fotki Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak tylko koleżanka wróci do domu dam znać jak jest i myślę, że będzie go można do niej transportować :) Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ok, piesek ma tymczas. Kiedy można się jakoś umówić po "odbiór"? Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ok, numer dałam znajomej, ale będzie dzisiaj w domu przed 23, więc pewnie zadzwoni dopiero jutro. Quote
eloise Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 czy wiemy co z pieskiem? kiedy wybiera się do DT? Sugarrr, daj znać Quote
sugarr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jutro jadę ze znajomą po psiaka, już rozmawiała z Panią :) Domyślam się, że psinek bez książeczki. Jak ze szczepianiami? A raczej z kosztami.. Czy ogólnie psiul zdrowy? Quote
wtatara Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Trzymam kciuki, podobna do mojej tabi. Tylko że ona nie toleruje prawie żadnych zwierzaków Quote
eloise Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dziewczyny, mogę póki co wysłać na psiaka 35 zł. mam mnóstwo płyt z filami, musyką, takich z gazet i trochę innych gadżetów, możnaby wystwić na bazarku dla psiaka, ale ja nie mam czasu :placz: ani aparatu! czy ktoś chciałby zrobić bazarek dla psiaka, mogę wysłać te gadżety... Quote
eloise Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 chyba nadszedł czas aby pieskowi nadać imię, mnie nasuwa Biszkopcik, ale może macie inne propozycje? Quote
Recommended Posts