kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 hop do góry! Musi Cię ktoś wziąć! Jesteś pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęeknyyyyyyyyyyyy! ojoj gdybym mogła, byłbyś mój! Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 No Samturio, coż my możęmy zrobić... Chociaż pomagamy mu, podnosząc wątki, może akurat ktoś będzie zainteresowany... A właśnie, apropo interesowania się, co z tymi psami podobnymi do owczarka? Są jacyś chętni?? :mad: brac mi psiaka bo jak nie to..... :mad: Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Jejciu jejciu, hop do góry. Samturia czmu go dalej nie podnosisz?? Szybko podnoś ale już :mad: #diablotin Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Hop, do góry. Hop, hop, hop! Jeszcze kilka razy cię podniose.. może 20 może 30... Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Przygarnijcie słodziaka. No zobaczcie jakie ma słodkie oczka! Musicie go wziąć, albo namóić kogoś żeby wszedł i go wziął. Ej, samturia napisz do Clockorkowej żeby sie w salonie troche popytała, mnoże akurat... Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Szuka domu, lub tymczasu. Pilne pilne! No kurcze :mad: czemu nikt nie podnosi?! :mad: :mad: :mad: Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 A właśnie.... wpadajcie też czasem do galerii maksa, dzisiaj możę będą nowe fotki, jak mi Samturia je prześle:) Quote
kingilka Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 szybko szybko hop do góry, aż wyleciż hen hen w chmury. Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Hoooopajjjjjjjjjjjj do góóóóóry! Aż wylecisz w chmury! Wspierajcie go! Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Kto będzie go podnosić?? :( Smutno mi, nikt nie jest ciekawy pieska, nikt gonie chce!! Dlaczego??!! Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Podnosze Cię kochany! Musisz kogoś znaleźć. Podnoście czarnulka Quote
Legion23 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a pokasujecie hopające posty ze środka? czyli właściwie wszystkie i nie piszecie, dlaczego potrzebny jest tymczas? ja nie wezmę, ale jak mam zawracać głowę komuś w Jastrzębiu, to chciałbym mieć czym... a nie że "no jest pies w schronisku, fajnie by było gdyby miał dom" Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Legion23 napisał(a):a pokasujecie hopające posty ze środka? czyli właściwie wszystkie i nie piszecie, dlaczego potrzebny jest tymczas? ja nie wezmę, ale jak mam zawracać głowę komuś w Jastrzębiu, to chciałbym mieć czym... a nie że "no jest pies w schronisku, fajnie by było gdyby miał dom" jak pisze w temacie... pies jest strasznie wychudzony... i nie da sobie rady w schronisku... P.S. wiesz gdzie leży Jastrzębie... :roll: wiesz jaka tam jest sytuacja w schronisku? :roll: wiesz jak latamy, robimy wszystko co możemy żeby znaleźć temu psu dom? :roll:... Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 No weźcie go! Czy widzicie jego spojrzenie, jego piękne ufne oczy? :geting_angry: Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Pomóżcie nam, znaleźć mu dom! Niech mu będzie dobrze i niech się troszeczkę ''utuczy''. Bo dla mnie, to on jest za chudy! Quote
kingilka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 No, hoop do góry ciesz sie ciesz. Chyba w tym tygodniu do ciebie przyjade!! Quote
Bewarka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Proponuję, aby usuwać poprzednie posty z hopaniem, bo gdy ktoś będzie chciał adoptować psiaka to będzie musiał przeczytać te 5 stron z których 90% to postów "hopających" :roll: raczej piszcie co u niego słychać itp. bo to przydatniejsze ;) Quote
Samturia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no akurat jak mam czas jechać do schroniska to leje albo jest zimno... teraz mam taki okres, że w dni wolne od nauki musze siedzieć niestety w domu.. takze dawno tam nie bylam :( Quote
Bewarka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Samturia napisał(a):no akurat jak mam czas jechać do schroniska to leje albo jest zimno... teraz mam taki okres, że w dni wolne od nauki musze siedzieć niestety w domu.. takze dawno tam nie bylam :( a no to w takim razie zostaje tylko hopanie...nie martw się...;) Quote
Recommended Posts