Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rotti hmm chyba tak nie pamietam juz, bo bylo to latem. Tyle miesiecy temu i ja mam jeszcze pamietac?? :lol: :lol: Latem napewno Ci powiem bo napewno sie spotkamy(z Charcikiem) na lace ;) A ona ma tylko jednego charta czy wiecej?

Posted

mrówa

Miała jednego, ale nie wiem czy czegoś nie sprowadziła. Obecnie może mieć 2, ale głowy za to nie dam. A jak ją spotkasz, to pozdrów od synusia z Poznania :)

Jeżeli to ten pies, to musisz przyznać, że imponujący :D Jak Cię to interesuje, wejdź na stronę naszej koleżanki dogomaniaczki variusavis, tam znajdziesz jego zdjęcie :)

Posted

Rotti ok pozdrowie, ale najpierw musze popytac czy to ona ;)

Hmm a stronka mi nie dziala :( tzn tylko strona glowna a reszta nie.. zobacze pozniej..

I rob zdjecia Rottusiowi bo chcemy go zobaczyc..

Posted

Carr

Takie małe zejście z tematu, chociaż nie całkiem... A co się stało z Twoim szczeniakiem :lol: w Rzeszowie? Podobno się nie wystawiliście? Why?

Posted
Carr

Takie małe zejście z tematu, chociaż nie całkiem... A co się stało z Twoim szczeniakiem :lol: w Rzeszowie? Podobno się nie wystawiliście? Why?

Wirko bo Malenstwo w sumie to przeze mnie ( :oops: )wpadlo na bordogi ktore ekhm uznaly ze nienalezy "potworowi"takiej obrazy darowac i wyskoczyly z zebami 8).Maly doznal urazu psychicznego bowiem pierwszy raz jakikolwiek pies go zaatakowal i sie calkiem zdolowal :wink:.Te traumatyczne przezycia nie pozwolily mu sie wystawic :wink: :lol: ( i w sumie to sie nie dziwie bo ja bym sie na jego miejscu tez przerazila :nerwy: :siara: )

Posted

Tilio ja wiem ze tam sa ale tam sa z 5.5m-ca a ja mam kilka z 7.5 tygodnia :D

Dziekuje Ci bardzo :modla: Jak tylko wp zacznie mi normalnie dzialac to zaraz do Ciebie maila wysle :D :modla:

Posted

słuchaj a może łatwiej byłoby założyć jakąś darmową stronkę i tam to powrzucać? jakąś prostą galerię mogę Ci zrobić jak chcesz

Oczywiscie ze chce :modla:

Posted

carragan- rano pomyślę, odezwę sie na priv :)

Whippetka- jak wiesz - mi się Tośka baaardzo podoba :) :) no a mi odbija jakoś nagle i z wielką mocą :o :oops: mmirror10wks01.jpg i strasznie mi sie podoba ta maleńka... Mam nadzieje że ktoś ją szybko kupi, bo zaczynam się o siebie niepokoić (nie mówiąc o moim Kamilu...) :oops:

Posted

MAGIC MIRROW(?) :lol: ... na zdjęciach wychodzi miodzio... nie widzialam jednak jej i jej charakterku na żywo.... nie chce nic sugerowac, ale już sobie ją wyobrażam koło Szarych :lol: :lol: :lol: .

Posted

whippetka ;) chciałabym :oops: ale chyba sobie po prostu pomarzę... Tak mi jakoś nagle te śmieszne plamki w oko wpadły :lol: bardzo oryginalne są. Szkoda że jej nie oglądałaś na żywo.

Posted

whppetka- nie wiem, próbuję przestać się nad tym zastanawiać...

Matrix- o taaaak, greyka, galgo i parę innych- porobię półki w mieszkaniu i będę je tam wkładać ;) a poważnie- wiesz, że chciałabym... A z tych piesków- mi się najbardziej z budowy podoba MAGIC MIST. Chcociaż wszystkie maluchy ładne :)