Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość z hoteliku

Dzisiaj skóra już była bez zaczerwienień. Nie jest zaogniona, chłodna w dotyku. Suczka trochę wygryza ogon, ale nie ma tragedii. W najgorszym stanie jest szczeniak. Odpadają z niego takie maleńkie strupki (też przesłano na badania). Nastroje mają dobre, żrą jak dogi - ile by nie było w misce, tyle zniknie. Daję im na razie karmę Rikiego, bo ona jest łatwo przyswajalna i dla małych psów. Szczeniak waży 4,1 kg - nawet nie przypuszczałam, że takie małe coś może być takie ciężkie ;-).

Posted

[quote name='monika083']a nie mozna tej suczki umiescic w osobnym pomieszczeniu, nie daj Boze, zeby cieczke dostala..[/QUOTE]
Ja jestem pewna , ze Iza ma nad tym kontrolę. Cieczkę zawsze poprzedza zapach , zachowanie i suki i psów dookoła. Na razie pieski są w trójkę tak jak mieszkały na melinie. Póki tak się nie dzieje, uważam, ze pieski , które razem się wychowały były w jednym pomieszczeniu. I tak z czasem zostaną poddane kastracji.

Posted

bazarek u mnie sie skonczyl, teraz przez 2 dni prosze glosowac na imiona dla psiakow

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243620-PILNE-bazarek-imionowy-dla-psiakow-z-interwencji-do-28-Maja-21h59-wlacznie/page2
[SIZE=3]
i pyt - czy to bedzie nr konta do wplat (zbiorke robie ja, ale potem wrzuce z moja kwota ode mnie tez :))?

Fundacja dla Zwierząt i Środowiska „Lepszy Świat”
z siedzibą w Cieszynie
adres dla korespondencji: 43 – 400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8 m.3
KRS nr: 0000366266, NIP: 548 263 05 28[B], REGON: 241746230
[B]Konto: ING Bank Śląski, [B]numer: 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
[B]Dane do przelewów zza granicy:
[B]IBAN/BIC: [I]PL33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
[B]swift: [I]INGBPLPW

Posted

[quote name='Zofija']taaaaaaaaaaaaaaa-już zmieniam!!!!!!!wybacz:)[/QUOTE]

spoko, spoko. :) Bałam się tylko, że ktoś pomyśli, obiecała, że wpłaci, a nie wpłaciła. :)

Posted

[FONT=Times New Roman]aktualizacja wpływów:

28.05. Ada Vebby-30zł[/FONT]

[FONT=Times New Roman]28.05. Karolina z W-wy-15zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]28.05. ewu-10zł[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Na koncie Muminków na dzień 29.05. jest 2306,48zł[/FONT]

Posted

[quote name='kiyoshi']moja deklaracja za czerwiec też przeklana..tylko nicku zapomniałam z dogo wpisać- jakby co za IZA Ż. to ja;)[/QUOTE]

już robię:)

Posted

[quote name='tobciu']spoko, spoko. :) Bałam się tylko, że ktoś pomyśli, obiecała, że wpłaci, a nie wpłaciła. :)[/QUOTE]

tobciu- my się już na jakichś tam wątkach spotkałyśmy i wiem, ze jesteś solidna firma. Ta literówka pokazuje co mi w gowie siedzi;)

Posted

kiyoshi- na 1 str wpisałąm twój nick. dopisałam wpłątę asl-którą przeoczyłam (Aniu wybacz) . Wpłaty od Ani P. -Dark Lord na razie nie widzę. Uzupełnię znowu w piątek