Bewarka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :sweetCyb: ale radość!!! Nareszcie ten wymarzony domek...mam nadzieję, że będzie szczęśliwy! :laugh2_2: :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='justys95']:sweetCyb: ale radość!!! Nareszcie ten wymarzony domek...mam nadzieję, że będzie szczęśliwy! :laugh2_2: :multi::loveu::loveu::loveu: on już jest szczęśliwy :loveu: tak się cieszę:multi: Alex wreszcie ma nowy, wspaniały kochający dom ! Quote
kalina. Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dawno mnie nie bylo w tym watku,a tu taka wspaniala wiadomosc.Gryzeczek ma dom:multi: . Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Leomoniada,dzięki za linka do tego wątku,widać,że Gryzek jest baaaaardzo szczęśliwy w Nowym Domku,wiem co czujesz.....ja czuje to samo szczęście,tą samą energię pozwalającą przenosić góry,gdy uratuje kolejnego pieska ze schronu,zwłaszcza gdy jest to starszy kundelek,bez szans....gdy taką szansę dostaje,to radość jest oooooogromna. A ja miałam raz moment,załamania gdy Foksik Najcudowniejszy MÓJ Piesek,po wielu złych przejściach(schron,zabranie na działki,wyrzucenie na bróg zimą,moje szukanie Go)znalazł Cudowny Dom,byłam z Tym Państwem w kontakcie i to była Najcudowniejsza Rodzina,o jakiej można marzyć.....a Foksiu po 2 m-cach .....oddał Swoje Życie po to by ratować kolejnego Pieska...Całe Życie był taki,że kochał wszystkich,nie wiedział co to zazdrość,złość,wszystkim się dzielił,nawet.....Własnym Życiem Tu jest wątek Foksia i Rubi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39371&page=12 Quote
ARKA Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Lemoniada']A oto co nowa Pańcia pisze o psinku: "Teraz piesek ma na imię Alex , nowe imię ponieważ na żadne nie reagował. Alex już się u nas zadomowił ,każdego ranka wita nas wszystkich z osobna i do każdego domownika przychodzi do łóżka, jest strasznym pieszczochem , poluje na muchy ,bawi się , podgryza nas , jest bardzo kochany i bardzo grzeczny, czasem jak zaśnie gdzieś pod stołem a lubi spać pod krzesłami , stołami to nawet go nie słychać , dużo śpi:) Jest bardzo mądrym psem i cieszymy się ogromnie że go mamy:) " :placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: :placz: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Niesamowie.Widac ze Alex zrelaksowany, ze tak jak w tym domku od zawsze byl! Kasiu, bardzooooooooooooo, bardzooooooooooo sie cieszę z Tobą!:loveu: p.s Ta malutka sunia ze swoim dzieciaczkiem nie daje mi spokoju. Takie biedne mleństwa, oddane o schronu:placz: I ta sunia co ja na sterlykę wiozlam, tak sie trzesła ze strachu:placz: Quote
Lemoniada Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zapomnieli wszyscy o Alexie:mad: A ja mam parę nowych fotek od p.Ani:loveu: Oto, co nowa wspaniała opiekunka napisała mi dziś w meilu: "Witam! Przesyłam parę zdjec Alexa . Cieszymy się poniewaz skórka się wygoiła , prawdopodobnie mogło to być jakieś uczulenie, Alex jest teraz bardzo ładny i ma piękną lśniącą sierść. Pozdrawiamy serdecznie, Ania!" Quote
BBeta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://img505.imageshack.us/img505/2470/alex21tn6.jpg Widać, że jest szczęśliwy :multi: Quote
tamb Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jestem o Aleksa spokojna, jest w dobrych rękach. Myślę często o moich tymczasowiczach i cieszę się z ich szczęścia. Quote
kiche_wilczyca Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Jakie szczęście i radość, że wszystko pomyślnie się układa :D. Lemoniada, ja o nim nie zapomniałam - często o nim myślę, jak się czuje, jak mu się układa w nowym domu. Teraz na 100% wiem, że jest szczęśliwy :D Quote
zasadzkas Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Kasia, super. Morda mu się śmieje aż miło. Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :loveu::loveu::loveu:widać ze teraz chłopaczkowi naprawdę dobrze....:loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alexowi :loveu:się poszczęściło,jaki on szczęsliwy z okropnych rąk trafił i znalazł swoje miejsce na ziemi prawdziwy raj oby więcej takich domków Quote
zasadzkas Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wkleiłam Gryzka vel Aleksa do metamorfoz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6617103#post6617103 Quote
Lemoniada Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Pamiętacie jeszcze skierniewickiego Gryzka? Teraz, jako chrzanowski Alex ma po prostu Raj na Ziemi. Oto co pisze nowa opiekunka: Wszyscy domownicy Alexa bardzo kochaja jest to wyjatkowy pies , jest bardzo grzeczny , zdrowy nic mu nie dolega ma piekna siersc i zdrowa skorke, wszystko minelo. Przyjezdzam dosc czesto do domu a Alex zawsze wita mnie szczesliwy, to naprawde kochany pies, przyjaciel calej rodziny. Podobno Alex najbardziej ukochał sobie pana domu - lubi męską rękę;) A poniżej kilka fotek. Quote
BlackSheWolf Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu: Quote
Bewarka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak ten czas leci...fajnie, że wszystko u niego dobrze :loveu: Quote
Ludek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cieszę się, że chłopak znalazł taki wspaniały dom :) Quote
Recommended Posts