Lobaria Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='ewu']Lobaraia podobno telefon wczoraj zgubiła....[/QUOTE] Tak, ale dziś popołudniu bedę miala. Wysłłam tel do dt Avilli. Quote
Avilia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Lobaria']Tak, ale dziś popołudniu bedę miala. Wysłłam tel do dt Avilli.[/QUOTE] Ja też jestem obecnie bez telefonu. Padł niestety. Więc w chwili obecnej nie mam jak się skontaktować z DT. Przekażę tel Klaudii. Quote
ewu Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dzwoniłam wczoraj, czy szczeniaczek jeszcze jest? Jeśli tak , to wyślijcie mi go na maila pomagampsugmail@.com Inny szczeniak z Krakowa ma masę zapytań, podeślę ludziom tego .... Quote
Avilia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='ewu']Dzwoniłam wczoraj, czy szczeniaczek jeszcze jest? Jeśli tak , to wyślijcie mi go na maila pomagampsugmail@.com Inny szczeniak z Krakowa ma masę zapytań, podeślę ludziom tego ....[/QUOTE] Którego? Ewu, Pierot to dorosłe psisko. Quote
Klaudus__ Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Bardzo prosimy o pomoc w szukaniu deklaracji i intensywnym ogłaszaniu - może ktoś porobi ogłoszonka? :oops: Nam czasu brakuje... Quote
ewu Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Avilia']Którego? Ewu, Pierot to dorosłe psisko.[/QUOTE] Olu wiem:) Myślałam o Dixi:):) Quote
Avilia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='ewu']Olu wiem:) Myślałam o Dixi:):)[/QUOTE] Dixi już adoptowana :) Quote
ewu Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Avilia']Dixi już adoptowana :)[/QUOTE] Nie wiedziałam, super:) Quote
madziakato Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Przepraszam za nieobecość na wątku, w domu mam sporą awarię, uderzył w nas piorun(tzn. w dom)- nie mam kompa, neta, prądu... Ale z doskoku będę zaglądać! Quote
Avilia Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='madziakato']Pieniądze?[/QUOTE] Niestety jak zawsze ;/ A w Punkcie full, więc nawet nie ma gdzie wrócić :( Quote
ewu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Avilia']Niestety jak zawsze ;/ A w Punkcie full, więc nawet nie ma gdzie wrócić :([/QUOTE] Olu wyślę dla chłopaczka coś jednorazowo. Quote
ewu Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Posłałam 50 zł ale przyznam ze wstydem,że nie zaglądałam długo do Lakiego i nie wiedziałam ,że ma dom.:oops::oops::oops: Zapłaciłam za Lakiego -maj i dzisiaj czerwiec. Przekaż Elu te 20 zł dla Pierrota. Groszek ma domek- wiem to od Anetki, więc już nie potrzebuje. Quote
Lobaria Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 AWobec tego deklaracje ewu beda dla Pierotka, dobrze? Jest deklaracja 100 z fb, oraz. jeszcze jedna po Lakusiu 10 zl od asiuniab. Damyrade,Avila, dzwon do Basiury. Nie ma na co czekac dluzej Quote
madziakato Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Również coś dołożę, ale jeszcze nie jestem pewna, w jakiej wysokości. Quote
madziakato Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 I jeszcze jedno- w rozmowie powiedzcie Basiurze, że macie kontakt od madziakato z Zawiercia. Mam nadzieję i przeczucie, że będzie taniej;) Quote
Avilia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Do Basiury pojedzie jednak dziadek Hazel. Wyciągnęłyśmy go z Punktu, bo był w kiepskim stanie...i teraz nie mamy co z nim zrobić :( Klaudia kontaktowała się z Basiurą. Quote
Lobaria Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 To szukamy dla Pierdółka innego domowego DT, 350 zł w hoteliku to tragedia... Sorki za wczorajsze błędy, pisałam z komórki dotykowej / smartfona / i tak jeszcze nie do końca to opanowałam. Quote
Recommended Posts