Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']To szukamy dla Pierdółka innego domowego DT, 350 zł w hoteliku to tragedia...
Sorki za wczorajsze błędy, pisałam z komórki dotykowej / smartfona / i tak jeszcze nie do końca to opanowałam.[/QUOTE]

To nie jest tragedia jak na domowy ZAREJESTROWANY hotel, który wystawia rachunki...Który działa legalnie. I który można z czystym sercem polecić każdemu.

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=lucida grande]W niedzielę odwiedziłyśmy Pierota. W hoteliku czuje się wyśmienicie. Szkoda, że jego bezpieczeństwo jest nadal zagrożone :(

[/FONT]

Posted

[quote name='madziakato']Dokładnie, mogę mu zafundować pakiecik!!!
Proszę o info!

Byłoby świetnie!

Króki tekst:

Pierot to niewielki piesek, ok. 7 letni psiak. Ładnie chodzi na smyczy, uwielbia towarzystwo człowieka. Najchętniej by towarzyszył nam przy każdej możliwej czynności :)
Jest bardzo przyjacielski w stosunku do ludzi. Byłby wspaniałym towarzyszem rodziny.
Przed adopcją zostanie wykastrowany.

KONTAKT:
782 241 515 /782 341 515
fundacja@zwierzeca-arkadia.org

Posted

Ok!
Jutro dam info kiedy się ukaże, bo nie jestem pewna-pewnie jak zakończą bazarek(zamawiam na bazarku ogłoszeniowym).
Dzięki za tekst, czy mogę prosić o wybranie zdjęcia i przesłanie go do mnie na meila?
(jacek.ph@interia.pl)
Pozdrawiam i przepraszam za nieregularne wchodzenie na wątek!(problemy po burzy z prądem),
wchodzę na neta jak ruszam się z domu...
Ale już od dziś powinno być OK!

Posted

[quote name='ewu']Elu ok z tymi moimi wpłatami?[/QUOTE]

Pójdą na Pierota lub innego psiaka. Może dl tego staruszka, który ma być w dt zamiast Pierdółki... Uzgodnię to z Avilią.

Szczęśliwą minkę ma Pierocik przy człowieku :)

Posted

[quote name='Lobaria']Pójdą na Pierota lub innego psiaka. Może dl tego staruszka, który ma być w dt zamiast Pierdółki... Uzgodnię to z Avilią.

Szczęśliwą minkę ma Pierocik przy człowieku :)[/QUOTE]

Staruszek któy miał iść do HOTELIKU za Pierota - nie żyje.

Posted

Kochane, do ogłoszeń potrzebuję jeszcze: miast
a/woj. na które mam psiaka ogłosić (99% portali tego wymaga, nie można pola zostawić pustego)
oraz maila do aktywacji ogłoszeń (część robię na swoje konto bo żeby dodać ogłoszenie, to trzeba na danym portalu mieć konto, a pozostałą część, która tego nie wymaga, na maila osoby, która potem będzie odświeżała lub usunie ogłoszenia.. może to być np. wasze konto) .
Czekam na odp.
Pozzdrawiam!

Jeśli te dane dostanę dziś, to ogłoszenia zrobię od razu:smile: