Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czuję się winna,
podałam niesprawdzony kontakt i zmarnowałyście na czekanie na k
ontakt ze strony DT kilka dni...
Przepraszam!!!
Postaram się pomóc przy tym drugim miejscu, jeśli będzie wam oczywiście odpowiadać.
To również nowa osoba na DOGO, ale jest tam już jeden psiak- Kanisek, ON z dysplazją.

Posted

Nie czuj się winna absolutnie i tak byśmy musiały zrobić wizytę PA najpierw. Nie możesz odpowiadać za kogoś.
A dziś się dodzwoniłam wreszcie... Dziewczyna ma jakiegoś pieska teraz i tym tłumaczyła milczenie, ale ja uważam, że zwykła przyzwoitość wymagała, aby cokolwiek odpisać...

A jak byś dała radę z tym drugim DT, to byłoby cudownie :)

Posted

[quote name='Lobaria']Nie czuj się winna absolutnie i tak byśmy musiały zrobić wizytę PA najpierw. Nie możesz odpowiadać za kogoś.
A dziś się dodzwoniłam wreszcie... Dziewczyna ma jakiegoś pieska teraz i tym tłumaczyła milczenie, ale ja uważam, że zwykła przyzwoitość wymagała, aby cokolwiek odpisać...

A jak byś dała radę z tym drugim DT, to byłoby cudownie :)[/QUOTE]

Napisałam już wiadomość do tego drugiego DT. Dziewczyna ma nick Basiura.
Kurcze, podawała mi już nr tel. do siebie na którymś wątku ale teraz nie mogę znaleźć....szukam dalej!

Posted

Pierot został chwilowo umieszczony w hotelu, ponieważ obawialiśmy się o jego zdrowie. Niestety nie wiemy jak długo tam zostanie ponieważ nie stać nas na jego utrzymanie :( Jeżeli nie będziemy miały jak zapłacić - wróci do Punktu :(

Posted

[quote name='Tofikowa']a mógłby hotel porobić Mu kilka fajnych zdjęć do ogłoszeń?[/QUOTE]

Mógłby. Poproszę, zapewne na dniach będą. Jest jeszcze kilka z przyjazdu. Wkleję.

Posted

Tu jest kilka zdjęć.
Niestety nie potrafię Ich przekleić...
Bardzo prosimy o wsparcie...
On nie może zostać ot tak wypuszczony ponownie tylko dlatego,że pieniążków brak... :bigcry:

Posted

[quote name='madziakato']A jakie są koszty hotelowania?
Gdzie przebywa maluszek?[/QUOTE]

Pierdek przebywa w hotelu domowym w Goczałkowicach Zdroju. Koszt miesięczny to 350zł.