madziakato Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Czuję się winna, podałam niesprawdzony kontakt i zmarnowałyście na czekanie na k ontakt ze strony DT kilka dni... Przepraszam!!! Postaram się pomóc przy tym drugim miejscu, jeśli będzie wam oczywiście odpowiadać. To również nowa osoba na DOGO, ale jest tam już jeden psiak- Kanisek, ON z dysplazją. Quote
Lobaria Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Nie czuj się winna absolutnie i tak byśmy musiały zrobić wizytę PA najpierw. Nie możesz odpowiadać za kogoś. A dziś się dodzwoniłam wreszcie... Dziewczyna ma jakiegoś pieska teraz i tym tłumaczyła milczenie, ale ja uważam, że zwykła przyzwoitość wymagała, aby cokolwiek odpisać... A jak byś dała radę z tym drugim DT, to byłoby cudownie :) Quote
madziakato Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Lobaria']Nie czuj się winna absolutnie i tak byśmy musiały zrobić wizytę PA najpierw. Nie możesz odpowiadać za kogoś. A dziś się dodzwoniłam wreszcie... Dziewczyna ma jakiegoś pieska teraz i tym tłumaczyła milczenie, ale ja uważam, że zwykła przyzwoitość wymagała, aby cokolwiek odpisać... A jak byś dała radę z tym drugim DT, to byłoby cudownie :)[/QUOTE] Napisałam już wiadomość do tego drugiego DT. Dziewczyna ma nick Basiura. Kurcze, podawała mi już nr tel. do siebie na którymś wątku ale teraz nie mogę znaleźć....szukam dalej! Quote
madziakato Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Czy są jakieś nowe wieści? Taka cisza zapadła tu....:shake: Quote
Avilia Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Pierot został chwilowo umieszczony w hotelu, ponieważ obawialiśmy się o jego zdrowie. Niestety nie wiemy jak długo tam zostanie ponieważ nie stać nas na jego utrzymanie :( Jeżeli nie będziemy miały jak zapłacić - wróci do Punktu :( Quote
Tofikowa Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 a mógłby hotel porobić Mu kilka fajnych zdjęć do ogłoszeń? Quote
__Lara Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Avilia, czy można mu porobić takie super dobre zdjęcia do ogłoszeń? Quote
Avilia Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Tofikowa']a mógłby hotel porobić Mu kilka fajnych zdjęć do ogłoszeń?[/QUOTE] Mógłby. Poproszę, zapewne na dniach będą. Jest jeszcze kilka z przyjazdu. Wkleję. Quote
Klaudus__ Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Tu jest kilka zdjęć. Niestety nie potrafię Ich przekleić... Bardzo prosimy o wsparcie... On nie może zostać ot tak wypuszczony ponownie tylko dlatego,że pieniążków brak... :bigcry: Quote
madziakato Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A jakie są koszty hotelowania? Gdzie przebywa maluszek? Quote
Avilia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='madziakato']A jakie są koszty hotelowania? Gdzie przebywa maluszek?[/QUOTE] Pierdek przebywa w hotelu domowym w Goczałkowicach Zdroju. Koszt miesięczny to 350zł. Quote
madziakato Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 A czy wydarzenie na FB umiecie zrobić kochane? Quote
Lobaria Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Kurcze, padł mi zasilacz do laptopa, jest problem, bo inne nie ładują, być może i sam komp się zepsuł... Jestem teraz chwilę u kogoś na kompie. madziakato, dzięki za tel. do dt, zadzwonię. A wydarzenie na fb chłopina ma https://www.facebook.com/events/620837301276036/ Quote
madziakato Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A wydarzenie na fb chłopina ma https://www.facebook.com/events/620837301276036/ Dołaczyłam do wydarzenia, zaprosiłam znajomych. Zobaczymy co z tym DT. Quote
Lobaria Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Rozmawiałam z Basiura, jest szansa :) madziakato, dziękuję za kontakt. Quote
madziakato Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Basiura, jest szansa :) madziakato, dziękuję za kontakt. Super, cieszę się. I blisko miałby maluszek do mnie:cool3: Quote
ewu Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Elu , dzięki za telefon:) Trzymam kciuki za ew.dt... Quote
ewu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Nie wiem dokładnie ale Ela coś mówiła przez telefon... Czekamy na info od Lobarii:) Quote
Recommended Posts